Medical Careers List

En karriere i det medicinske område er en af ​​de meget få karriere, der lover enorm arbejdsglæde og respekt. Hvordan opfylder det ville være, når du vender hjem dagligt, med en følelse af, at jeg i dag ‘helbredt’ så mange mennesker! Det vil helt sikkert give dig en fornemmelse god følelse, uanset hvor træt du er. Medicinske karrierer er også økonomisk givende. Så hvis du er virkelig ser frem til at betjene folk gennem en karriere inden for det medicinske område, og er klar til at arbejde ulige timer, vi er her med en lang liste af karrierer inden for det medicinske område. Der er enorme muligheder på dette område. Lad os tage et kig på den øverste medicinske karriere liste og løn.

Top medicinske karriere

Læge: Forestil dig du er en læge, folk kører bag dig for dit råd, det føles godt, right? En karriere som læge er også økonomisk givende. Jobbet har også sin egen andel af stress og ansvar, men den tilfredsstillelse følelse det giver, er uforlignelig. Læger er også altid i efterspørgslen, så hvis du er klar til at håndtere stetoskopet, begynde at planlægge for dette felt. Selvom lønnen afhænger af specialisering, indkomsten er et sted mellem $ 100.000 til $ 200.000 årligt.

Ernæringsforsker: Er du meget bestemt om den mad du spiser, og er også meget bekymret over hvad andre omkring du spiser? Hvis ja, så en karriere som ernæringsekspert er bedst egnet til dig. Du skal være begejstret nok til at vejlede folk til at spise den rigtige mad, og også have tålmodighed til at beskæftige sig med mennesker og besvare deres talrige forespørgsler. Lønnen er smuk nok, og ville være et sted mellem $ 40.000 til 60.000 $ om året.

Massør: Med en stigende opmærksomhed blandt borgerne i forhold til rengøring og massage fordele, er efterspørgslen efter massører vokset betydeligt. Dette er en interessant karriere, og lover meget spændende muligheder. Den årlige lønskala for en massage terapeut ville være noget mellem $ 25.000 til $ 85,000, afhængigt af de erfaringer.

Akupunktør: Akupunktur er en medicinsk teknik, der er rettet mod specifikke punkter på kroppen til at helbrede. Indsættelse af nåle i kroppen til at helbrede den er færdig. Det er faktisk en gammel kunst. Dette er en meget interessant karriere, hvis du har lyst til at lære snørklede af det menneskelige legeme. Den årlige løn er mellem $ 25.000 til $ 50.000.

Biomedicinsk Tekniker: Biomedicinsk tekniker er en karriere felt, som er velegnet til folk, der har en teknisk tankegang, da det indebærer reparation medicinske instrumenter. Lønnen er et sted mellem $ 30.000 til $ 65.000. Gå til denne karriere, hvis du har et sind til reparation og vedligeholdelse af tingene.

Fysioterapeut: Fysioterapeuter anbefaler øvelser til patienter for at bidrage til helbredelse af en sygdom. Jobbet er meget gavn som med motion er det stadig fit. Den årlige løn pakke er et sted mellem $ 40.000 til $ 65,000.

Registreret Sygeplejerske: Den karriere en sygeplejerske er meget tilfredsstillende. Det er sygeplejersken, der faktisk tager sig af en patient, og giver følelsesmæssig støtte til ham / hende. Jobbet indebærer også at uddanne offentligheden om forskellige sundhedsmæssige lidelser og sygdomme. Lønnen er et sted mellem $ 40.000 til $ 65,000.

Surgeon: En kirurg er en, der udfører kirurgi. Denne karriere er økonomisk meget givende. Jobbet kræver ansvar og dygtighed, og interessen for at gøre kirurgi på enhver time. Lønnen er varieret som pr feltet. Den gennemsnitlige årlige vederlag for en kirurg er et sted mellem $ 150.000 til $ 270,000.

Det var nogle af de mest populære og krævende medicinske karriere. Det medicinske område er meget stort, og derfor har mange jobmuligheder. Tag et kig på det medicinske område karriere liste nedenfor.

Medical Careers List

Kirurger

General Surgeon
Army Surgeon
Plastikkirurg
Hjertekirurg (Se for hjertekirurg løn)
Dyrlæge (Se for embedsveterinær løn)
Ortopædisk kirurg
Neurokirurg
Pediatric Surgeon (Se for Pediatric Surgeon løn)
Trauma Surgeon (Se for Trauma Surgeon løn)
Transplantationskirurgen (Se for transplantationskirurgen løn)
Oral Surgeon (Se til mundtlig Surgeon løn)
Vaskulær kirurg (Se for vaskulær kirurg løn)
Maxillofacial kirurg (Se for maxillofacial kirurg løn)

Læger

Dyrlæge
General Læge
Tandlæge
Gynækolog
Fødselslæge
Optometrist
Hjertespecialist
Psykiater
Børnelæge eller børnesundhed specialist
Fysioterapeut
Otolaryngologist
Anæstesilæge (Se for Anesthesiologist løn)
Radiolog
Osteopatisk Læge
Epidemiolog
Hudlæge
Ortopædisk Læge
Psykolog
Audiolog
Toksikolog
Patolog (Se for patolog løn)
Forensic patolog
Tale patolog

Terapeuter

Ergoterapeut
Rekreativ Terapeut
Åndedrætsterapeut
Fysioterapeut
Mental Health Therapist
Talepædagog
Psykoterapeut
Massør
Hypnoterapeut
Stråling Terapeut (Se for stråling Terapeut løn)

Teknikere

Patient Care Technician
X-ray tekniker
Elektrokardiograf Technician
Laborant
Tandtekniker
Histologisk Technician
Emergency Medical Technician
Medical Records Tekniker
Ophthalmic Technician
Apotek Technician
Veterinary Technician
Biomedicinsk Tekniker
Health Science Library Technician
MRI Technician
Flebotomi Technician
Kirurgisk Technician
Radiolog Technician

Andre interessante karrierer i Medicine

Kiropraktor
Diabetes Management Sygeplejerske
Medicinsk forsker
Forensic Sygeplejerske
Optiker (Se for Optiker løn)
Kodning Terapeut
Rådgiver
Hospital Administration
Sygeplejersker
Fodlæge
Forsker
Ambulant Care
Nuklearmedicin teknolog
Medicinsk transcriptionist
Neonatolog (Se for neonatolog løn)
Endokrinolog
Genetiker (Se for genetiker løn)
Onkolog
Kinesiolog (Se for kinesiolog løn)
Lektorat i Medicinsk Colleges
Direktør for forskellige medicinske afdelinger
Børnepsykolog
Periodontist (Se for periodontist løn)

Det var nogle af de mest efterspurgte medicinske område arbejdspladser. Det medicinske karriere Listen er helt sikkert vil stige med hver dag, der går. Gå til denne karriere kun hvis du er interesseret og er alvorlige nok, fordi et job på det medicinske område kommer med ekstra ansvar og arbejdspres. De bedste hilsner,

Farlige Jobs, der betaler godt
Kindergarten Teacher Løn
Typer af Medical Jobs
Højt betalende stress fri Jobs
Børnehave Lærer Løn
Entomolog Løn, I lægmandssprog, er entomologi studiet af insekter, og der er mere end en million arter af insekter på denne planet. Lønnen ifølge nationale statistikker er omkring USD 55.000 årligt mark. Entomologi kommer under biologi og entomolog studerer insekter under laboratorieforhold samt bemærket dem i deres naturlige habitat, når de på feltarbejde. Under entomologi paraply er der forskellige emner som biomekanik, landbrug, ernæring, retsmedicin, osv. Undersøgelsen af ​​insekter har været af afgørende betydning i udviklingslandene robotter som insekter bevægelighed er blevet kopieret af robot ingeniører med gode resultater. Entomolog også spille en afgørende rolle, når det gælder landbruget som nogle insekter er ansvarlige for bestøvning og nogle for destruktion af afgrøder. Forensic entomolog studere et gerningssted og forsøge at fastlægge en tidsplan for arrangementet. På grund af alle disse forskellige arbejdsområder lønnen af ​​en entomolog svinger ifølge jobprofil.
Sommer job til undervisere
Medicinsk Career Information
Bedst betalende job med en associeret grad
Sådan Bliv en reumatolog
Computer Technician Løn

Leave a Reply