Sådan Bliv en gymnasielærer

Har du altid elske næsten alle fag, da du var i skole? Så meget, at du ønskede at forklare komplekse fænomener eller vanskelige beløb og teoremer til dine venner på en enklere måde, som selv dine lærere ikke kunne gøre? Så måske du er en ideel person til at blive en skolelærer. Hvis du mener det samme om dig selv og er udstyret med kvaliteter af en god lærer, men har ingen idé om, hvordan du bliver en high school lærer, så skal du læse denne artikel.

Gymnasielærer Krav

Bortset fra kærlighed til børn og passion for undervisning, skal du opfylde nogle grundlæggende krav til at blive lærer. Nedenfor er nogle af de skridt, der vil hjælpe dig i processen med at blive en lærer:
Trin # 1: Få en bachelorgrad
Dette er en af ​​de vigtigste skridt og grundlæggende trin, der danner grundlaget for undervisningen karriere. I hver stat, er det obligatorisk for en lærer til mindst besidder en bachelorgrad. For bedre udsigter, er det tilrådeligt at fuldføre dine bachelorer i uddannelse eller ungdomsuddannelse. Mens du vælger de store selskaber du sørge for at vælge de emner, du ønsker at undervise i fremtiden og få ekspertise i.

Trin # 2: Gennemfør Internship
Mens færdiggøre akademikere, har du også at fuldføre den nødvendige praktikplads program, som er ligesom et feltarbejde. Praktikken programmet generelt indebærer undervisning i visse timer i nogen af ​​de lokale skoler. Til dette, kan du kontakte din faglige vejleder, som der er forskellige regler og forskelligt antal timer for hvert enkelt institut. Denne praktik er mere som øvelser, hvor dine overordnede vil overvåge din effektivitet og lønklasse dig i overensstemmelse hermed.

Trin # 3: Få en kandidatgrad
Nogle skoler foretrækker at ansætte lærere med kandidatgrad og derfor er det bedre at fuldføre din kandidatgrad i ungdomsuddannelserne. For efter endt uddannelse kan du ansøge om enkeltfag undervisning legitimationsoplysninger. Du skal muligvis til at blive vist for indgangen eksamen for at være kvalificeret til stillingen graduering program. Bortset fra dette, vil der være visse standard tests og kurser, som du skal udfylde for at være berettiget til kandidatgrad program. Du kan fuldføre din mestre samtidigt selv efter at få et job.

Trin # 4: Få en Teaching Licens
Indhentning undervisning licens er et must, selv om alle de private skoler ikke bede om det. Men statsdrevne skoler ansætte lærere kun med licens. For at få denne licens, typisk, bliver du nødt til at møde frem til en optagelsesprøve, hvor dine færdigheder i undervisningen og specialiseret emne vil blive undersøgt. Der kan være yderligere og alternative regler og bestemmelser, og måder at få undervisningen licens i hver stat, som du er nødt til at finde ud af.

Trin # 5: Forbered dit CV
En high school lærer CV skal udarbejdes omhyggeligt. Fremhæv alle dine styrker og ekspertise sammen med dit praktikophold rekord og erhvervserfaring, hvis nogen. Når du forbereder CV, sende den til forskellige skoler i lokalområdet, hvor du ønsker at få et job. Eller upload dit CV på job sites og vente på interview opkald. I mellemtiden kan du frivilligt i nogle skole bare for at få nogle hands on træning.

Trin # 6: Få på jobbet
Du kan få mange pædagogiske jobmuligheder, så du kan vælge en af ​​de skoler eller institutter, som du ville elske at være forbundet med. Men, tjek om din karriere vækst er lovende i den skole. Du kan også nødt til at gennemgå nogle særlige læreruddannelse, der tilbydes af Institut for få måneder, hvorefter du kan begynde at arbejde som en fuldtidsansat lærer. Efter nogle års erfaring, kan du ansøge om ph.d., som vil gøre din faglige rejse komplet og vil også give dig med bedre og højt betalende job muligheder.

Gymnasielærer lønninger kan ændres som pr den enkelte skole, stat og antallet af emner, du kan undervise. Men udgangspunktet gennemsnitlige gymnasielærer løn falder et sted mellem $ 30.000 til $ 40.000 pr år. Med erfaring din løn vil holde stigende. Så begynde at forberede at blive en high school lærer fra nu og få det bedste job nogensinde!

Web Developer Opslaget
Fordele ved at blive lærer
Karriere i Computer Hardware Engineering
Sådan Bliv en computer programmør
Hvordan man bliver en Endodontist
Arkivar Løn
Bedste betalte jobs lige ud af kollegiet
Karriere der betaler over 100k et år
Højest betalte IT Jobs i efterspørgslen for 2012
Top betalt job uden en vis grad
Et højt betalt job i Demand

Leave a Reply