Seks Figur job uden Degree

Det er en velkendt kendsgerning at ikke alle studerende er strålende i den akademiske verden. Det er ikke muligt for alle studerende at score mere end 90 percentilen og få indlæggelser i top medicinsk behandling eller ingeniørhøjskoler. Mange mennesker tror, ​​at de højeste betalende job kan greb kun medicinske eller ingeniørfaget. Men til din overraskelse, er der mange velbetalte job uden en grad, der kan betale dig mere end indtjening mange kandidater. Disse arbejdspladser kræver fuldstændig engagement, hengivenhed og ekstrem hårdt arbejde og lidenskab for succes.

Airline Pilots
Jobbet af et flyselskab pilot er en af ​​de store flyselskaber job uden en universitetsuddannelse. Hvis du elsker eventyr og kigger på at gøre noget spændende og spændende i livet, så bliver et flyselskab pilot med et ry flyselskab kan være den bedste løsning for dig. Dette erhverv vil ikke kræve en universitetsuddannelse. Men skal du have gennemført et kursus i at flyve fra et ry institut, en licens til at flyve og færdiggøre de nødvendige flyvetimer får. Piloter kan tjene noget mellem $ 55.000 til $ 170,000 om året afhængigt af deres erfaringer.

Private Investigator
Den karriere en privatdetektiv er en af ​​de bedste betalende karriere og virkelig en udfordrende. For at blive en privatdetektiv, skal du deltage i en detektiv skole og få uddannet fra dine seniorer i alle områder. Private detektiver eller undersøgelser er ansat i store virksomheder og velhavende privatpersoner og kan opkræve et stort beløb for deres ydelser. Når de er etableret, vil du være i stand til at tjene over $ 100.000 om året.

Event Management
Karriere i event management kan være en af ​​de bedste job uden en universitetsuddannelse. Dette er en af ​​de arbejdspladser, der kræver en masse kontakter, uddannelse og vilje til at rejse og interagere med mennesker. Begivenhed ledere kan arbejde på kontraktbasis eller blot arbejde i event management virksomheder. Nogle kan tjene et godt stykke over $ 100.000 om året efter fem til syv års erfaring. Karriere i begivenheden planlægning vil hjælpe dig til at vide mere.

Skrivning Karriere
Karriere i kreativ skrivning eller indhold skriftligt kan også betale særdeles godt. Nu, på dette område, afhænger alt af dine sprogkundskaber, skrive færdigheder og fantasi magt. Nogle forfattere gøre millioner af dollars og deres bøger og indhold er almindeligt læst. Så prøv at forbedre dine evner og få job i online indhold udgivelse hjemmesider der betaler godt.

Salgsrepræsentant
Salgsrepræsentant er også en stor, velbetalte job, hvis du har en god markedsføring og samarbejdsevner. Sælgere der arbejder for store organisationer får attraktive provision for hvert produkt salg bortset fra fast løn og incitamenter. Mange salgsrepræsentant har gjort det store i branchen trods nogen formel uddannelse i salg eller marketing.

Some More højtlønnede job der ikke kræver en Degree

Bedemand
Transport Manager
Gaming leder
Modedesigner
Elevator installatør og reparatør
Oplagring og distribution leder
Industriel produktion manager

Disse arbejdspladser kan hjælpe dig har en økonomisk sikker fremtid. Du bør dog ikke springe din kollegium grad, da det giver en person, respekt og hurtige vækstmuligheder. Tænk over det og tage den rigtige beslutning. De bedste hilsner,

Residency Interview Spørgsmål
Åndedrætsterapeut Opslaget
Analysere Myter om lærerlønninger
Liste over et højt betalt job
Et højt betalt job
Forskellige erhverv på det medicinske område
Onkolog Løn
Interessante Jobs, der betaler godt
Grundlæggende krav for at blive lærer
Disney Tops Lister over bedste steder at begynde Career
Hvordan man bliver en Endodontist

Leave a Reply