Top Paying Jobs

På grund af den nylige økonomiske afmatning er der sket en drastisk ændring i job i forskellige sektorer. Dem, der anses de bedste betalende job mistede deres indkomstskabende potentiale i den finansielle stykket. Den hårdest ramte sektor i den verdensomspændende økonomi sandsynligvis var Information Technology (IT) branchen. Der var mange andre sektorer, der blev ramt af nedsmeltningen, såsom produktion, etc. bank, finans, Men der var én sektor, der var slet ikke berøres eller havde en meget lille effekt af recessionen, som var den sundhedssektoren industrien . Det være sig under nedgangstider eller ej, medicinske arbejdspladser var påvirket mindst. Da de økonomiske problemer i økonomien svindende væk, er jobbet sektoren kommer tilbage til normale.

Top betalt job i Amerika

Kirurger
De ydelser, som kirurger er meget påkrævet i den medicinske sektor. Medianen årsløn af disse sundhedsprofessionelle er optaget ved en væsentlig 295,000 dollars ca. Dog kan deres løn selv afhænger af specialisering.

Anesthesiologists
Dette er en anden profession fra sundhedspleje industrien, der tiltrækker et betydeligt årligt løn. Anesthesiologists i USA kan optjene en årlig løn på omkring $ 317,000 som en gennemsnitlig løn.

Psykiatere
Dette er en opgave, der vokser i efterspørgslen på grund af de problemer, som arbejderklassen i forbindelse med ekstrem stress. Dem, der arbejder som psykiatere kan få en pro anno løn på omkring $ 180.000.

Fødselslæger
Fødselslæger spiller en meget afgørende rolle i at diagnosticere og behandle spørgsmål vedrørende fødsel. Den årlige løn som fødselslæger modtager falder overalt omkring $ 238,000. Dog kan den nøjagtige løn varierer fra stat til stat, og mange andre faktorer.

Chief Executive Officers
Den primære opgave for en Chief Executive Officer (CEO) er at styre alle afdelinger i virksomheden. Værende fra direktionen, kan en administrerende direktør modtage en årlig gennemsnitlig løn på omkring $ 160.000.

Odontologer
Det grundlæggende ansvar for en orthodontist er at undersøge og behandle udbredte tandproblemer. Dette er en opgave, der kræver en god ekspertise på området, hvilket er grunden til medianen løn er omkring $ 122.000.

Personalechefer
Jobbet af en human ressource manager er at håndtere den personaleledelse afdeling af virksomheden. Dette kan betragtes som en af ​​de bedste top betalende arbejdspladser for kvinder. Lønnen for denne Human Resource Management (HRM) professionelle er omkring $ 60.000 pr år.

Salg og Marketing direktører
For udmærker sig i salgs-og marketing felt, du sammen med uddannelsesmæssige kvalifikationer også nødt til at besidde en væsentlig del af erhvervserfaring. De øverste niveau salg og marketing direktører kan modtage en løn på omkring $ 140,000 om året.

Software Architects
Enhver opgave i softwareudvikling industrien tælles i de bedste betalt job med en bachelorgrad. Sammen med den grad, er det bedre, hvis du har nogle relaterede certificeringer og tekniske kurser. Den gennemsnitlige løn for softwarearkitekter falder omkring $ 118,000.

Finans direktører
Finans bestyrelsen er ansvarlig for håndtering af alle operationer af økonomiafdelingen i de organisationer, de er ansat i. Deres job kræver en bred ekspertise inden for budgettering og forecasting. De kan tjene en årlig løn på omkring $ 120.000.

Selv i øverste betalende job uden en grad, har du brug for en god mængde af hands-on praktik i det valgte område. Ved nu du måske har forstået, at de højeste betalende job for det meste har været dem fra den medicinske sektor.

Cover Breve til lærerstillinger
Sådan Bliv en gymnasielærer
Computer Technician Opslaget
Høj løn Karriere
Lærer Interview Spørgsmål
Top Medical Jobs i Demand
Computer Job og Løn
Software Developer Løn
Part-Time højt betalt job
Medicinske opgaver, som kræver at arbejde med børn
Et højt betalt job i Demand

Leave a Reply