Systemer Analytiker Opslaget

Med en enorm stigning af operationer i IT-sektoren er relevansen af ​​en systemanalytiker (SA) steget enormt. Ifølge 2006-tal, var der mere end 500.000 systemer analytikere i USA. De fleste af dem arbejdede for IT og konsulentvirksomheder. Så mange som 30.000 af dem var selvstændige. System analytikere er hyppige jobskiftere, der flytter fra sted til sted og arbejder på forskellige opgaver. De har også arbejdet i de føderale afdelinger, finansielle institutioner, universiteter og selv hospitaler. Systemer analytikere har en meget vigtig position i hierarkiet af et selskab. De er et vigtigt bindeled mellem selskabet og dets kunder. Hvis vi diskuterer deres karakter af arbejdet i detaljer, kan først da får vi et langt klarere billede. Så her går vi.

Jobprofil

En systemer analytiker på IT-området, design løsninger til gavn for produktivitet og effektivitet i virksomheden. Det designe arbejde kan enten være for nogle eksterne klient eller for en intern klient, som kan være en anden afdeling i virksomheden.

En systemer analytiker forsker på enhver rapporterede problem, planlægger og foreslår en løsning, fortalere software og systemer (for en IT-virksomhed) og koordinerer problemløsning proces og sikrer, at de forretningsmæssige standarder og krav er opfyldt. En analytiker er bekendt med flere tilgange til at løse et problem, og vil vælge den mest hensigtsmæssige ud af dem. De er også helt fortrolig med et væld af computer programmeringssprog, operativsystemer og computer hardware platforme, da de ofte oversætte kundens anmodninger i de tekniske specifikationer. På denne måde er systemer analytikere en slags bindeled mellem it-medarbejdere og leverandører.

Pligter og ansvar

Tæt samspil med eksterne eller interne kunder.
Kritisk forståelse kunders drift og systemer.
Oversættelse krav klienten i meget tekniske specifikationer i korthed.
Bestemmelse af de potentielle løsninger og teste dem for både teknisk og forretningsmæssig kompatibilitet.
Udvikling af projektets gennemførlighed rapporter.
Overbevisende og fremsætter forslag til klienten.
I IT-job, arbejder analytiker med softwareudviklere og andre slutbrugere for at sikre teknisk kompatibilitet og brugertilfredshed.
Planlægning af en test tidsplan for færdiggørelse af system operationer.
Tilsyn korrekt gennemførelse af et nyt system. Dette er en vital del af det ansvar, en senior SA.
Holde sin viden up-to-date med den tekniske sektor udviklingen i branchen.

Fremtidsudsigter

Mange forventer, at antallet af systemer analytikere til at vokse meget hurtigere end gennemsnittet i de næste ti år. I disse år har vi måske se en ændring i systemet analytiker jobbeskrivelse, men dem med en passende uddannelse og erfaring har gode fremtidsudsigter. Relevante universitetsuddannelser i erhvervslivet samt edb-kurser, bør være et plus, mens du prøver at finde job som analytikere. Nye job vil holde på beskæring som flere ventures gøre effektiv brug af computere og ønsker at sikre deres sikkerhed. Nyeste internet og trådløse teknologier forventes at skabe arbejdspladser.

Lønskalaen

For en praktikant graduate den gennemsnitlige løn i IT og telekommunikationsindustrien vil være omkring $ 25,000 om året. I 2006 tjente de mere erfarne af disse mellem $ 55,000 og $ 90.000, med de mindst betalt dem optjent mindre end $ 45.000. På den anden side nogle af de betalte bedst tjent mere end $ 100.000 om året.

It-branchen boomer igen, og der er rigelig antal af karrieremuligheder, især i de operationelle såvel som ledelsesniveau og data analytiker topper listen. I et sådant scenario, skal en oversigt over en systemanalytiker job være klar i dit sind.

Computer Technician Løn
Sådan Bliv en gymnasielærer
Forskellige erhverv på det medicinske område
Medicinske Jobs uden en vis grad
Hvad karriere gøre gode penge
Et højt betalt job
Sådan Bliv en børnehave lærer
Arkivar Løn
Ansvar af en lærer
Karrierer, som betaler godt
Online Tutoring Jobs

Leave a Reply