Lærerens Assistant Løn

Hvordan kan du forsikre forældrene til et barn, som du vil deltage til ham individuelt i en klasse af 70 studerende? Hvordan kan du gøre det overalt, hver gang, selv når du ikke er i humør til at undervise, eller lad os sige, bare ikke tilgængelige? Svaret er klart. Du leje en lærers assistent, der er præcis, hvad han lyder. Din assistent. Du betaler ham for at hjælpe dig ved at hjælpe studerende studerer, sortering dem, opretholde klassen, og fungere som en redningsmand undertiden (i tilfælde af en studerende ikke har gjort hjemmearbejde). Der er ingen grænse for risikogrupper eller niveauer en lærers assistent formodes at arbejde for – en lærers assistent kan arbejde med alle former for studerende, herunder særlige studerende. I tilfælde af gymnasier, professorer ofte leje lærerens assistenter, der ikke kun skal arbejde med studerende, registrere deres kvaliteter, men er også formodes at designe undervisningsmateriale, og tage nogle klasser så godt. Dette var blot en flagrende peek af arten af ​​arbejdet i en lærers assistent. For oplysninger om den gennemsnitlige løn for en assistent for en lærer på årsbasis, tage et kig på det følgende afsnit.

Årsløn på en Lærerens assistent

Meget kan spille ind i den nøjagtige løn af en lærer assistent, overvejer uddannelsesniveau han eller hun har fået, erhvervserfaring, og regionen, han eller hun vælger at arbejde i. Ifølge de statistikker, der er af Bureau of Labor Statistics (BLS), Amerika, i 2009 var der cirka 1,3 millioner arbejdspladser, der blev afholdt af lærer assistenter, hvori, nogle arbejdede på offentlige og private uddannelsesinstitutioner, og nogle serveres ved børnepasning centre og religiøse organisationer. Som i dag, ifølge de internationale løn eksperter den årsløn omfanget af en lærers assistent varierer godt mellem $ 16,000 – $ 29.000. Mens den nedre grænse er startlønnen, og varierer med institutionen får du et job i den øvre grænse synes at variere i overensstemmelse med den by, du arbejder i, de mange års erfaring, du har, og din jobprofil. Det vil sige, hvis du arbejder på en deltid, vil din løn være forholdsvis mindre end den, der arbejder på fuld tid. Følgende tabular repræsentation fortæller, hvor meget koster en lærer assistent gøre, i betragtning af antallet af års erfaring, han har. Tag et kig til at forstå.

Ifølge Oplev

år
Gennemsnitlig Løn (i USD)

1 – 4 år
$ 15,000 – $ 24,000

5 til 9 år
$ 16,000 – $ 26,000

10 til 19 år
$ 18,000 – $ 27,000

20 år eller mere
$ 20,000 – $ 29,000

Mens de ovennævnte lønninger tal fortæller den gennemsnitlige løn tal for en lærer assistent ved erfaring, tage et kig på nedenstående tabel, som repræsenterer den samme med hensyn til de højeste betalende byer i USA. Tabellen forklarer det hele.

Ifølge Region

Tilstand
Gennemsnitlig Løn (i USD)

California
$ 17,000 – $ 30.000

Illinois
$ 18,000 – $ 29,000

New Jersey
$ 19,000 – $ 29,000

New York.
$ 18,500 – $ 27,500

Virginia
$ 16,000 – $ 25,000

North Carolina
$ 17,500 – $ 23,000

Texas.
$ 15,000 – $ 22,000

Krav for at blive lærer assistent

Til at begynde med, er man nødt til at have mindst en high-school eksamensbevis, samt et par uger af on-the-job training. Enhver kvalifikation i barnets udvikling øger jobmuligheder for håbefulde lærers assistenter. Men for at tage fat i et stort antal studerende, er man nødt til at have mindst 2 års college, og hold en 2-årig grad eller højere. Kom gennem en tilstand vurdering tilføjer til porteføljen. For at hente en associeret grad, at der er en række gymnasier, der forbereder kandidater til at arbejde som AT’er, og tilbyde supplerende uddannelse af fremtidige lærere.

Det er altid virker til fordel for en lærers assistent til at være venlige med børn, og hjælpe dem med kærlighed og omsorg. En lærer assistent skal være i stand til at kommunikere effektivt med de studerende, og skal vise villighed til at følge lærerens anvisninger. Med det, konkluderer alle oplysninger om lønskalaen, og jobkrav i en lærers assistent. Endelig betragter det som et tip, og lære et fremmedsprog. De, der kan tale et andet sprog end modersmålet er i stor efterspørgsel i dag.

CIO Opslaget
Entomolog Løn, I lægmandssprog, er entomologi studiet af insekter, og der er mere end en million arter af insekter på denne planet. Lønnen ifølge nationale statistikker er omkring USD 55.000 årligt mark. Entomologi kommer under biologi og entomolog studerer insekter under laboratorieforhold samt bemærket dem i deres naturlige habitat, når de på feltarbejde. Under entomologi paraply er der forskellige emner som biomekanik, landbrug, ernæring, retsmedicin, osv. Undersøgelsen af ​​insekter har været af afgørende betydning i udviklingslandene robotter som insekter bevægelighed er blevet kopieret af robot ingeniører med gode resultater. Entomolog også spille en afgørende rolle, når det gælder landbruget som nogle insekter er ansvarlige for bestøvning og nogle for destruktion af afgrøder. Forensic entomolog studere et gerningssted og forsøge at fastlægge en tidsplan for arrangementet. På grund af alle disse forskellige arbejdsområder lønnen af ​​en entomolog svinger ifølge jobprofil.
Marketing Lærer
Ophthalmic Tekniker Løn
Sådan Bliv en rekreativ terapeut
Computer Programmering Karriere
Computer Hardware Engineer Løn
Medicinske Karriere i Demand
Elementary School Lærer Løn
Bedste Karriere på det medicinske område
Bedst betalende Karriere til mænd

Leave a Reply