Top betalt job uden en vis grad

Ikke alle er så heldige at gå på college. Nogle af os måske har midlerne, men ikke har lyst til at studere videre. Men ikke at have en universitetsuddannelse, bør ikke afholde os fra at søge velbetalte karrieremuligheder. Så hvis du er på udkig efter sådanne højt betalende job uden en universitetsuddannelse, nedenfor er en liste over nogle af dem, hvis løn sortiment er et sted mellem $ 50000 til $ 100.000, årligt.

Liste over bedste betalte jobs uden en vis grad

Air Traffic Controller
Jobbet af en flyveleder er svarer til en regelmæssig trafik controller. Den eneste forskel er, at flyvelederne administrere trafikken i luften, dvs sørge for, at ankomst og afgang af fly er korrekt timet og at de flyver på sikker afstand fra hinanden. En flyveleder, med en gennemsnitlig løn på over $ 100.000 om året, er måske en af ​​de højest betalte fagfolk, der ikke kræver en universitetsuddannelse. For at komme ind i dette erhverv, en person har til at tilmelde Federal Aviation Administration (FAA) kursus og rydde en test. Når du har fjernet test, må man gennemgå medicinske og sikkerhed tests, for at få jobbet, og gennemgå den nødvendige uddannelse.

Begivenhed Planner
En af de bedste arbejdspladser uden en vis grad, en begivenhed planner job indebærer planlægning, organisering og ledelse af forskellige begivenheder og funktioner såsom ægteskaber, fester, forretningsmøder, firmaarrangementer, gør osv. Event Planning job ikke kræver en universitetsuddannelse, men træning under en etableret begivenhed planner vil hjælpe med on-the-job læring samt i at bygge kontakter. Mens der er en hel del institutter, der gør toget og undervise event management, er det almindeligt kendt, at medmindre du har flair for at tænke kreativt, kan du ikke planlægge selv en simpel ting som en middag. Så hvis du er god til at planlægge og glat udførelse planer for arrangementer og lejligheder, kunne dette være en af ​​de bedste arbejdspladser, og den rigtige karrierevej for dig.

Police Officer
Et job som ikke kræver nogen grad, men har en masse respekt, autoritet og prestige knyttet til det, er en politibetjent job. For at få dette job en person har til at gennemgå intensiv træning i områder såsom retshåndhævelse, arme uddannelse osv. på politiskolen og rydde den psykologiske vurdering tests. En omfattende baggrund check er udført og dem med registreringer af trafik krænkelse og strafbare handlinger, er ofte skubbet ud.

Writer
En god kommando over engelsk og en passion for at skrive, sammen med viden om en lang række områder, er alt hvad der kræves for at være en forfatter. En person kan tage op indhold skriftligt eller skriver en blog på internettet, freelance skriftligt, genoptage skriftligt og business skriftligt, da ingen af ​​disse job kræver, at du har en tidligere grad i engelsk eller skriftligt.

Ejendomsmægler / Broker
For at blive en ejendomsmægler, en person har behov for først at opnå en mægler licens. Til dette har han til at gennemgå en uddannelse og have en form for erfaring med ejendomsprojekter i et år eller mere. Desuden bør man også have viden om det område, hvor han skal arbejde samt nogle juridisk knowhow.

Elevator installation og reparation
Et højt betalende job med ingen grad er installations-og vedligeholdelsesarbejde af elevatorer. For at komme ind i elevator installation og reparation, vil du kræve at gennemgå et intensivt træningsprogram, før du rent faktisk begynder arbejdet. Men for at deltage i uddannelsen, behøver du ikke kræver en kandidatgrad. Du kan også få dette job, hvis du har arbejdet som lærling for nogle selskab under samme jobprofil. Du kan også arbejde med rulletrapper, gaffeltrucks og andet sådant udstyr, hvis du får denne uddannelse.

Tilsyn Detective
At være en detektiv kan lyde og se fancy og glamourøse grund af alle de prangende film, vi ser på TV. Men det er lige så krævende og til tider endda livstruende at være en detektiv. Selv om det er en detektiv kræver en universitetsuddannelse, tilsyn disse detektiver ikke. Det er korrekt. Hvad du behøver, er en betydelig erfaring i ethvert job i den samme linje i arbejde. Disse embedsmænd skal overse de aktiviteter og opgaver, som detektiver udfører, og for at de får betalt temmelig godt også.

Commercial Pilot
Du må ikke tro det, men at være en kommerciel pilot ikke kræver en grad. Tja, det giver mening, fordi nogen grad kommer til at svare til de faktiske krav, at en kommerciel pilot har at opfylde for at få jobbet. Disse omfatter den obligatoriske besiddelse af et gyldigt flyvende licens, en skriftlig prøve, en praktisk prøve og et minimum af omkring 1500 timers flyveerfaring. Også, du er nødt til at være mere end 23 år at blive en kommerciel pilot.

Nogle andre job, der betaler godt, selv uden en grad, er anført nedenfor.

Ship ingeniør
Kraftværk distributør og afsender
Stråling terapeut
Salgsrepræsentant
Nuklear tekniker
First-line supervisor / leder af politi-og detektiv
Computer teknisk support specialist
Transport Manager
Operations Manager
Bedemand
Industriel produktion manager
Oplagring og distribution leder
Gaming leder
Atomkraft reaktor operatør
First-line, ikke-detail-vejledere / manager
First-line supervisor / leder af brandslukning og forebyggelse arbejdstager
Elevator installatør og reparatør
Nuklearmedicin teknolog
Tandplejer
Modedesigner
Detective og kriminel investigator
Forretningsmand
Automobile Mechanic

Store job uden en grad, er ikke umuligt at finde. Ligesom enhver anden opgave, også disse job kræver engagement, engagement og passion for at arbejde hårdt og stræbe efter det bedste. Bare fordi disse job ikke kræver en grad, betyder ikke, at du nemt får en. Find ud af om udsigterne og fremtiden for disse job, før der iværksættes på denne karrierevej. De bedste hilsner,

Medicinske Jobs uden en vis grad
Lovende karriere inden for sundhedssektoren
Hvordan man bliver en Elementary School Teacher
Specialundervisning Lærer Job Description
Godt betalende job uden en universitetsuddannelse
Forskellige Jobs på det medicinske område
Disney Tops Lister over bedste steder at begynde Career
Computer Job og Løn
Easy Jobs, der betaler en masse
Børnehavelærer Krav
Hvad betyder en lærers assistent Do

Leave a Reply