Medicinske opgaver, som kræver at arbejde med børn

Lærere og børnelæger er de to arbejdspladser, der primært involverer arbejde med børn. De mennesker, der elsker børn og ønsker at gøre en forskel i deres liv ofte søger disse to karrierer. Men ud over disse to karrierer er der flere andre fuldtids-og deltidsjob som indebærer arbejde med børn. Sundhedsindustrien tilbyder flere jobmuligheder til mennesker interesserede i omsorg og næring børn. Disse arbejdspladser giver dig mulighed for at bidrage til deres sunde opvækst.

Medicinske karriere, der involverer arbejde med børn

Ingen af ​​de karrierer i det medicinske område er let eller mindre krævende. Dit job bliver endnu mere ansvarlige og krævende, når dine patienter er lidt skrantende børn. Bortset fra trøstende og omsorg for disse børn, har du et ekstra ansvar for at støtte deres forældre, der kan forveksles eller endda rystet i nogle tilfælde. Gode ​​kommunikationsevner, evnen til at forholde sig med både børn og forældre og problemløsning færdigheder er nogle nødvendige kvaliteter til at blive en professionel i børnepasning. Derfor før de søger en karriere inden barn behandling sørg du besidder de nødvendige færdigheder.

Børnelæge
Som en børnelæge, vil du blive bedt om at diagnosticere sygdomme og lidelser hos børn, udføre de nødvendige test, ordinere medicin og behandlinger eller henvise til en specialist. En børnelæge er en alment praktiserende læge for børn, som måske også specialiseret inden for bestemte områder. For at blive en børnelæge, bliver du nødt til at fuldføre fire års college med en grad i medicin. Desuden er en masteruddannelse skal specialisere sig i bestemte områder såsom hjerte-, åndedræts, neonatal pleje, endokrinologi mv

Pædiatrisk sygeplejerske
Pædiatrisk sygeplejerske er en anden attraktiv karrieremulighed for mennesker på udkig efter en, der involverer børn. Pædiatriske sygeplejersker arbejder i børnelæge kontor eller børnehospitaler. Den karriere af en pædiatrisk sygeplejerske er et mangfoldigt nummer, som du kan specialisere sig i flere aspekter af børnepasning. Du kan være en neonatal sygeplejerske arbejder i neonatal intensivafdeling (NICU), eller du kan specialisere sig i onkologi og arbejder i en kræftafdeling. En pædiatrisk sygeplejerske skal besidde flere interpersonelle færdigheder bortset fra visse strenge uddannelsesmæssige kvalifikationer. Du kan arbejde som en rn i en børnelæge kontor eller erhverve en særlig diplom og arbejde i dit fagområde. Du kan også arbejde som sygeplejerske praktiserende læge med en kandidatgrad på din kredit.

Skole Sygeplejerske
En skole sygeplejerske er faktisk en specialitet i sygepleje. Som en skole sygeplejerske, vil du blive bedt om at arbejde i samarbejde med en skole. En skole sygeplejerske bør være i stand til at håndtere nødsituationer, der kan opstå i skolens lokaler. Astma, kramper, skader er nogle almindeligt forekommende problemer i en skole. En skole sygeplejerske bør være i stand til at håndtere sådanne situationer på hendes egen i en skole setup. De uddannelsesmæssige kvalifikationer for skolesygeplejerske er de samme som enhver anden sygeplejerske, med en specialskole sygeplejerske certificering.

Pediatric Psykolog
Dette er en interessant karriere mulighed for dem, der ikke ønsker at arbejde på et hospital setup. En pædiatrisk psykolog behandler forskellige følelsesmæssige og adfærdsmæssige problemer hos børn. Jobbet indebærer diagnosticere psykiske, adfærdsmæssige eller udviklingsmæssige lidelser, behandling misbruges eller traumatiserede børn og arbejder ud en plan med forældrene til den sunde psykiske og sociale udvikling af barnet.

Disse medicinske opgaver, som kræver arbejder med børn giver dig ægte jobtilfredshed. Desuden kan du også arbejde som frivillig for non-profit organisationer, der beskæftiger sig med folkesundhed. Dette vil give dig en mulighed for at nå ud til de børn, der er blevet nægtet medicinske faciliteter til en eller anden grund.

Ansvar af en lærer
Netværksadministrator Opslaget
Bedste it-virksomheder til at arbejde for
Fordele ved at blive lærer
Top Medical Jobs i Demand
Få en Online Undervisning Job
Bedst betalte job i Amerika
Børnehave Lærer Løn
Adjungeret professor Løn
Oral Surgeon Løn
Akademisk Tenure System

Leave a Reply