Seks Figur Jobs med en bachelorgrad

Er det muligt at få seks tal job med en bachelorgrad? Dette kan være et spørgsmål, før mange unge akademikere. For at besvare det i ét ord ja, men du bør vide, at disse job ikke kan grabbed af alle kandidater. Da virksomhederne er villige til at betale et stort beløb, de forventer høj ydeevne fra potentielle kandidater, og det spørgsmål, du skal spørge dig selv, er, at er du i stand nok for sådanne udfordringer. Følgende er nogle positive faktorer, der skulle afgøre, om du kan få sådan et job:
Graduation skole vurdering
Passing kvaliteter af kandidaten
Praktik kvaliteter
Praktisk viden
Kommunikation færdigheder og holdning

Finance Manager
Hvis du er på udkig efter ledelsesmæssige job med en bachelorgrad, så en opgave for en økonomichef ville være den bedste for dig. Finans virksomheder er kendt for at betale godt, og hvis du er i stand til at opgradere fra fem bedste business skoler med store scores, så chancerne for at snuppe $ 100,000 + løn jobs stige gevaldigt. For at indtaste disse handelshøjskoler, du har brug for en masse forberedelse og hårdt arbejde og så, gør dig klar til det samme.

Software Engineers
Blandt de forskellige edb-karriere, er en opgave for en software ingeniør / programmør den bedste. Software lønninger har konsekvent overgået lønninger til andre job, og denne tendens forventes at fortsætte overvejelserne væksten i it-branchen. Software Engineering kandidater med en konsekvent akademisk rekord fra førende institutter kan trække mellem $ 100.000 til $ 120.000.

Airline Pilots
Airline pilot løn har altid været et diskussionsemne blandt unge. Som en pilot, er det faktisk muligt at tjene en seks tal løn med en bachelorgrad. Graduation i luftfarten relateret område sammen med god træning fra en flyvende skole kan gøre din drøm om at blive et flyselskab pilot til virkelighed. Dygtige piloter kan forvente at tjene omkring $ 110,000 om året.

Tandlæger
Sundhedsvæsenet industrien vil fortsætte med at vokse i et fantastisk tempo i de kommende år og speciallæger såsom tandlæger vil være i stor efterspørgsel. Det er sandt, at uddannelse fra et top dental kollegium vil koste dig en masse i form af gebyrer. Men, vil du være i stand til at inddrive beløbet i et par år, som tandlæge lønninger selv med en bachelorgrad er langt over $ 100.000 om året.

Corporate Advokater
Alle top virksomheder har brug for højt begavede og erfarne virksomhedsadvokater at bekæmpe tilfælde for dem. Retstvister er blevet en integreret del af dagens konkurrenceprægede erhvervsliv og dermed virksomhedernes advokater er i stor efterspørgsel. Løn til advokater for store virksomheder kan være omkring $ 125,000 om året.

Personligt Financial Planner
Finansiel planlægning er behovet for time for at øge velstand og slå de stigende leveomkostninger. Det er blevet observeret, at mange mennesker ikke er klar over investeringsmuligheder og andre ting som skatteplanlægning. Så den rolle personlige finansielle planlæggere er af stor betydning ion dagens alder. Med eksamen grader i finans, regnskab eller matematiske, kan disse planlæggere gøre ekstraordinær mængde penge. Lønninger kan være $ 130,000 plus for dygtige fagfolk.

Nogle mere $ 100.000 + Jobs
Her er en liste over nogle flere $ 100.000 + job:
Farmaceuter
Aktuar
Computer og Information Systems Manager
Marketingchefer
Computer Hardware Ingeniører
Astronomer
Human Resources Managers

Som nævnt ovenfor, at få seks tal job med en bachelorgrad er ikke en let opgave, overvejer den stigende konkurrence. Men man skal aldrig miste håbet, og holde på at forsøge at få succes i hans / hendes karriere. Så håber at du vil få mest ud af denne information, vil jeg gerne underskrive her. Held og lykke til din karriere!

Medicinske data Analytiker Løn
Doctor of Osteopatisk medicin
Lovende karriere inden for sundhedssektoren
Adjungeret professor Løn
Hvordan man bliver en Endodontist
Karriere der betaler over 100k et år
Software Engineer Løn Range
Bedste computer job for fremtiden
Jobs, der betaler over 100K
Seks Figur job uden Degree
Periodontist Løn

Leave a Reply