Part-Time højt betalt job

Er du en college går studerende, der er på udkig efter nogle ekstra dej? Er en fuld tid, 9 til 5 job noget, der er for meget for dig? Glor du på noget, du kan forfølge sammen med dine akademikere, og som vil hente dig god penge? Nå, behøver du ikke at kigge for langt. Læs om at vide om de job, der anses for den mest indbringende.

Der er en bred vifte af valgmuligheder til rådighed, når det kommer til deltidsjob. Nogle af dem kræver brug af en computer og internettet, mens nogle kan betegnes som ‘offline’ job. Samtidig er der job, der har visse aldersbegrænsninger (for eksempel en minimumsalder på 18 år eller 21), og derfor er som regel out-of-bounds for gymnasieelever. Under denne faktor i betragtning, her er en liste over job for gymnasieelever, efterfulgt af en liste over dem i college.

For gymnasieelever

Normalt aldersbegrænsning og uddannelsesmæssige kvalifikationer er de største problemer, som gymnasieelever står overfor, når på udkig efter deltidsjob. Her er en liste over mulige deltidsarbejde muligheder for gymnasieelever.

Bibliotek assistenter: Studerende kan vælge at arbejde et par timer enten i skolebiblioteket selv eller på andre biblioteker i nabolaget. De kan påtage sig den holdning af bibliotekets assistenter eller assisterende rekord ihændehavere. Da betalingen sker på et per time basis, kan de studerende vælge, hvor meget at arbejde afhængigt af deres finansielle behov.
Weekend Marketing: Det er noget, både kollegium samt gymnasieelever kan gøre. Du kan tilmelde dig med et reklamebureau som freelance produkt promotor. Du kan bruge din tid i weekenden til for markedsføring af et produkt i befolkede områder såsom supermarkeder, indkøbscentre, biografer mv
Tankpasser: Dette er en anden deltidsbeskæftigelse option, der er populær blandt de studerende. Afhængig af din akademiske tidsplan, kan du vælge det antal timer, som du ønsker at arbejde, og kan tjene nogle gode penge undervejs.
Delivery Service: Hvis du ejer en bil eller en cykel, og du har et gyldigt kørekort, kunne du overveje at starte en privat deltid leveringsservice. Tænk på pizza levering, det er noget, der betaler godt. De ulige tips, som du ender med at komme fra tanter og generøse bedstemødre kun vil øge din indtjening.
Græsslåning: Dette er en anden god måde at rive i et par dollars uden at spilde for meget tid. Du kan også kombinere dette ved at have en ugentlig søndag bilvask i din baghave. Du kan sende løbesedler og plakater i populære hangouts reklame din søndag bilvask. På den måde ville alle bilejere i dit nabolag vide om denne facilitet. Pæn måde at gøre en hel masse penge på en enkelt dag, er det ikke?

For universitetsstuderende

Ud over de ovennævnte deltidsjobs, er her et par flere jobmuligheder, som kunne betragtes som universitetsstuderende.

Freelance Work: Arbejdet som freelancer er en af ​​de bedste muligheder for en deltidsstilling jobsøgende. Der er mange freelance muligheder, der er tilgængelige i dagens marked. Offline freelance job omfatter arbejdet som freelance forsikring agent, ejendomsmægler, produkt sælger, osv. Ud over disse findes der masser af online job, arbejde-at-home job og online freelance muligheder, såsom freelance skriftligt, indhold skriftligt, software udvikling, website design, kopi-skrivning, etc.
Tutoring: Hvis du har en god mængde af ekspertise på et bestemt område, så kunne du tænke på vejledning på en deltid. Det kunne give dig den fleksibilitet, du har brug for og kan også gøre dig nogle gode penge.
Modeling: Hvis du er velsignet med et godt udseende, hvorfor så ikke forsøge din hånd på modellering? Det er yderst populært blandt college fest og er en fantastisk måde at gøre nogle hurtige kontanter.
Bartending: En anden fantastisk måde at nyde dit arbejde, møde nye mennesker, få en god tid, og gøre gode penge! For ikke at nævne de generøse weekend tips!

Dette var en liste med eksempler på deltidsjob som du kan overveje, hvis du er på udkig efter et kald, der betaler uhyre godt. Identificer dine krav, analyserer dine færdigheder og vælge den, du finder mest egnet.

Karrierer, som betaler godt med Little Schooling
Farlige Jobs, der betaler godt
CIO Opslaget
Stress-fri job, der betaler godt
Bedst betalende arbejdspladser for kvinder
Bedst betalende Karriere for fremtiden
Maxillofacial kirurg Løn
Application Developer Opslaget
Kirurg Løn ved specielle
Et højt betalt job
Vaskulær kirurg Løn

Leave a Reply