Top Medical Jobs

På trods af den økonomiske afmatning, er sundhed et felt, der har vist en støt stigning. Denne sektor beskæftiger en kæmpestor 14 millioner mennesker i USA alene. Ved udgangen af ​​2016 er denne sektor forventes at kværne yderligere 3 millioner medicinske arbejdspladser. Karriere i det medicinske område er højt respekteret og ofte blandt de mest anstændigt betalte job. Overflødigt at sige, er dette felt tiltrukket en hel del unge aspiranter. Dette felt tilbyder job i en række områder med varierende niveauer af uddannelsesmæssige kvalifikationer og ekspertise.

Liste over Top Medical Jobs

Læger og sygeplejersker er ikke de eneste karriere inden for medicinske område. Selv om disse er de højeste betalende medicinske job, de strenge uddannelsesmæssige krav, langvarige uddannelse og høje uddannelsesmæssige udgifter kan afskrække folk fra at forfølge disse karrierer. Ikke desto mindre medicinske område karriere listen strækker sig ud over disse to erhverv og tilbyder utallige jobmuligheder til selv high school-dimittender eller associeret grad indehavere.

læger.
Læger er uden tvivl en af ​​de mest højtlønnede professionelle i Amerika. Selv om denne profession har fået et slag på grund af medicinske forsikringer og forvaltes pleje, er det stadig den øverste betalt karriere på det medicinske område, og den mest indbringende en så godt. De uddannelsesmæssige kvalifikationer for læger er udtømmende, med en universitetsuddannelse og fire års grad i medicin. Desuden kan man også gennemføre en kandidatuddannelse i deres område af interesse. Læger kan tjene et sted over en halv million dollars om året, afhængigt af deres speciale og i hvilken egenskab de arbejder.

Sygeplejersker
Dette er den anden mest højtlønnede job på det medicinske område. I øvrigt, sygeplejersker udgør størstedelen af ​​arbejdsstyrken i det medicinske område. Der er omkring 2,5 millioner sygeplejersker arbejder i USA Ud over dette felt har et enormt potentiale med en vækstrate på 25% inden år 2016. Jobbet som sygeplejerske tilbyder en stor mangfoldighed i dit arbejdsområde. Du kan blive registreret sygeplejerske enten med en ammende grad eller to års associerede grad og certificering. Du kan arbejde som en hjerte-sygeplejerske, pædiatrisk sygeplejerske, neonatal sygeplejerske, skole sygeplejerske etc. afhængig af din speciale. Sygeplejersker kan tjene et sted mellem 40.000 til $ 1,90,000 et år afhængigt af deres uddannelse, ekspertise, medicinsk setup, hvor de arbejder, og i hvilken egenskab de arbejder. Sygeplejerske praktiserende læger og sygeplejersker arbejder i kirurgiske afdelinger tjener mest.

Medicinske Teknikere
Hvis du ønsker at gøre en karriere på det medicinske område uden at skulle affinde sig med synet af blod og derefter en karriere af en medicinsk tekniker kan bedst passer dig. Det er de mennesker, der tager røntgenbilleder eller håndtere forskellige komplekse medicinsk udstyr såsom mekaniske ventilatorer og spraydåser. Hvis du er på udkig efter medicinske job uden grad, så dette kunne være dit valg. Mens de fleste kræver en speciel teknisk certificering, kan en del af disse jobs kræver en universitetsuddannelse eller i det mindste en associerede grad.

Fysioterapeut
Dette er en stor karriere for unge medicinske aspiranter. Dette job giver dig stor fleksibilitet, som du kan øve dig på egen hånd, uden at skulle følge en uregelmæssig arbejdsplan. Jobbet indebærer forbedring eller genoprette mobilitet og funktion af musklerne i mennesker, der lider af sygdomme, der påvirker deres mobilitet. Fysioterapeuter trækker en smuk løn på $ 60.000 og derover.

Desuden er disse top betalende medicinske arbejdspladser, der er andre attraktive karrierer i medicinsk område som den, en medicinsk assistent, der hovedsagelig beskæftiger sig med administration del. Hvis du er interesseret i medicinske arbejdspladser fra hjemmet, så kan du overveje en karriere inden for medicinsk transskription eller fakturering og kodning.

Højeste betalende Grader
IT Director Opslaget
Ortopædkirurg Løn
Application Developer Opslaget
Senior Software Engineer Løn
Højeste betalende Entry-level Karriere
Application Manager Jobbeskrivelse
Overraskende sekscifret Løn
CIO Opslaget
Sjove Karriere der betaler godt
Disney Tops Lister over bedste steder at begynde Career

Leave a Reply