Ornitolog Løn

Ornitologer arbejde som økolog, genetiker, lærere osv. og arbejdsgiverne kan variere fra regeringer til zoologiske haver. Den ornitolog løn er afhængig af arbejdets karakter og størrelsen af ​​den organisation de arbejder for, og også på jobbet placering. Erhvervet som en ornitolog kan være meget spændende, især for dem, der elsker fugle. Ornitologi er en gren af ​​zoologi der beskæftiger sig med studiet af forskellige typer af fugle, deres miljø og adfærdsmønster. Jobbet beskrivelse af en ornitolog er ikke begrænset til feltarbejde, er de også forpligtet til at gøre laboratoriearbejde at studere prøver af blod og fjer.

Uddannelsesmæssige kvalifikationer

Ornitologi er en del af zoologi, så hvis du er interesseret i at optage dette erhverv skal du sørge for at tage naturfagene i din uddannelse. Under emner som biologi, kemi, matematik osv. under din uddannelse vil være en fordel. For at blive en succes som en ornitolog, bør du i det mindste have en bachelorgrad. Lønnen af ​​ornitolog afhænger også af uddannelsesmæssige kvalifikationer og kandidater med bedre uddannelsesmæssige kvalifikationer er foretrukket frem for deres mindre kvalificerede kolleger. Mange virksomheder foretrækker mennesker, der har en kandidatgrad til deres navn i relaterede emner. Studerende, der har en kandidatgrad i økologi, biologi, zoologi, etc. har en bedre chance for beskæftigelsen. Ud over den uddannelsesmæssige kvalifikationer, bør du have en ægte kærlighed til fugle til at udmærke sig i dette erhverv. Personlige egenskaber som tålmodighed og ivrig observation færdigheder fungerer som bonus.

Opslaget

Hvis du spekulerer på, hvad der er en ornitolog, godt en ornitolog undersøgelser fugle og ting relateret til deres miljø, genetik, evolution, osv. Jobbet beskrivelse af en ornitolog kan variere fra feltarbejde til laboratorium forskning og løn ornitolog afhænger også dette . Ornitolog arbejder på bevarelse og fuglearters adfærd er forpligtet til at studere de levende vaner og habitater af bestemte fugle i deres naturlige miljø. De vil også nødt til at gøre laboratoriearbejde ved at teste blodprøver af fugle og studere deres genetik. Ornitolog vil også undersøge fjer af fuglene under laboratorieforhold at tjekke for ting som hydrogenisotoper at studere migrationsmønstre. Feltarbejde meste omfatter at identificere de spiser, rugende og parring vaner af fugle og studere deres omgivelser.

Gennemsnitlige løn

Lønnen af ​​ornitolog kan variere meget så meget, at det kan variere mellem USD 45.000 til USD 150.000 årligt. Ligesom de fleste andre erhverv lønnen af ​​en ornitolog også varierer i henhold til den geografiske placering af jobbet. Ornitologi lønninger i New York kan gå så højt som USD 101.000 for visse arbejdsområder profiler. Løn intervaller for jobs i høj grad afhænger af den geografiske placering, for staten Californien, er den gennemsnitlige løn omkring USD 89.000 årligt.

I nogle tilfælde kræver jobprofil kandidaterne til at bo i et par uger i fjerntliggende steder i dyreparker at foretage undersøgelser i henhold til standardiserede protokoller og i denne periode, kan lønnen svinger mellem USD 44.000 og USD 54.000 årligt. Statistik har vist, at den gennemsnitlige timeløn, at nogle ornitolog tjene arbejder som biologiske videnskab teknikere er mellem USD 15 og USD 19.

Folk, der elsker udendørs og dyr trives i dette erhverv og gå på at tjene top dollars arbejder med nationalparker og organisationer, der arbejder for miljø årsager. De lønninger, der gives til ornitolog af sådanne organisationer afhænger oplevelsen af ​​kandidaten, med erfarne kandidater får en gennemsnitlig årsløn på mellem USD 65.000 til USD 75.000.

Lønnen er ganske misundelsesværdig betragtning af, at de fleste mennesker, der kommer i denne profession elsker at tilbringe tid udendørs eller studere prøver fra fugle i laboratoriet. Med den nylige opmærksomhed hos offentlige og private organisation til at beskytte miljøet, er jobbet udsigterne for dette erhverv meget lys ud for de kommende år.

Computer Networking Løn: Løn af en netværksadministrator
Kindergarten Teacher Løn
Hvad er den rolle en lærer
Lærerens Assistant Løn
Bedst betalende Karriere hos en associeret grad
Medicinsk Udstyr Reparation Træning
Førskole Lærer Krav
Job som lærer
Top Paying Jobs Lige ud af kollegiet
Top Paying Jobs
Sådan Bliv College Professor

Leave a Reply