Retsmediciner Løn

Som navnet antyder, en retsmediciner er en professionel, der leverer sine ydelser i medicinske faciliteter. Dette er en af ​​de mest essentielle medicinske job, der kræves inden for retsvidenskab og sundhedspleje. En retsmediciner, også undertiden benævnt en retsmediciner, er ansvaret for at fastlægge den præcise årsag til død af en person.

Opslaget

En retsmediciner er en ekspert, der overgives det primære ansvar for at undersøge personens kropsdele og finde ud af den præcise årsag til døden, om det var på grund af sygdom, ulykke eller mord. Typisk er der to former for medicinsk censorer, nemlig anatomiske patologer og retsmedicinere. De tidligere udfører postmortems om dødsfald, der finder sted i sygehuse, mens de sidstnævnte udfører postmortems på kroppen af ​​ofre for forbrydelser for at bestemme, hvor mordet skete.

Retsmedicinere er normalt ansat i statslige faciliteter og agenturer, og anatomiske patologer arbejder på hospitaler og andre sundhedsydelser indstillinger. Efter årsagen til dødsfaldet er bestemt, at disse læger udarbejder en detaljeret rapport om sagen og forelægge det for de relevante myndigheder. De kan blive bedt om at komme for retten og optræde som vidne for at hjælpe relaterede juridiske formaliteter.

Løn Range

De vigtigste faktorer for den gennemsnitlige løn er stedet og anlægget af beskæftigelsen, mængden af ​​erfaring, og uddannelsesmæssige kvalifikationer.

Medicinske eksaminatorer med en oplevelse af et til fire år kan forvente et årligt løn på ca $ 31,000 til $ 44.000. De, der har arbejdet i fem til ni år kan være berettiget til en årlig løn på omkring $ 32.000 til $ 48,000. Hvis du har 10 til 19 år erfaring, kan du forvente en løn på omkring $ 35.000 til $ 54,000 om året. Dem med mere end 20 års erfaring kan tegne en løn der spænder fra $ 75.000 til selv 200.000 dollars om året.

De, der arbejder som retsmedicinere tjene lidt mindre i forhold til dem, der er ansat som anatomiske patologer. Årsagen er, at retsmedicinere meste er ansat i statslige organer, og anatomiske patologer er generelt ansat af private hospitaler og sundhedscentre indstillinger. Hvis du er ansat i statslige eller lokale offentlige organer, kan du få en løn på omkring $ 30.000 til $ 65,000 om året. De, som tilbyder deres tjenester i føderale statslige faciliteter kan tegne et årligt løn på omkring $ 90.000.

I staten New York, betale den gennemsnitlige Skalaen strækker sig fra $ 50.000 til $ 110,000 om året. I Texas, kan medicinske eksaminatorer få en årlig løn på ca $ 44.000 og $ 74,000, mens den i Californien, kan de få betalt med en sats på $ 51,000 til 70,000 dollars per år. Ligeledes lønnen er forskellig fra region til region. Det kan lige så godt variere fra by til by.

De, der tænker på at blive en retsmediciner skal have en doktorgrad i medicin og også opnå den ønskede certificering inden for patologi. At blive en professionel af patologi kan være en vanskelig opgave, der kræver en masse undersøgelse, der normalt holder i omkring 12 år, herunder bachelor-og ph.d.-grader og certificering kurser.

Entomolog Løn, I lægmandssprog, er entomologi studiet af insekter, og der er mere end en million arter af insekter på denne planet. Lønnen ifølge nationale statistikker er omkring USD 55.000 årligt mark. Entomologi kommer under biologi og entomolog studerer insekter under laboratorieforhold samt bemærket dem i deres naturlige habitat, når de på feltarbejde. Under entomologi paraply er der forskellige emner som biomekanik, landbrug, ernæring, retsmedicin, osv. Undersøgelsen af ​​insekter har været af afgørende betydning i udviklingslandene robotter som insekter bevægelighed er blevet kopieret af robot ingeniører med gode resultater. Entomolog også spille en afgørende rolle, når det gælder landbruget som nogle insekter er ansvarlige for bestøvning og nogle for destruktion af afgrøder. Forensic entomolog studere et gerningssted og forsøge at fastlægge en tidsplan for arrangementet. På grund af alle disse forskellige arbejdsområder lønnen af ​​en entomolog svinger ifølge jobprofil.
Web Developer Løn Range
Maxillofacial kirurg Løn
Oral Surgeon Løn
Finansiering Major Løn
Periodontist Løn
Jobs, der betaler over 100K
IT Karriere i Demand
Godt betalende job uden en universitetsuddannelse
Web Developer Opslaget
Software Developer Løn

Leave a Reply