Seismolog Løn, Seismologi er studiet af jordens ved hjælp af avancerede geofysiske instrumenter til at overvåge aktiviteten af ​​jordskælv og seismiske bølger. Det seismolog løn er ganske indbringende at mene, at nogle af dem tjener mere end 100.000 om året. Hvis du spekulerer på, hvad der er en seismolog, godt modsætning til populær tro seismolog kan ikke forudsige jordskælv, de studerer dannelsen og udbredelsen af ​​seismiske bølger i geologiske materialer. Videnskaben om seismologi er betydeligt ny med teknologi, der anvendes til at overvåge seismisk aktivitet går tilbage til blot 100 år. Det er et meget interessant område arbejde, som de gennemfører kontrollerede eksplosioner at overvåge de lydbølger i de geologiske materialer. Seismologi er en gren af ​​geofysik og folk, der ønsker at gøre deres karriere i dette erhverv skal have en god matematisk og analytisk færdighed som jobbet handler mest om at fortolke målinger og videnskabelige data.

Opslaget

Lønnen svinger og har en bred vifte afhængigt af den position, de arbejder på, og den erhvervserfaring, de har. På det entry-level, er en bachelorgrad i Geosciences tilstrækkelig, men for stort ansvar og gode betalende jobs en kandidatgrad er påkrævet. For de fleste forskning og undervisning positioner en Ph D. er påkrævet. En seismolog job vil medføre følgende:
Undersøgelse seismiske data ved hjælp af geofysiske instrumenter som Richter-skalaen.
Udføre eksperimenter til at studere lydbølger i jordens overflade.
Indsamle data om geologiske bevægelser.
Brug sprængstoffer og andre instrumenter til at sende chokbølger ned i jorden for at få oplysninger om klippeformationer.
Fortolke data for at finde jordskælv fejl og jord bevægelser.
Vedligehold kort og data vedrørende højrisikoområder for jordskælv aktivitet.
Overvåg stress og flytning af jord under og efter jordskælvet.

Løn

Den gennemsnitlige løn har en bred vifte det kan være hvor som helst mellem USD 32.000 til USD 108.000 årligt. De fleste seismolog få offentlige arbejdspladser, og nogle er hyret af gas-og olieselskaber på lukrative stillinger. Ifølge Bureau of Labor Statistics, optjener seismolog arbejder for delstatsregeringen omkring USD 57.000 om året. Lønnen af ​​seismolog også afhænger af arbejdsgiveren og et godt eksempel på dette er, at teknisk rådgivning betale seismolog omkring USD 62.000.

De fleste løn intervaller for arbejdspladser er afhængige af kandidaterne uddannelsesmæssige kvalifikationer og erfaring på området. Seismologi er en del af geovidenskaberne og mange seismolog har en doktorgrad som gør det muligt for dem at få høje lønninger. Olieselskaberne har brug seismolog til at give dem information om klippeformationer og muligheden for at finde oliereserver. Den årlige løn af seismologer arbejder for olieselskaberne er omkring USD 125.000.

Føderale regeringer også leje seismolog at studere Jordens bevægelser relateret til jordskælvet og naturressourcer. Lønnen af ​​seismolog med den føderale regering på omkring USD 91.000 årligt. Andre veje til beskæftigelse for seismolog er bygge-og arkitektfirmaer, de kræver seismolog at give oplysninger vedrørende sikkerhed og bæredygtighed byggepladsen. Lønnen med sådanne virksomheder på et gennemsnit omkring USD 66.000 årligt.

Mineselskaber også få brug for kvalificeret seismolog der kan præcist fortolke data fra seismografer til at give oplysninger om den type af rock formation på mineområdet. Mineselskaber betaler omkring USD 80.000 årligt seismologer. De seismologer til tider nødt til at arbejde mange timer og ofrer deres weekender at foretage undersøgelser, dette står rigtigt på tværs af næsten alle arbejdsgivere.

Den gennemsnitlige løn er ganske sammenlignelig med andre erhverv under geovidenskaberne paraply lignende hydrologists og geofysikere. Jobbet Udsigterne for dette erhverv for de kommende år er godt med vækst forventes at være mere end gennemsnittet.

Forskellige erhverv på det medicinske område
Residency Interview Spørgsmål
Bedste medicinske karriere for fremtiden
Webmaster Løn
Børnehavelærer Krav
Top Paying Jobs og karriere
Medicinsk Field Karriere List og Løn
Et højt betalt job i Demand
Top ti højeste betalende job i Amerika
Bedst betalende arbejdspladser for kvinder
Hjertekirurg Løn

Leave a Reply