Medical Sales Løn

Hvis du er lægemiddelkonsulent repræsentant du egen chef. Lægemiddelkonsulenter hverve ansætte personer, der har altid savored udformningen af ​​en karriere inden for medicin, og er villige til at fremme medicin til apotekere og læger. Disse repræsentanter arbejder i farmaceutiske virksomheder, så de annoncere og fremme medicin til alle medicinske fagfolk. Hvis en aspirant har en grad i marketing i salgsledelse, chancerne er, at han kan nå $ 200.000 om året mærke i mindre end fem år! Boggled dit sind? Det er, hvad løn tal på området for medicinske salg gør. Nu har du endnu en grund til at komme ind i medicinsk salg – den attraktive lønskala. Din promovering i dette uhyre dragende farmaceutiske job vil meget afhænge af, hvor meget mobilitet du skildre, hvor meget relevant erfaring, du kan flagre, og hvor meget evne du har. Med det sagt, så lad os afsløre de mest ventede sektion, der trækker ud, hvad der er den gennemsnitlige løn vifte af medicinske sælgere.

Lønskalaen: En oversigt
På det entry-level, kan medicinske salg arbejdspladser være en vanskelig ting at justere med. Den primære opgave for en medicinsk salgsrepræsentant er at gøre kunder interesseret i de produkter, han har bragt til at sælge, og udføre en vellykket markedsføring og salg forvaltning af samme. Den er en omfattende opgave, skyldes som, at sælge en bestemt linje af medicinske produkter kan tage op til flere måneder. Men det er da en vellykket medicinsk salgschef er dygtig til alle de salgsteknikker, og forstår at sælge godt, at lønnen interval når højdepunktet.

Forbløffende nok selv et bioteknologisk salgschef, den ene, der tjener det laveste blandt alle områder af medicinsk salg, gør køligt $ 125,000 på årsbasis, hvilket er 40 procent højere end mange andre job samme niveau. På den anden side, går den højeste medicinske sælger løn rækkevidde langt ud over 200.000 dollars om året. Alt taget i betragtning, er følgende løn til ledere, der tilhører alle former for medicinsk salg, sammen med den by, de vælger at tjene i. Tag et kig på de tabeldata præsenteret nedenfor:

Stream
Anslået Løn (i USD)

Finansielle tjenesteydelser Salg
$ 202,000

Capital Equipment Sales
$ 166,000

Telemedicinske Sales
$ 146,000

Software Sales
$ 138,000

Bioteknologi Sales
$ 125,000

Mens ovenfor var omtrentlige tal i overensstemmelse med feltet en aspirant optager, således tabelform data repræsenterer de 5 løn intervaller i forhold til regionen en medicinsk salgsrepræsentant vælger at arbejde i. Tag et kig.

Stat / By
Anslået Løn (i USD)

Wyoming
$ 235,000

Montana
$ 207,000

Idaho
$ 198,000

Maine
$ 197,000

Vermont
$ 193,000

Nature of Work
En kvintessensen medicinske salgsrepræsentant jobprofil nøgler, at en medicinsk salgschef formodes at besøge læger, sygeplejersker, apotekere, og alle vigtige medicinske fagfolk til at holde oplæg om de lægemidler, der er udviklet af den farmaceutiske selskab, han arbejder i. Han arrangerer aftaler med læger, hospitaler ledere, og administrerer budgetter også. Han skulle være interesseret i at lære om nye produkter, og bør altid holde kemikere i hans domæne informeret om de nyeste opdateringer.

Uddannelsesmæssige krav og kvalifikationer
Ikke alene er en spirende salgsrepræsentant forpligtet til at afholde en grad i salg og marketing management, er han også forpligtet til at søge læge salgstræning fra en anerkendt institution, der dækker salg og produktudvikling uddannelse. Hvis aspiranten ser frem til at gøre en karriere inden, er han forpligtet til at give eksamen foretaget af Sammenslutningen af ​​Lægemiddelindustriforeningen i hans område, vil der henter ham licens til at begynde at arbejde.

I et felt af medicin såsom medicinsk salg, er løn interval for job i alle de kategorier ud over gennemsnittet. Medicin er uden tvivl den mest indbringende karriere en person kan vælge. Hertil kommer, at, hvis du tror, ​​du er velsignet med gode kommunikationsevner, og har evnen til at overbevise folk er området for medicinsk salg venter på dig med armene vidt åbne.

Computer Technician Opslaget
Lærerens Assistant Løn
Sådan Bliv en specialuddannet pædagog
Bedste medicinske karriere
Typer af Medical Jobs
Recreational Terapeut Opslaget
Elementary School Lærer Løn
Entomolog Løn, I lægmandssprog, er entomologi studiet af insekter, og der er mere end en million arter af insekter på denne planet. Lønnen ifølge nationale statistikker er omkring USD 55.000 årligt mark. Entomologi kommer under biologi og entomolog studerer insekter under laboratorieforhold samt bemærket dem i deres naturlige habitat, når de på feltarbejde. Under entomologi paraply er der forskellige emner som biomekanik, landbrug, ernæring, retsmedicin, osv. Undersøgelsen af ​​insekter har været af afgørende betydning i udviklingslandene robotter som insekter bevægelighed er blevet kopieret af robot ingeniører med gode resultater. Entomolog også spille en afgørende rolle, når det gælder landbruget som nogle insekter er ansvarlige for bestøvning og nogle for destruktion af afgrøder. Forensic entomolog studere et gerningssted og forsøge at fastlægge en tidsplan for arrangementet. På grund af alle disse forskellige arbejdsområder lønnen af ​​en entomolog svinger ifølge jobprofil.
Computer Karriere i Demand
Vaskulær kirurg Løn
Medicinske Jobs uden en vis grad

Leave a Reply