Medicinske Karriere i Demand

Feltet af medicin og sundhedspleje er stadigt stigende. Dette skaber et udødeligt behov for medicinske eksperter i hele verden. En karriere inden for medicin betyder seriøst arbejde, du kan bare ikke tage en medicinsk job let. Sundhedspersonale omhandler menneskeliv ny og næ, og det er meget nødvendigt, at det kun er kvalificerede og engagerede mennesker ind i denne karriere felt. Selv når den økonomiske recession havde ødelagt næsten alle professionelle felt i USA, blev sundhedspleje industrien leje. Så hvis du er interesseret i medicin, her er nogle oplysninger om populære medicinske karriere som vil hjælpe dig med at forstå medicin bedre.

Top Medical Karriere i Demand

Der er hundredvis af karrieremuligheder inden for medicin. Sundhedsvæsenet er den største arbejdsgiver i USA, som beskæftiger mere end 14 millioner mennesker. Industrien vil kræve mere end 6 millioner mennesker i 2015. Nedenfor er navnene på de medicinske karriere i efterspørgslen på grund af jobvæksten, lønpakke og forskellige andre incitamenter.

Registered Nurse
Uden et skud af en tvivl, er en opgave for en sygeplejerske en af ​​de bedste medicinske karriere i høj efterspørgsel. Næsten alle hospitaler eller et medicinsk center har brug for en sygeplejerske for at de fungerer gnidningsløst. De, der følger stien for at deltage i sygeplejefaget vil finde rigelige jobmuligheder og muligheder. Årligt et registreret sygeplejerske gør omkring $ 77,450.

Medicinske assistenter
Et af de hurtigst voksende karriere på det medicinske område, medicinske assistenter udføre administrative og kontor opgaver at sikre, at kontoret for læger, fodterapeuter og kiropraktorer køre problemfrit. De opgaver afhænge af placeringen, størrelsen af ​​den praksis og arbejdsgiveren. De spiller også forskellige administrative opgaver såsom at besvare opkaldene, opretholde patientjournaler og planlægning af aftaler. Den årlige løn af en medicinsk assistent er $ 30.000 og deres efterspørgslen er stigende stige op til 15% udgangen af ​​2016.

Apotek Technician
Med en løn på $ 33,100, er deres primære opgave at hjælpe apoteket i at yde korrekt medicinering og sundhedspleje produkter til patienterne. De behøver ikke besvare forespørgsler vedrørende den medicin, men de gør sikker på, at du får dig medicin med det samme. Apotek teknikere udfører også officielle opgaver afhængigt af placeringen. Det er en af ​​de få højt betalt job uden en vis grad, kan du lære hele processen med blot få måneders på jobtræning.

Respiratoriske terapeuter
En af de bedste karriere i efterspørgslen, er en åndedrætsterapeut. Disse sundhedspersonale er også kendt som Respiratory Care praktiserende læger. De kontrollerer, behandling og pleje af patienter, der lider af forskellige luftvejslidelser. Deres vigtigste opgave er at udføre Respiratory Care teknikker og procedurer på patienter. Jobvækst for respiratoriske terapeuter anses for meget godt især for terapeuter, der har erfaring med at arbejde med spædbørn og børn før. På grund af stigningen af ​​forureningsniveauer og andre forurenende stoffer i luften, at det er nødvendigt af respiratoriske terapeuter forventes at stige med 12% inden 2016. Disse terapeuter tage hjem en løn check på $ 44,140 om året.

Kirurger
På grund af stigningen i antallet af patienter, der har behov for kirurgi er en opgave for en kirurg betragtes som den mest populære. Efterspørgslen efter kvalificerede kirurger ventes at vokse med 21,8% i 2014. Det er et stort tal og på grund af det høje uddannelsesniveau der kræves til dette job mange mennesker ikke vælge det. Det er et velkendt faktum, at kirurger er en af ​​de højeste betalte læger tjener mere end $ 100512 hvert år.

Medicinske område Karriere i Demand

Nu hvor du kender nogle højt betalt job, her er en medicinsk felt karriere liste, som ikke kræver en grad.

Sygeplejersker ($ 66,530)
Læge Assistant ($ 84,830)
Klinikassistenter ($ 34,000)
Emergency Medical teknikere og paramedicinere ($ 33,020)
Kliniske laboranter ($ 37,860)
Hjem Health Aide ($ 21,620)
Medicinske assistenter ($ 29,450)
Medicinsk Transskription ($ 33,350)
Diagnostik sonographers ($ 63,640)

At have en succesfuld karriere i det medicinske område er ikke let, skal du have en afslappet sind og en stor sundhed at fortsætte dine pligter religiøst. Du skal også have den rigtige holdning og skal altid være klar til at tjene. Medicinske job kan være mentalt meget stressende, så det er meget nødvendigt, at du har styrken og kapaciteten til at håndtere en sådan stress og være klar til at arbejde i for mange timer.

Et højt betalt job i Demand
Neonatolog Løn Range
Jobs, der betaler over 100K
Webmaster Løn
Elementary School Teacher
Bedst betalte job i Amerika
Online Jobmuligheder for Lærere
Application Developer Opslaget
Computer Hardware Engineer Løn
Et højt betalt job på det medicinske område
Ortopædkirurg Løn

Leave a Reply