Ortopædkirurg Løn

En af de mest specialiserede medicinske job, der kræver færdigheder i at foretage indgreb, er, at en kirurg. Neurokirurg, ortopædkirurg, plastikkirurg, etc., er nogle af de kirurg arbejdspladser. Hvis du læser kirurgen jobbeskrivelse, vil du opdage, at kirurger udføre operationer på kroppen. Enhver fysisk skade på kroppen behandles af kirurger. Ved at gøre indsnit i kroppen, behandling af kirurger sundhedsproblemer i kroppen. De er specialister i at udføre operationer i forbindelse med muskuloskeletale system af kroppen. De komplikationer i forbindelse med knogler som gigt og knoglefraktur behandles af disse kirurger. Nogle af dem har også specialiseret sig i behandling af problemer i rygsøjlen og andre skader. Disse kirurger kan eller kan ikke anvende kirurgiske metoder til behandling af komplikationer. Forskellige andre kirurger specialiseret i områder som ankel og fod ortopædi og ortopædiske sports medicin.

Uddannelsesmæssige krav
Studerende, der er interesseret i at blive de ortopædiske kirurger skal udfylde en bacheloruddannelse og derefter fire år grad fra en medicinsk skole. Efter afslutningen af ​​eksamen, skal lægerne gennemføre en fem årig opholdstilladelse program. Den femårige program integreres med fire års uddannelse i ortopædisk kirurgi og et års træning i kirurgiske metoder.

Løn
Den gennemsnitlige løn for disse kirurger i år 2009 har været USD 400, 000. De nyder høje lønninger og i de første år, de tjener så meget som USD 190.000. Gennemsnitlig ortopædisk løn afhænger af forskellige faktorer som specialisering inden for et bestemt område. Baseret på typen af ​​specialisering, varierer lønrammen betydeligt. Den gennemsnitlige løn er blevet fundet at være mellem USD 50.000 til USD 400.000 afhængigt af, hvilke typer af specialisering og erhvervserfaring. En ortopædkirurg med en oplevelse af en eller mindre end et år kan tjene alt mellem USD 50.000 til USD 250.000. Kirurgerne har en erhvervserfaring mellem 1 til 4 år kan tjene mellem USD 120.000 til USD 305.000. For dem, der har en erhvervserfaring af 5 til 10 år, er lønnen interval normalt mellem USD 180, 000 til USD 360, 000.

Arbejde Miljø
Generelt er disse kirurger praksis på hospitaler eller starte deres egne private klinikker. Udover privat eller hospital praksis arbejder de med forskellige sundhedspersonale som reumatologer og praktiserende læger. Nogle af dem arbejder også i sport klinikker som konsulenter til sportsfolk og spillere.

Geografisk placering
Lønnen afhænger også det sted, hvor han / hun praktiserer. For eksempel kan kirurgerne arbejder i New York tjener noget mellem USD 100.000 til USD 350.000. Lønnen sortiment er et af de mest anstændige blandt forskellige hospital jobs. Nogle kirurger, der specialiserer sig i rygkirurgi fortjener den høje løn interval som stress, der er forbundet med deres job er høj. Der er absolut ingen mulighed for fejl og ofte indsatserne er meget høje. Tålmodighed og et øje for detaljer er nogle af de kvaliteter, som disse kirurger skal have i deres personligheder. Mange hospitaler Ud over at give anstændig løn, også give visse frynsegoder og fordele for disse kirurger. For eksempel giver sygehusene forsikring muligheder som sygesikring for familie-, gruppe livsforsikring, dental forsikring mv

Feltet af ortopædi tilbyder enestående karrieremuligheder og vejen til karriereudvikling for de ortopædiske kirurger er meget lyse. Kvalificerede og dygtige kirurger er en nødvendighed i alle ortopædkirurgiske afdeling. Så hvis du overvejer en karriere inden for ortopædi, alt hvad du skal gøre er at arbejde virkelig hårdt og derefter være forvisset om, at du vil blive betalt godt. De bedste hilsner,

Bedste medicinske karriere
Disney Tops Lister over bedste steder at begynde Career
Hydrologist Løn
Stress-fri job, der betaler godt
Et højt betalt job
Bedst betalende Karriere for fremtiden
Sådan Bliv en reumatolog
Forskellige it-job
Højeste betalende Grader
Elementary School Lærer Løn
Bedste betalte jobs lige ud af kollegiet

Leave a Reply