Liste over Karriere i Medicin

En masse mennesker studere hårdt inden for medicin og videnskab, omsider afslutter denne tærskel af konstant at studere og praktisk arbejde, for at gøre det i den virkelige verden. De leder ud for udfordrende job, som kræver dem til at sætte sig selv derude. De er også af service til de sårede og syge, hjælper dem med at håndtere et utal af sygdomme og ulykker, ikke bare med mennesker, men dyr også.

Karriere i Sports Medicine
Alt at gøre med atleter er, hvad idrætsmedicin handler om. Folk i dette område, hjælpe spillerne til at bygge videre på fysisk præstation, spore deres sundhed og behandle lidelser. Skader i forbindelse med sport er også deres speciale sammen med at styre forebyggelsen af ​​sygdomme og ulykker. Går efter en sports medicin karriere, betragtes som en af ​​de bedste karriere i medicin, man kunne håbe på at komme ind.

Ergonomisk forsker
Athletic træner
Orthopedics
Sports læge
Personlig træner
Træningsfysiolog
Kiropraktik
Kinesiologi
Gruppe øvelse instruktør
Kardiopulmonær rehabilitering specialist
Ergoterapi / physiologist
Sports læge
Biomechanist
Medarbejder fitness instruktør

Karriere i Alternative Medicine
Denne form for medicin området, ikke passer ind med konventionelle medicin praksis. Det er mere kultur baseret end videnskabelig, med gamle traditionelle midler med en organisk tilgang til behandling. Alternativ medicin / naturmedicin veje beskæftige sig med yoga, Ayurveda, kinesisk medicin, naturmedicin, meditation, reiki, aromaterapi, hypnose og så videre. Disse er nogle af de bedste karriere inden for medicin, der i vid udstrækning forfølges i dag på grund af de kendte fordele ved alternativ medicin.

Massage terapeut
Ernæringsekspert
Yogalærer
Homøopati praktiserende
Akupunktør
Reiki træner
Zoneterapi specialist
Holistisk medicin
Naturopathic medicin
Sygeplejerske-jordemoder

Karriere i Veterinary Medicine
Et job i veterinærmedicin er en pæn måde at være til hjælp for kæledyr og dyr, med skader og kæledyr sundhedsrelaterede problemer. Man skal være godt klar af medicin og dyrets kost eller have viden i forbindelse med dyr for at være til tjeneste for dem. Han / hun skal også være certificeret til at arbejde som en dyrlæge, at klare sig godt, uanset hvilket han / hun har specialiseret sig i. Karriere i veterinærmedicin er indbringende, hvis man sikrer en certificering af et postgraduate uddannelse i miljømedicin, forsøgsdyr medicin, toksikologi, diagnostisk patologi, molekylærbiologi, immunologi og andre former for specialer.

Dyrlæge
Veterinær assistent
Groomer
Veterinær tekniker
Animal træner
Avian dyrlæge

Karriere i Nuklearmedicin
De, der kommer på banen nuklearmedicin, beskæftiger sig med radioaktivt henfald, som er studiet af ustabile atomer, hvor kernen mister sin energi, og dermed udsender stråling. Du skal en toårig associate program certifikat, sammen med en fireårig bacheloruddannelse, med en 1 års post-bachelor hofdigter certificering program, for at benytte nogle af disse bedst kendte karriere i medicin.

Nukleare læger
Nuklear teknolog
Nuklear farmaceut
Atomfysiker
Chief teknolog
Ledende medarbejdere teknolog
Teamleder / vejleder
Forskning teknolog
Industry salgsrepræsentant
Hospital administrator
Teknologi-programmet pædagog

Andre Karriere i Medicin
Her er en liste over de bedste karriere inden for medicin, der dækker alle arenaer med hensyn til dette område, at man kan forfølge.

Medicinske Karriere

Allergolog / immunolog
Akupunktur

Adolescent Medicine
Aerospace Medicine

Hjertets elektrofysiologi
Anæstesiologisk (anesthesiologist jobbeskrivelse)

Audiolog (audiolog løn interval)
Bariatrician

Clinical Laboratory
Gastroenterology

Cardio Thoracic Surgeon
Endocrinology

Addiction Medicine
Hjertekarsygdomme Læge

Kardiovaskulær Surgeon
Urolog

Almen Praksis
Hjertespecialist

Immunolog
Kosmetisk kirurgi

Critical Care Medicine
Cytopatologi

Klinisk patolog
Reumatologi

Dermatologi
Family Practice

Colon / rektal Surgeon
Neurolog

Dermatopathology
Diabetes Specialiseret

Orthopedics
Diagnostisk Radiologi

Tandlæge
General Surgery

Emergency Medical Technician
Øjenlæge

Emergency Medical Doctor
Genetik

Medicinsk Toxicology
Hoved og halskirurgi

Nefrologisk
Hepatologi

Juridisk Medicine
Geriatri

Hæmatologi Oncologist
Medical Oncology

Gynækologi Oncologist
Neurokirurgi

Hand Surgeon
Holistisk Medicin hospitalist

Immunologi
Infektionsmedicinsk

Optometrist
Internal Medicine

Nuclear Cardiology
Interventionel kardiologi

Neonatologi
Neurologi

Nuklearmedicin
Neuroradiologi

Psykiater
Onkolog

Nephrologist
Børnelæge

Psykologer
Otolaryngology specialist

Alle kender værdien af ​​lærebog viden, og de får det gjort pronto fra kendte universiteter, eller programmer, der er gode nok til at hjælpe dem med at opbygge på et bestemt speciale. Jeg håber, at denne liste af karrierer inden for medicin har dit fremtidige job profil er nævnt her, eller ansporer dig til at tage en interesse i medicin.

Medicinske Sales Recruiters
Top Ti betalingsorganer Karriere
Lovende karriere inden for sundhedssektoren
Et højt betalt job i Demand
Bedste computer job for fremtiden
Job som lærer
Entomolog Løn, I lægmandssprog, er entomologi studiet af insekter, og der er mere end en million arter af insekter på denne planet. Lønnen ifølge nationale statistikker er omkring USD 55.000 årligt mark. Entomologi kommer under biologi og entomolog studerer insekter under laboratorieforhold samt bemærket dem i deres naturlige habitat, når de på feltarbejde. Under entomologi paraply er der forskellige emner som biomekanik, landbrug, ernæring, retsmedicin, osv. Undersøgelsen af ​​insekter har været af afgørende betydning i udviklingslandene robotter som insekter bevægelighed er blevet kopieret af robot ingeniører med gode resultater. Entomolog også spille en afgørende rolle, når det gælder landbruget som nogle insekter er ansvarlige for bestøvning og nogle for destruktion af afgrøder. Forensic entomolog studere et gerningssted og forsøge at fastlægge en tidsplan for arrangementet. På grund af alle disse forskellige arbejdsområder lønnen af ​​en entomolog svinger ifølge jobprofil.
Et højt betalt job uden en vis grad
Seismolog Løn, Seismologi er studiet af jordens ved hjælp af avancerede geofysiske instrumenter til at overvåge aktiviteten af ​​jordskælv og seismiske bølger. Det seismolog løn er ganske indbringende at mene, at nogle af dem tjener mere end 100.000 om året. Hvis du spekulerer på, hvad der er en seismolog, godt modsætning til populær tro seismolog kan ikke forudsige jordskælv, de studerer dannelsen og udbredelsen af ​​seismiske bølger i geologiske materialer. Videnskaben om seismologi er betydeligt ny med teknologi, der anvendes til at overvåge seismisk aktivitet går tilbage til blot 100 år. Det er et meget interessant område arbejde, som de gennemfører kontrollerede eksplosioner at overvåge de lydbølger i de geologiske materialer. Seismologi er en gren af ​​geofysik og folk, der ønsker at gøre deres karriere i dette erhverv skal have en god matematisk og analytisk færdighed som jobbet handler mest om at fortolke målinger og videnskabelige data.
Bedst betalende arbejdspladser for kvinder
Nemme Karriere på det medicinske område

Leave a Reply