Reumatolog Løn

En reumatolog er en sundhedspleje læge, der har specialiseret sig i behandling af muskuloskeletale og reumatiske sygdomme. Alle typer af ledsmerter, sportsskader, gigt, fibromyalgi, muskelsygdomme og andre beslægtede autoimmune sygdomme kommer under reumatologi. Både ikke-kirurgiske og kirurgiske metoder anvendes til bekæmpelse af reumatiske sygdomme. Reumatologer kan arbejde i private klinikker, forskningscentre og offentlige hospitaler, afhængigt af hvor den gennemsnitlige løn varierer. Mere information om ‘hvordan man bliver en reumatolog’ og ‘hvad er lønnen for en reumatolog «er diskuteret i de følgende afsnit.

Karriere i Rheumatology

At blive en speciallæge i reumatologi kræver en grundig viden i menneskets anatomi og skelet detaljer. Hvis du har en passion for at studere disse aspekter og anvende dem praktisk i terapeutisk intervention, derefter en karriere i reumatologi, kan være perfekt for dig. For at blive en reumatolog, er du nødt til at tage videnskaben som din specialisering i gymnasiet og derefter færdiggøre din bachelor i Pre-Med feltet. Du skal også tage Medical College Admissions Test eller MCAT. Gode ​​kvaliteter og høje MCAT scores er nødvendige for at få adgang på et akkrediteret medicinsk skole.

Beslut hvilken specialisering du ønsker, enten pædiatri eller intern medicin. De tidligere omhandler behandling af børn, mens sidstnævnte specialisering beskæftiger sig med diagnosticering og behandling af voksne. Flertal af læger tage op intern medicin. Men valget er op til dig. Efter at have gjort et residency, kan du deltage i et stipendieprogram for 2-4 år, hvor du vil få mulighed for at lære specifikke terapeutiske aspekter vedrørende reumatologi. Du kan også tage op endnu to år praksis for at lære andre specialiteter. Sidst men ikke mindst, kan du give certificering eksaminer i reumatologi og også, din specialisering. Dette er, hvordan du kan blive certificeret reumatolog.

Løn Range af en reumatolog

Som vi alle ved, medicinske fagfolk er den højest betalte i USA. I lighed med andre medicinske job, en reumatolog løn er imponerende med en seks figureret årlig pakke. Ifølge løn skøn udgivet i 2009, var den mediane løn interval for reumatologer USD 119.000 til USD 167.000. Dette er blot et skøn, mens de fleste reumatologiske specialister tjener omtrent mellem USD 175.000 til USD 180.000. Kommer til en pædiatrisk reumatolog, den forventede årlige pakke er USD 155.202. Alligevel læger, der beskæftiger sig med neonatologi har højere løntrin end dem, der arbejder på pædiatrisk intensiv behandling enhed.

Den faktiske oplysninger om »Hvor meget koster en reumatolog make ‘afhænger af flere faktorer. At nævne et par stykker, den geografiske beliggenhed, uddannelse baggrund og certificering, organisationens størrelse, medarbejdernes legitimationsoplysninger og relativ erfaring er nogle af de aspekter, der anvendes til bestemmelse af en reumatolog løn. For eksempel, en reumatolog, der har 3 år eller mere erfaring kan tjene op til USD 229 tusind, mens dem med mere end 5 års erfaring kan have en årlig pakke på omkring USD 378 tusind. Denne måde, den forventede lønpakke er stærkt afhængig af specialisering og erfaring.

En karriere i reumatologi har gode fremtidsudsigter. For at få succes inden for reumatologi, blive opdateret med nye fund og behandling interventioner relateret til dette medicinske område. Du kan enten vælge en karriere i undervisning som professor i medicinsk skole, eller behandle patienter på hospitaler. Ud af disse to muligheder, er at få ansat som intensivist eller pædiatrisk reumatolog mere udfordrende. Den årlige indkomst er også mere end dem, der vælger en karriere i undervisningen reumatologi. Der er ingen tvivl om, at gennemsnitlige løn for en reumatolog vil gå på at øge med tidens gang.

Hvordan man bliver en Art Teacher
CIO Opslaget
Ortopædkirurg Løn
Elementary Teacher Løn
Bedste medicinske karriere for fremtiden
Hydrologist Løn
Højeste betalende Grader
Bedste betalte erhverv
Medicinsk Field Karriere List og Løn
Kindergarten Teacher Løn
Højtlønnede job i USA

Leave a Reply