Top Paying Jobs og karriere

At vælge en rigtige karriere er en af ​​de mest afgørende skridt i alles liv. Faktisk kan vi sige vores fremtid afhænger af det, og det job, vi har valgt. Samtidig med at beslutte en karriere, er man nødt til at huske på, om hans / hendes interesser, job værdier, færdigheder og personlighed. Når du analyserer alle disse faktorer og gøre retfærdighed til dit område, så succes er næsten garanteret. I tilfælde af at du ikke er i stand til at beslutte, kan du søge råd hos en karriereudvikling professionel eller en erhvervsvejleder. Han / hun evaluerer dine talenter og hjælper dig med at beslutte en passende karriere.

Når du er færdig din uddannelse eller kursus, er det næste skridt på jagt efter et job. Tilbringe kvalitetstid mens hun leder efter den rigtige besættelse, altid kontrollere niveauet af ansvaret, årlig indkomst, jobsikkerhed, vækstmulighed, og arbejdsmiljø. Du bør analysere, om du vil være i stand til at opnå, hvor du ønsker at være i de næste ti år. Hvis ja, først derefter vil du nyde, hvad du gør. Lægges særlig vægt på den årlige indkomst, så lad os tage et kig på nogle af de bedst betalende job.

Fagfolk i sundhedssektoren
Alle skal være klar over, at fagfolk i sundhedssektoren får den højeste løn i USA. Blandt de mange specialister, narkoselæger kirurger, fødselslæger og gynækologer føre en liste over top ti højeste betalende job. For at blive en læge, skal du være en videnskab kandidat og færdiggøre en uddannelse fra et medicinsk college. Valget af specialisering afhænger af din personlige interesse. Efter at tjene den grad, er du nødt til at praktisere på et hospital eller en klinik. Med 8 – 10 års erfaring på det pågældende område, kan du blive en kvalificeret læge.

Chief Executive Officers (CEO)
Chief Executive Officers er nogle af de højest betalte medarbejdere i verden. De får den bedste erstatning i forhold til andre jobs. Så hvis du ønsker at gøre karriere i dette erhverv, først tjene en universitetsuddannelse i kunst eller en MBA (marketing og business administration) og deltage i en virksomhed. Sæt dine egne mål og forsøge at opnå dem. Hvis du har en god personlighed og forstå begrebet at sætte mål og dens gennemførelse, så du kan blive en administrerende direktør for et selskab.

Advokater
En succesfuld advokat tjener en velvoksen indkomst årligt. Men at blive en advokat er ikke en vittighed, som man er nødt til at arbejde hårdt og har masser af tålmodighed. Først skal du have en fire-årig universitetsuddannelse med en god GPA (kvotient) og vises for LSAT (jura indlæggelser test). Hvis du får en god score i LSAT, vil du få adgang i en lov skole. Efter eksamen fra jurastudiet, skal du bestå bar eksamen og karakter og fitness evaluering for at udøve advokatvirksomhed. Når du er færdig med alle disse trin, kan du kigge efter et job som advokat i private og offentlige sektor.

Engineering Managers
Inkluderet i listen over de bedste betalende job og karriere er de tekniske ledere. De er ansvarlige for at organisere, lede og gennemføre tekniske projekter ved at anvende tekniske principper. En teknisk chef skal have stærke tekniske og ledelsesmæssige kompetencer. Han / hun skal være i stand til at klare udfordringerne i den globale konkurrence. At forfølge en karriere som teknisk chef, er du nødt til at være en bachelor eller master i teknik og har en oplevelse af omkring 8 – 10 år.

Personlige Finansielle rådgivere
På nuværende tidspunkt er personlig finansiel rådgiver en krævende karriere mulighed. Som navnet antyder, en personlig finansiel rådgiver er ansvarlig for at give vejledning om investeringsmuligheder, såsom køb og salg af finansielle produkter. Du kan arbejde som en finansiel rådgiver for en person eller for en virksomhed. Enhver person med en professionel betegnelse for Certified Financial Planner eller med en MBA-grad kan vælge denne karriere. Men det skal bemærkes, at indkomsten for dette erhverv varierer afhængigt dine evner og erfaring.

Marketingchefer
En marketing manager er ansvarlig for udformning og anvendelse marketingplaner i et selskab. Jobbet profil af en marketing manager kræver omfattende rejser og arbejder for ekstra timer. Han / hun udvikler en klient base for virksomhedens produkter. For at blive en marketing manager, skal du være en bachelor i virksomhedsledelse eller markedsføring, og de bør have erfaring med omkring 6 år. En fordel med dette erhverv er at få gode incitamenter, hvis du nå målet, som er blevet fastsat af selskabet.

Jeg håber, at denne information vil hjælpe dig med at beslutte en karriere, der opfylder dine livsstil mål og ansvar. Du bør afslutte en karriere afhængig dine personlige interesser. Så ned linjen, ville du ikke fortryde, at du havde taget en forkert beslutning, mens du vælger en karriere.

Højeste betalende job i verden
Residency Interview Spørgsmål
Børnehave Lærer Løn
Medicinske Jobs uden en vis grad
Højeste betalende job med en bachelorgrad
Gennemsnitlig indkomst i USA
IT Director Opslaget
Application Manager Jobbeskrivelse
Jobs, der betaler godt
Botaniker Løn
Internist Løn

Leave a Reply