Top Paying Jobs Lige ud af kollegiet

Lægestanden har domineret listen over de højeste betalende job i Amerika og verden over i over et årti nu, men det er ikke det højeste betalende job lige ud af college. Lægestanden har brug for erfaring og omdømme til at klatre op ad stigen, mens der er flere andre job, der anses for de bedste betalende job ud af college. Mange føler, at leve i et land som USA, hvor der er mange karrieremuligheder, behøver du ikke en grad at tjene en høj løn. Men der er få, der kan modstå fristelsen af ​​disse job med store startløn. Det er vigtigt at opgradere med de rette færdigheder til at kunne tjene de bedste dollars, hvis du ikke ønsker at lande op med en af ​​de laveste betalende arbejdspladser ud af college.

Bedst betalende job ud af college

Der er mange gode job, når du opgraderer fra din skole, som du kan vælge fra, men de kan ikke nødvendigvis være meget højt betalende job, straks da du har. Så her er en liste til at hjælpe dig med at beslutte, om du ønsker at være på toppen af ​​indtjeningsevnen liga:
Investment Banker
Investment banking er en meget lukrativ og krævende karriere i corporate finance og betragtes som den højeste betalende job ud af college med den gennemsnitlige startløn på $ 112.000. På grund af den ustabile økonomi, deres efterspørgsel gjorde vakle i de seneste to år, men store navne som Wall Street stadig rekrutterer de største talenter med grad i business administration fra de bedste business schools i USA og rundt om i verden, og betaler dem den højeste startløn . Nogle få betalt så høj i starten af ​​deres karriere, kan de fleste andre mennesker ikke engang forestille at tjene på toppen af ​​deres karriere. Men til gengæld for den høje løn kommer en kedelig opgave for markedsanalyse, forskning, fremskrivninger og forskellige andre opgaver. En god gennemgang og analyse med masser af ekstra timer smides i, sikrer en jævn stigning i karriere graf i denne bank job.

Software Developer
Dette er et højt betalende job, men du vil i det mindste have en bachelor eller en kandidat i datalogi. Softwareudviklere er altid i efterspørgslen, og den vigtigste årsag bag en høj startløn er det stadigt skiftende teknologi. De fleste gode virksomheder er parate til at betale enorme lønninger til freshmen som de bringer ind med dem den nyeste viden og innovation. Jobbet Udsigten på dette område forventes at vokse med en hastighed på 38% i de kommende år på grund af den konstante stigning i brugen af ​​computersoftware på forskellige områder. Hvis du har den nødvendige grad, det er helt sikkert en af ​​de bedste arbejdspladser ud af college, og du kan tegne så meget som $ 80.000.

Aktuar
Dette er et andet job, der beskæftiger sig med finansiering, er der ikke kun betragtes som en af ​​de vellønnede job, ud af college, men også de bedste ti højeste betalende job i Amerika. Men dette adskiller sig fra investeringsporteføljen, da det omhandler mere med beregningen af ​​de potentielle risici og passiver forsikringsselskabet. De kan blive ansat i top forsikringsselskaber for så højt som $ 79,000 lige efter college, at kunne beregne de samlede omkostninger ved at forsikre en organisation, familie eller en enkeltperson, og til gengæld beregne, at drive en rentabel forretning. Bebrejde aktuarer hvis du har købt en rød bil og forsikring koste dig højere end din vens blå bil af samme model. De kan også være ansat i statslige organisationer til at beregne risici og sandsynligheden for begivenheder som sygdom, arbejdsløshed, død, pensionering, handicap osv.

Ingeniør
Jobbet profil af en ingeniør varierer i henhold til ingeniøruddannelse, og det gør startlønnen. Blandt ingeniør job, er Petroleum Engineering siges at være det bedste job ud af college med en gennemsnitlig startlønnen for $ 78,000. Men andre tekniske områder er også lige så efterspurgte som kontinuerlig innovation er nødvendig for hvert produkt. Selvom hver skole ikke tilbyder engineering grader, er det heller ikke meget let at komme igennem til en, der tilbyder ingeniør grader. Men indsatsen betaler sig, når du opgraderer, da de er de høje betalte grader.

Network Systems Administrator
Computer netværk er en givende såvel som et interessant job og blandt de ti bedste betalende arbejdspladser ud af college. At være et netværk systemadministrator føles som det vigtigste i en organisation, fordi sammen med opretholdelse af de netværk og servere, ville du muligvis blive indkaldt til de fleste af de edb-system problemer. Så under hensyntagen til deres betydning i hver og organisatorisk sammenhæng, trækker de en gennemsnitlig startløn på $ 70.000.

De fleste ville finde det svært at tro, men sygepleje og gymnasium undervisning job er også nogle topposter ud af college. Men du kan ikke bare beslutte at tage en grad, fordi du ønsker en meget højt betalende job. Hvis du ikke har lyst og smag i retning af det, er det bedre at undgå disse og tage noget op i din smag og interesse. Men hvis pengene er din højeste prioritet, så disse vil helt sikkert holde dig smile!

Medicinske Jobs i Demand
Et højt betalt job for kvinder
Nephrologist Vs Urolog
Ornitolog Løn
Quality Assurance Job Description
Jobs, der tjener flest penge
Arkivar Løn
CTO Opslaget
Jobs, der betaler godt
Højt betalende stress fri Jobs
Forskellige it-job

Leave a Reply