Maxillofacial kirurg Løn

Kirurger er en af ​​de højest betalte fagfolk i verden? “Du ved hvorfor.” Fordi de er så gode til det, de gør. Kirurger kan også betragtes som læger, men de er læger, der specialiserer sig i behandling af en sygdom gennem kirurgiske procedurer og i denne artikel vil vi diskutere en maxillofacial kirurg løn og hans / hendes jobbeskrivelse. En maxillofacial kirurg er en specialist inden for tandpleje, der fokuserer på problemerne i munden, kæbe og hals. Den lønpakke kan resultere sted mellem $ 100.000 til $ 200.000. Læger, der er interesseret i at blive en maxillofacial kirurg skal have en tandlæge grad og bør også færdiggøre deres studier er nødvendige for maxillofacial kirurgi. På grund af de komplikationer, der er involveret i operationen af ​​hele ansigtet og på halsen, uddannelse perioden, er på mindst 5 år, før kirurgen sidder for de medicinske undersøgelser for at bevise hans / hendes fortjeneste. Maxillofacial kirurg job beskrivelse er korrekt diagnose, kirurgi, behandling og holde en check på patientens fremskridt, selv efter operationen.

Uddannelse

En maxillofacial kirurg kræver en mundtlig grad med en 4 årig opholdstilladelse i dental eller ansigtskirurgi. Tandlæger, der allerede er etableret i deres felter kan også starte deres studier i maxillofacial kirurgi. I college kurser såsom den menneskelige anatomi, biologi, facial sygdomme og undersøgelse af en hjerneskal vil give dig et klart billede af, hvordan man bliver en kirurg? Mindst 4 års dental undersøgelse med en anden 4 til 6 år af specialisering i ansigtskirurgi fuldender de uddannelsesmæssige krav til at være en maxillofacial kirurg.

Maxillofacial kirurg Opslaget

De fleste maxillofacial kirurger er hyret af hospitaler og private klinikker. En stor procentdel af dem kan også findes der arbejder for regeringen og militæret. Der er en stor efterspørgsel efter maxillofacial kirurger i hele verden, da de specialiserer sig i sundhedsspørgsmål i kæben, hals og i ansigtet område. Det er ømtålelige spørgsmål, som skal håndteres efter en grundig planlægning og eksamen. Kirurgen skal forklare karakteren af ​​problemet til sine patienter og vejlede dem om hele kirurgiske procedure og vejen til genopretning forude. Kirurgen skal kunne anvende logik og fornuft til at identificere styrker og svagheder ved hver eneste situation, inden der træffes afgørelse. Han bør være opmærksomme på alle de dårlige ting der kan gå galt med det menneskelige ansigt. Kirurgen bør være færdige med en umiddelbar plan for handling i tilfælde af en nødsituation. Jeg synes det er temmelig sikkert at sige, at maxillofacial kirurger arbejde i et stressende miljø og nogle gange, hvis stress er for meget at håndtere, kan en maxillofacial kirurg på pension og gå tilbage til tandpleje, når han / hun ønsker.

Mundtlig og maxillofacial kirurg Løn

De er specialiserede kirurger og de tjener en temmelig smuk lønpakke. Lønnen for en maxillofacial kirurg primært afhænger af antallet af år i praksis, i stedet for deres arbejde og den type skade, de har at gøre med. Folk, der har mindre end et år i praksis tjene mere end $ 130,000 om året. Kirurger, der afsluttede mere end 4 år i dette område tjene mere end $ 200.000. Som jeg sagde før, lønpakken afhænger af antallet af års erfaring. Højere oplevelsen, højere løn.

For at blive en maxillofacial kirurg du får brug for to medicinske grader, med at du også nødt til at have tålmodighed, engagement, en hurtig sind og fysisk og mental styrke til at udføre sådanne komplicerede procedurer. Træningen kan tage en masse tid afhængigt af din gribe magten og sans for ræsonnement. De fleste maxillofacial kirurger får en ugentlig off, men i tilfælde af en nødsituation, du er nødt til at fortælle det til Deres skrivebord til enhver tid.

Krav til online undervisning Jobs
Sådan Bliv en reumatolog
Sådan Bliv en computer tekniker
Sådan Bliv en børnehave lærer
Fælles Interview Spørgsmål til Lærere
Top betalt job uden en vis grad
Karrierer, som betaler godt
Elementary School Lærer Løn
Part-Time højt betalt job
Oral Surgeon Løn
Ornitolog Løn

Leave a Reply