Sådan Bliv en computer tekniker

Cracking koden for teknologi er ikke alles østers. Der er noget respekt jeg har i mit hjerte for dem teknologisk avancerede, eller skulle jeg sige, teknologisk dygtig, som kender de bits og nuancer af de mange mysterier verden af ​​videnskabelig knowhow enfolds indenfor. Selv om det kan tage mig timer at regne ud, hvorfor er min laptop arbejder så langsom og sløvende, det er et spørgsmål om nano-sekunder for en computer veteran at fastsætte en brudt ledning, og få mit system i gang, uden nogen indsats på alle. Too flatterende det end kan lyde, for mig, edb-teknikere er genier, redde vores ekstremt komplicerede systemer fra at gå i hundene.

Hvis du er en af ​​de tech-savvies der får processen med at binde flere netværk, fjernadgang, megabyte, gigabyte, terabytes, og Gud-ved-hvad-andre-bytes, kan en karriere som en computer tekniker helt sikkert vinde jer alle den respekt og ære fra dem teknologisk udfordret som mig. Mens vi bor i en verden så under indflydelse af teknologi, et job som en computer tekniker er din dør til endeløse muligheder i broderskab af denne ekstremt givende erhverv. For at finde din vej til at blive en computer ekspert, skal du først forstå, hvad betyder dette tekniker gøre. Tag et kig på det følgende afsnit.

Pligter og ansvar

Simply put, edb-teknikere er dygtige fagfolk, der løser alle problemer i forbindelse med edb-systemer. De arbejder på stationære og bærbare computer, computernetværk, servere og mobile systemer. De fejlfinding, fastsætte, installere og vedligeholde edb-systemer ved hjælp af deres tekniske know-how, og udføre nødvendige opdateringer, der holder systemet går ned igen i fremtiden. Mens der er forskellige niveauer af komplikationer i forbindelse med edb-systemer og netværk, jobbet af en computer tekniker varierer i overensstemmelse hermed. En computer tekniker ved, hvordan man løser problemer i computere hurtigt, som ellers kan tage en masse tid til at få fast. Hvad mere er, de er godt bekendt med de nyeste teknologier, løsninger, software og hardware, så de er i stand til at løse alle problemer, som en hjælpeløs klient udgør. De sørg for at de løse alle problemer uden nogen form for tab af data, og det er derfor de inkorporere forskellige teknikker, som er ganske vanskeligt for en lægmand at udføre. Computer teknikere kan arbejde i et corporate informationsteknologi afdeling, eller en detail salg miljø, i en uddannelsesinstitution, eller kan have deres personlige arbejdsstationer.

Uddannelsesmæssige krav og kvalifikationer

Før vi lærer om de grader der kræves for at komme ind på området, der er noget hver aspirant formodes at vide. Til at begynde med, er en aspirerende computer tekniker kræves for at kende hver en bid af computere. Ja, kan det ikke være en nem opgave at tage i alt, hvad der er inde i en computer-system, men så skal du være meget smart at vide, hvad slags problemer gøre brugerne hyppigst ansigt.

Andet, er du nødt til at få en ordentlig uddannelse. Det er meget vigtigt, at du forfølger en 2-årig universitetsuddannelse, eller et 4-årig college program, hvor du kommer til at lære mere og mere om edb-systemer. En aspirant behøver at eje en bachelorgrad i Information Technology. Sammen med disse uddannelser, kan du træne i et godkendt computer uddannelse skole, som vil hjælpe dig med at få alle indsigt med hensyn til edb-systemer, og vil fokusere direkte på at få det bedste job i henhold til det område, du specialisere sig i. For at få certificering som en computer tekniker, forberede disse kurser du for de forskellige eksamener, der tilbyder certificeringer såsom CompTIA A + IT Tekniker-certificering, og Cisco certificeringer.

For det tredje, for at fremme din karriere som en computer tekniker, vises for en Computer Service Technician (CST) eksamen, der er anerkendt af Electronics teknikere Association International. Kom igennem denne eksamen vil udpege dig som en kvalificeret computer tekniker, der er berettiget til nogen form for job under den kategori af fejlfinding og styring af edb-systemer.

Endelig holde din uddannelse går. Få så meget indsigt som du kan, for teknologi er et område, der er uudgrundeligt i form af læring. For at få fat i de langsigtede muligheder i din karriere, du har brug for at være dygtige, og mere kvalificeret end dine konkurrenter. Efter alt, er dette en karriere, der foretrækker kun de teknikere, der har den højeste viden om edb-systemer. Find ud af en computer tekniker position uanset hvilken institution du ønsker at arbejde med, og den ene, der matcher dine kvalifikationer og uddannelse niveau.

Det tager en hel del tid og erfaring til at blive en computer tekniker. Nå, er resultaterne frugtbart også! For så vidt angår den årlige løn går, tallene er alt andet end skuffende. På årsbasis, tjener en computer tekniker et sted mellem $ 30,000 – $ 48.000. Men med mange års erfaring, tager løn tal en vandretur også. Nu, når du er velbevandret med processen med at jagte en karriere inden for dette område, tilmelde sig en god uddannelse, få så meget viden om computere, som du kan, tage et åndedrag, og slappe af. Der er masser af arbejde derude for dig. Den broderskab af teknologi vil vil ikke skuffe dig. Swear.

Software Engineer Løn
Web Developer Løn Range
Forskellige Fields of Medicine
Top Paying Karriere
Ortopædkirurg Løn
Computer Technician Løn
Højest betalte job
Reumatolog Løn
Oral Surgeon Løn
DO Vs. MD
Børnehavelærer Interview Spørgsmål

Leave a Reply