Neonatolog Løn Range

En nyfødt er kendt som en nyfødt i de første dage af hans / hendes liv. En neonatal undersøgelser og har specialiseret sig i den overordnede udvikling og sundhedspleje af en nyfødt. Faktorer kan lide medarbejdernes legitimationsoplysninger, års erfaring, arbejdsgiverens kapacitet og type og størrelse af industrien bestemme neonatolog løn rækkevidde. Det varierer fra stat til stat i USA

Løn Range
Ifølge data fra Det Økonomiske Forskningsinstitut (ERI), som er baseret på oplysninger indsamlet fra tusindvis af HR-afdelinger i forskellige virksomheder er det neonatolog løn rækkevidde i USA omkring $ 230,215 til 405,670 dollars. Den gennemsnitlige løn for en neonatolog er omkring $ 318,042.

Her er en liste over nogle median, mid-karriere, årlige, omtrentlige løn til børnelæger i forskellige stater. De lønninger, der er nævnt nedenfor, kan ikke indeholde ekstra fordele såsom bonus og andre privilegier.

By
Tilstand
Løn

New York.
NY
$ 280,230

Seattle.
WA
$ 240,000

Los Angeles
CA
$ 245,000

Miami
FL
$ 230,200

Houston
TX
$ 266,380

Atlanta
GA
$ 398,375

Chicago
x
$ 284,950

Phoenix
AZ
$ 359,270

Charlotte
NC (Nitrocellulose)
$ 395,350

Orlando
FL
$ 320,350

Indianapolis
ind i et
$ 405,670

Boston
MA
$ 323,710

Løn forhandling spiller en vigtig rolle i den karriere af en neonatolog, ligesom for enhver anden profession. Løn af en neonatolog kan variere fra person til person afhængigt af sin uddannelse, specialisering og mange års erfaring. En nyuddannet neonatolog fra en lav skarphed akademisk miljø får mindre løn end en veteran neonatolog fra en høj skarphed indstilling, der er i stand til at yde direkte patientpleje og tage in-house aften kalder selvstændigt. Der kan være undtagelser i begge ender af spektret.

Uddannelsesmæssige kvalifikationer
En neonatolog job er hospital baseret og han plejer praksis i neonatale intensivafdelinger (Nicus). Han holder enten en MD (Doctor of Medicine) eller en DO (Doctor of Osteopatisk Medicine) grad. I USA er en børnelæge forventes at få licens til praksis, og derefter udfylde en supplerende uddannelse på 3 år, der er kendt som et fællesskab i neonatologi. Børnelæger er certificeret af den amerikanske bestyrelse of Pediatrics. Lignende programmer køres af de fleste af de lande, for fællesskab uddannelse i neonatologi.

Opslaget
En neonatolog forventes at være bekendt med standard medicinske praksis, koncepter og procedurer. Services i neonatologi er for det meste tilgængelige på store hospitaler, som de har ressourcer til at give state-of-the-art NICU udstyr og personale. En neonatolog høres, når nogle medicinske problemer opdages på nyfødte, under eller umiddelbart efter fødsel. En neonatolog er ansvarlig for behandlingen af ​​disse spædbørn. Han er ansvarlig for den medicin og behørig inddrivelse af nyfødte. Han ventes at bestemme de medicinske problemer med for tidligt fødte og syge børn, ved at undersøge dem, udnytte diagnostiske billeder, fysiske fund og laboratorie test-resultater som diagnostiske hjælpemidler. En nyfødte står over for en kritisk tilstand kan kræve 24×7 medicinsk støtte, hvilket fører til lange skift pligter og forstyrret søvn tidsplan for neonatolog. Tidligt fødte børn kræver intensiv medicinsk behandling og neonatologi handler om omsorgen for disse spædbørn. En neonatolog forventes også at hjælpe barns forældre i at håndtere barnet nøje, og dette gør han ved at træne og uddanne dem om pasning til nyfødte. Under stærkt kritiske situationer, har han til at træffe hurtige beslutninger ligesom henvise patienten til andre specialister eller kirurger. Bortset fra de videregående uddannelser og erfaringer, bør et neonatolog have en medfølende sind og vilje til at hjælpe de nødlidende. Læger og forældre har brug for at konsultere en neonatolog for fødselsdefekter eller sundhedsmæssige problemer i de nyfødte. Når barnet når hjem, er forældre formodes at søge råd hos en børnelæge (når barnet er syg).

Det kan konkluderes, at neonatologi er et spændende område, og en opgave for en neonatolog er en af ​​de respektable og givende job blandt alle medicinske arbejdspladser. Giver dig en chance for at levere sundhedsydelser til nyfødte, kan neonatologi sikkert give dig den højeste grad af jobtilfredshed.

Periodontist Løn
Systemer Analytiker Opslaget
Sjove Karriere der betaler godt
Medicinsk Field Karriere List og Løn
Medicinske opgaver, som kræver at arbejde med børn
Højeste betalende Besættelser
Et højt betalt job uden en vis grad
Medicinske Jobs i Demand
Bedst betalende job med en associeret grad
Sådan Bliv en reumatolog
CIO Opslaget

Leave a Reply