Skole Lærer Løn

Jeg elsker mit job, og jeg har ikke blive lærer bare med henblik på penge. Men jeg ville elske at vide mere om skoler i Massachusetts, hvor lønnen for en skolelærer svinger mellem USD 70.000 og US $ 80.000. Jeg har undervist i 7 år, og jeg har ikke været i stand til at foretage tæt på dette beløb. Selv om jeg er forsynet med forskellige andre fordele såsom rejseomkostninger, elregning osv. Jeg er tilfreds med min profession, men ville elske at øge mine indtjeningsmulighederne. ~ Bill, en gymnasielærer, Massachusetts.

For nylig var der en intens debat med en af ​​mine bekendte, der forbliver i Texas om indkomst vifte af mellemledere skolelærere. Da vi begge bo i forskellige stater, er indtjeningen forpligtet til at variere på grund af forskellige faktorer. Nogle af de indlysende grunde er leveomkostningerne, pendling omkostninger og mange flere lignende faktorer. Hvad man betaler i Californien eller New York kan være mere end i Houston eller Texas. Mit bekendtskab var ikke i stand til at forstå, at lønnen varierer for hver stat og by.~ Bob, midt skolelærer, California

Læse anmeldelser af to skolelærere skal have givet dig et indblik i de snørklede af indkomsten for den skolelærer. Der er forskellige dimensioner af indkomst og udover monetære ydelser, er mange lærere mere tilfredse med glæden ved at arbejde med studerende og hjælpe dem med at gøre deres liv mere berigende. For nogle er jobtilfredshed prioritet og for nogle toppe en balance mellem anstændig løn og kærlighed til arbejdet den prioriterede liste.

Gennemsnitlige løn
Når du har besvaret spørgsmålet, ‘hvorfor jeg ønsker at være en lærer “, kan du fokusere du forskning på skolens lærerlønninger. Den indkomst potentiale for dem, der har en erhvervserfaring på mindre end et år er ca mellem US $ 30.000 til US $ 41,000. For lærere, der har erhvervserfaring på omkring en til fire år, varierer lønnen mellem US $ 33,000 til US $ 45.000. Den skolelærer gennemsnitlige løn for dem, der har arbejdet i tæt omkring 4-9 år er mellem US $ 40.000 til USD 55.000. Med yderligere fremskridt inden for denne karriere, kan den sekundære lærer løn stige op til US $ 75.000.

For sent, har der været forskellige forhandlinger om efterspørgslen efter bedre løn pakker. Da lærerne, ligesom alle andre erhverv, forventer anstændige løntabeller, kan vi se sædvanlige kamp mellem lærerens fagforeninger og statslige regeringer. Generelt er lærer lønforhandlinger er baseret på den forudsætning af lærerens forventninger, motivation og respekt, der hjælper dem i overenskomstforhandlingerne god løn tilbud. Nogle andre faktorer som arbejdsmiljø og vækstmuligheder er meget vigtige for den faglige succes lærere.

Nogle andre parametre, der påvirker lønnen til skolelærere er jobbet placering og typen af ​​skole man underviser. De byer, hvor leveomkostningerne er meget høje generelt give højere lønninger til deres lærere. Indtægten af ​​et middle school lærer kan stige til US $ 70.000 og udover løn, give forskellige skoler, der står højt på midler, løn og fordele befordringsgodtgørelse, sygesikring, lærerens pensioner og helligdage. Men disse fordele variere drastisk for hver stat og som pr reglerne i skolen.

Selv om det er en kendsgerning, at lærerne ikke kan blive meget rig på grund af deres kald, er det også lige så sandt, at de ikke vil ende op uden monetære fordele. Lønnen intervaller af lærerne er anstændige og med de stigende karrieremuligheder i de pædagogiske arbejdspladser, er lønningerne bundet at være kompetent med den voksende økonomiske scenario. Og udover det potentiale i resultatopgørelsen, er belønningen for at være involveret med børnene og hjælpe dem i deres vækst tilfredsstillende. Så hvis du ønsker at indtaste dette felt, og derefter foretage en grundig research på de forskellige aspekter af indkomst fra forskellige byer og distrikter, og samtidig sikre, at du elsker, hvad du gør!

CIO Opslaget
Høj indkomst Jobs
Bedste betalte jobs lige ud af kollegiet
Jobs, der tjener flest penge
Sommer job til undervisere
Sådan at blive kirurg
Jobs, der betaler godt
Programmer Analytiker Løn
Stress-fri job, der betaler godt
Højt betalende stress fri Jobs
High School Teacher Løn

Leave a Reply