Sådan Bliv en reumatolog

Hvad tror du, det kræver i et individ til at behandle og yde nødhjælp til patienter, der lider nok den mest smertefulde medicinske tilstand, arthritis, komplekse auto-immune sygdomme og alvorlige ledsagende knoglesygdomme som osteoporose? Bestemt, det kræver dygtighed, viden og mange års erfaring til at kunne forstå disse meget komplekse sygdomme. Læger, der behandler de ovennævnte sygdomme kronet som M.Ds eller D.Os i reumatologi efter afslutningen af ​​deres uddannelse og kaldes reumatologer. Typisk reumatolog jobbeskrivelse omfatter diagnostik og behandling af rhematological lidelser, som påvirker de muskuloskeletale strukturer i almindelighed. Disse indbefatter kroniske medicinske tilstande i muskler og led, der er forårsaget på grund af dårlig funktion af immunsystemet.

At blive en reumatolog

Det faktum, at reumatologer har evnen til at behandle mere end 100 typer af gigt fremhæver den ekspertise og viden, disse medicinske fagfolk kommando. Rejsen til at blive en professionel reumatolog er en lang og trættende én. Personer med total dedikation og ubøjelige tro på deres karriere interesse kan kun forfølge dette felt. Næsten 13 – 14 år dedikeret uddannelse og praktik erfaring kvalificerer en person til at blive en reumatolog.

?High School: Det er grundstenen i videreuddannelse og dermed det spørgsmål en masse. Søger at maksimere din viden i flere naturvidenskabelige fag især biologi, kemi og menneskelige anatomi. Også udvikle din læsning og skrivning vaner, da det vil være meget nyttigt i dine fremtidige års videregående uddannelse.

? Universitetsstudier: opnå en bachelor-grad i emner med relation til medicin, biologi, menneskets anatomi og almindelige videnskaber. Disse fire års college uddannelse skal være dedikeret til at bringe det bedste frem i dig, da den viden samlet i disse år vil være afgørende i at give dig en konkurrencemæssig fordel i løbet af din medicinske skolegang år.

?Medicinsk Uddannelse: I dine sidste år af bachelor-grad, mobilisere din indsats for krakning MCAT (Medical College Admissions Test) starter. Du skal tage masser af forberedelse hertil materialer til MCAT fra dine senior venner, mens du er i skole, så du kan score højt i testen. Der er mange online forberedende kursus materialer til MCAT eksamener, som du kan købe efter drøftelse nogle gode valgmuligheder med dine lærere. Din præstation i MCAT vil hjælpe dig til at få indrejse i nogle af de mest ansete medicinske institutioner i landet, hvilket giver dig en platform for lysere fremtid. Afhængig af din MCAT score og seneste akademiske meritter, vil du blive tildelt en medicinsk skole. Rådgivning før optagelse vil hjælpe dig til at ansøge om skoler, hvor chancerne for din optagelse vil være højere. I løbet af dine fire års ophold på den medicinske skole, vil du blive udsat for teoretiske og praktiske aspekter af reumatologi.

?Residency Program: i de tre år residency program anbefalet af din medicinsk skole, skal du vælge enten intern medicin eller Pædiatri. Rheumatalogy er faktisk en del af disse to specialiseringer og så du er nødt til at vælge en af ​​dem.

?Fellowship Program: Efter afslutningen af ​​residency program, kan man arbejde hen imod at få fællesskabet i rheumatalogy. I løbet af disse 2-4 års studier, vil du blive trænet meget godt i nogle unikke og specielle teknikker til at behandle patienter.

?Certificeringer: Når formel uddannelse og praktik er overstået, bliver det nødvendigt at søge certificeringer fra The American Board of Internal Medicine i reumatologi og intern medicin. Bestyrelsen eksamen for at opnå certificering er meget svært, og du er nødt til at give i dit bedste for at passere den.

?State Licens: Efter at være blevet certificeret af bestyrelsen, kan rheumatolgists ansøge om obligatoriske statslige licenser for det land, hvor de ønsker at udøve deres erhverv.

Ud over den enorme jobtilfredshed afledt fra at hjælpe skrantende patienter, nyde reumatologer den bedste erstatning i den medicinske industri. Års uddannelse betaler sig i sidste ende, og lønnen kan strække sig mellem US $ $ 120.000 til 200.000 dollars om året ca.

Nu, at du er bekendt med den enkle vej til at være en reumatolog, er det tid for dig at begynde at forberede fra bunden og få succes. Hvis du er bare i din high school, skal du tale med dine forældre og skolelærere om dit mål. De vil hjælpe dig til at fjerne nogen tøven, du har. Desuden vil dine forældre også arbejde for at arrangere finanser, så efter nogle år, de har tilstrækkelig budget til at finansiere for din uddannelse.

Doctor of Osteopatisk medicin
Top Medical Jobs
Top Paying Grader
Elementary School Teacher
Karriere i Computer Hardware Engineering
Bedste computer job for fremtiden
Kinesiolog Løn
Farlige Jobs, der betaler godt
Onkolog Løn
Højest betalte IT Jobs i efterspørgslen for 2012
Karrierer, som betaler godt med Little Schooling

Leave a Reply