Top Paying arbejdspladser for kvinder

Top betalende arbejdspladser for kvinder er helt svarer til den højeste betalende job for mænd. Dette skyldes, at kvinder er der på alle områder, og de gør det bedste af ledere og udmærke sig i det område, der kræver logik og analytiske evner. De arbejdspladser, der er nævnt nedenfor, også er blandt de bedste betalte jobs.

Top Paying arbejdspladser for kvinder

Physicians og kirurger
$ 64,000

Farmaceuter
$ 86,000

Chief Executives
$ 83,000

Advokater
$ 78,000

Computer Software Engineers
$ 70,000

Computer og Information Systems Managers
$ 66,000

Ledelse Analytikere
$ 60,000

Human Resources Managers
$ 59,000

Tale-Language Pathologists
$ 58,000

Dataloger og systemer analytikere
$ 56,000

De medicinske karriere topper arbejdsmarkedet, når det kommer til at tjene. Det tekniske område kommer ud for det, selvom der er en masse af mellemrummet mellem de to. Det er ganske fremtrædende fra ovenstående data, at alle disse professioner har brug for en formel uddannelse og grader. Top betalende arbejdspladser for kvinder uden en vis grad ville være af bibliotekets eller administrative assistenter, sekretærer, ejendomsmæglere, tandplejere, børnepasning osv.

Kvalifikation og art Job

Spekulerer hvordan du bliver en kirurg? Kirurger har brug for en fireårig grad fra en medicinsk skole. De første to år består af klasseværelset sessioner og resterende to år for at få praktisk viden ved at gøre praktikophold under andre kirurger. For at være på dette område er du nødt til at være meget meget interesseret i de naturvidenskabelige fag, og det skulle være tilfældet lige fra din skole dage for at få dine basics klar. Jo mere du er grundig med dem jo lettere vil det blive for dig i dit professionelle liv.

At være en administrerende direktør ikke kræver nogen formel uddannelse, selvom du er nødt til at være god i forvaltningen færdigheder, hvis du ønsker at gøre det til en af ​​de højeste betalende job uden en grad. Den administrerende direktør er et selskab hoved ansvarlig for de strategiske beslutninger og en der ser efter hele afdelinger i form af forvaltningen af ​​dem. Han er leder af bestyrelsen. Ofte virksomhedsejere er self udpegede direktører.

Piloter i flyselskabet job er dem, der flyver en række af fly som flyvemaskiner i den kommercielle sektor, test fly, helikoptere, osv. For at få en god løn som en pilot, må man komme flyvende oplevelse af bestemte timer. En person bør være mindst 18 år gammel for at opnå en licens og skal have erfaring med et minimum på 250 timer. Hvorimod en kommerciel pilot er nødvendig for at få ekstra flyveerfaring i forhold til andre piloter. 1500 timer flyveerfaring er kriterierne for dem og den nedre aldersgrænse er 23 år. Den højeste løn for et flyselskab pilot er omkring $ 135.000.

Et højt betalt job til kvinder omfatter også advokatfuldmægtig feltet sammen med advokater. En advokat arbejde er at rådgive sine klienter om retlige spørgsmål og beskytte deres juridiske rettigheder. Kvalifikation kræves for at være på dette område er en fire-årig grad fra en lov skole og rydde undersøgelse foretaget af den tilstand, du vil øve. Denne grad giver specialisering inden for cyber lovgivning, miljø regler, strafferet, ejendomsret, immaterialret, underholdning, civilret, etc.

Kvinder får mindre i løn end mænd i hvilket som helst område, er det en kendsgerning. Følgende tabel giver dig forskellen i procent af, hvad kvinder tjener med i forhold til mænd i top ti højeste betalende job i Amerika.

Forskellen mellem top betalt job for kvinder og mænd

Tale-Language Pathologists
99,99%

Computer og Information Systems Managers
87,00%

Computer Software Engineers
87,00%

Farmaceuter
85,00%

Dataloger og systemer analytikere
84,00%

Chief Executives
80,00%

Ledelse Analytikere
78,00%

Advokater
76,00%

Human Resources Managers
68,00%

Physicians og kirurger
60,00%

Så disse var de bedste betalende arbejdspladser for kvinder. Håber denne artikel hjulpet dig i at kende det grundlæggende i alle de højeste betalende job til kvinder og kvalifikationer der kræves for at nå dem.

Karrierer, som betaler godt med Little Schooling
Sjove Karriere der betaler godt
Bedst betalende arbejdspladser for kvinder
Lærer Interview Spørgsmål
Liste over et højt betalt job
Medicinsk Career Information
Bedst betalte job
Finansiering Major Løn
Højtlønnede job i USA
Ortopædkirurg Løn
Medicinske Jobs i Demand

Leave a Reply