Sådan Bliv College Professor

En college professor er godt respekteret og undervisning anses for at være en meget ædel og tilfredsstillende erhverv. Du kommer til at forme og omforme de unge, naive sind til modne, voksne sind. Du får også at tilbringe dit liv at studere og undervise et emne, som du elsker. Intet kunne være mere tilfredsstillende end det, er der? At blive en college professor er ikke nogen opgave og kræver mange års hårdt arbejde, engagement og tålmodighed fra din side.

Hvad det kræver at være et kollegium Professor

Make Up Your Mind
Det mest afgørende ting er at beslutte og gøre dit sind om det samme. Det tager enorm studier og omfattende researcharbejde, for omkring otte eller flere år efter afslutningen af ​​din bacheloruddannelse. Du skal være oprigtig over for dit studie, og kun hvis du føler, du kan stå distancen, tage springet.

Hold scorer højt
Et andet aspekt at holde sig for øje er, at du har brug for at score høje karakterer konsekvent gennem hele din bacheloruddannelse. Dette vil sikre, at du indtaster et kollegium af dit valg for at forfølge din kandidatuddannelse. Opretholde fremragende kvaliteter og fuldføre dine ungkarle med udmærkelse. Også, mens forfølge din bachelorgrad, konstant holde på at forbedre dine skrivefærdigheder, da det kun vil hjælpe dig med at skrive din forskning papirer og tidsskrifter senere.

Rådgivning
Man kan henvende sig til en uddannelse rådgiver, som ville være i stand til vejlede dig om forskellige pædagogiske legitimationsoplysninger, du kan få brug for. En rådgiver kan også hjælpe dig med at vælge den rette vej for dig at fuldføre din kandidatgrad og Ph.D. afhandling, i emnet for dit valg.

Masteruddannelse
En kandidatuddannelse er en af ​​forudsætningerne for at blive en college professor. Du bør vælge en kandidatuddannelse inden for dit område af specialisering og også opretholde gode karakterer i hele kurset. Hold forbedre dine skrivefærdigheder yderligere mere og udfylde eventuelle forudsætning kurser, der er nødvendige for at få din Ph.D.

PhD og erhvervserfaring
Når du har fået din kandidatgrad, bør du starte med din PhD afhandling. Dette vil tage dig omkring 2 til 3 år at fuldføre. I denne periode, bør du prøve at udgive så mange forskningsartikler, som muligt, højest rangerede tidsskrifter. Foretage omfattende forskning inden for dit område og komme op med en unik forskningsplan på egen hånd. Visse universiteter giver en mulighed for at arbejde, mens du gennemfører din PhD, kan du gøre brug af denne mulighed for at få afgørende erhvervserfaring.

Fuld tid Undervisning
Efter alt dette, vil du endelig blive accepteret af et universitet som en fuldtidsansat professor og tjene på en uopsigelighed basis. Der er en syv yearlong uopsigelighed periode, som du har brug for held tjene på et universitet, før du kan blive en permanent fakultet medlem. Penge er godt i løbet af uopsigelighed og nogle institutter kan også finansiere dit forskningsarbejde. Arbejd hårdt i løbet af denne uopsigelighed periode, og holde på konstant pudse dine pædagogiske kompetencer, så dit universitet bevarer dig.

Professionelle tips

Beslut tidligt som universitet, du ønsker at arbejde for og gå igennem de nødvendige krav for at få i. I tilfælde af at du får en deltidsjob der på noget tidspunkt, så gør det.
Være smart mens du vælger din genstand for specialiseringen. Det er klogt at gå til en disciplin, som konstant kræver god fuld tid fakultet.
Der vil være forskellige konferencer, der finder sted, der vedrører dit emne. Deltage i disse at udvide dit sortiment af viden og også at være på forkant med de nuværende happenings i dit område.
Opretholde høje standarder i hele college og arbejde år, at være på forkant med dine konkurrenter.

Jeg håber, efter at forstå dette emne, føler dig endnu mere inspireret til at gå efter det. Nogle mennesker vige tilbage fra at blive en college professor, fordi de føler pengene kommer meget sent. Det er rigtigt. Men hvis du har til formål at være den bedste, være sikker på en smuk beløb, når du begynder at arbejde.

Top Paying medicinske karriere
Trauma Surgeon Løn
Top Medical Jobs
Hvad er den rolle en lærer
Højeste betalende Blue-collar job
Bedst betalende arbejdspladser for kvinder
Oral Surgeon Løn
Top 10 højeste betalende job
Stress-fri job, der betaler godt
Elementary School Teacher
Højest betalte erhverv

Leave a Reply