Lærer Job Description

Drømmen begynder med en lærer, der tror på dig, som slæbebåde og skubber og fører dig til næste plateau, undertiden stikke dig med en skarp pind kaldet sandhed. ~ Dan Rather

Domænet og vifte af opgaver forbundet med en lærer jobbeskrivelse synes ubegrænsede for mig. Når lærerne har rørt vores sjæl, gjort os til at tænke og træffe beslutninger, og når de har været de dynamiske individer gør os til at forstå dette liv; hvor kan jeg, sætte en grænse for deres opgaver, pligter og ansvar. Hverken du eller jeg kan beskrive vigtigheden af ​​lærerne i de begrænsninger af alle sprog. De er de fænomenale sjæle, der har formet vores liv, direkte eller indirekte. Som Albert Einstein udtrykker det, det er den øverste kunst læreren at vække glæde i kreative udtryk og viden.

En oversigt
Undervisning job i det sidste århundrede har udviklet sig til en af ​​de mest velrenommerede erhverv over hele verden. Det være sig i form af sammenligning med forskellige løn intervaller eller den mest afgørende faktor, jobtilfredshed, lærergerningen står som den ubestridte mester. Mens meget ramaskrig ofte sker, når det kommer til lærere indtjeningspotentiale (det imidlertid blevet forbedret drastisk i de sidste halvtreds år), sandheden er, at dem, der kender svaret på spørgsmålet, ‘hvorfor jeg ønsker at være en lærer «, leve et liv, der gør andre spekulerer. For den glæde, der kommer ved at belyse unge lyse hoveder, er hævet over enhver materielle goder. Jobbet af en lærer kan være en bred kategorisering, da det afhænger udelukkende af enkelte lærer jobprofil. En børnehave lærer, eller en folkeskole lærer sikkert har mange forskellige job opgaver end en high school eller en kandidat kollegium lærer. Ikke desto mindre har oplysninger relateret til lærerens opgave blevet nævnt videre og det omfatter opgaver, der er fælles for næsten alle lærere.

Løn

Være aktivt involveret i opgaver, aktiviteter, der fremmer aktiv læring blandt studerende.
Forbedre undersøgelse materialer, citere det virkelige liv eksempler og øve passende undervisningsmetoder til at undervise de studerende.
Chalk ud klasseværelset aktiviteter for studerende.
Identificere forskellige typer af undervisningsressourcer, der kan forbedre læring erfaringer med studerende.
Forbliv opdateret med alle typer af udvikling og vækst inden for det valgte fagområde. Del det samme med eleverne at gøre dem bevidste om seneste happenings i fag.
Undervis kreativt for at vække interesse blandt de studerende i det valgte emneområde. Gør motivet eller emne så interessant som muligt.
Opretholde registreringer af studerende score, tests, vurdering mærker og vækst i hele året.
Mød forældre eller værger og diskutere spørgsmål, der kan fokusere på udviklingen af ​​et barns personlighed.
Deltage aktivt i forældre og lærere møde.
Giv eleverne ordentlig feedback, da det fører til forbedret ydeevne.
Lær at være medfølende og lige så strenge med eleverne. Fokus på classroom management med hensyn til renlighed og disciplin.
Kontroller lektier regelmæssigt og give eleverne en effektiv undersøgelse tips.
Motivere eleverne til at arbejde hårdere for at studere og deltage i ekstra co – skemalagte aktiviteter som sport, dans, drama, sang, maleri og quizzer mv
Forbliv opdateret om ændringer i pensum og pensum.
Underrette den hovedforpligtede eller skole bestyrelse om eventuelle alvorlige tilfælde af disciplinære brud i klasseværelset.
Hvis man er lærer i specialundervisning område, sikre, at alle opgaver udføres med fuld omhu.
Udfør opgaver af preeschool lærer, majorly omfatter indgyde værdier hos børn og gøre dem forstå grundlæggende indlæringsevne.
Udsigten til børnehave lærer løn er lyse og en ny aktør på dette erhverv kan tjene et sted mellem $ 30.000 til $ 50.000.
Grundskole lærer løn, der spænder mellem $ 30.000 til $ 60.000 (med øget erfaring) gælder også løfter for vækst i de kommende år.

. Arbejdsgiverne må forstå, at det at ansætte lærere, de har til at forberede en jobbeskrivelse, der hverver alle pligter og ansvar, de venter en lærer til at udføre, klart. Der må ikke være nogen tvetydighed. Læreren skal vide om hans rapportering hovedet og til myndighederne, han eller hun vil være ansvarlig for, for hans arbejde. Denne korte oplysninger om læreren jobbeskrivelse skal have givet dig et hint om den ansete erhverv af en lærer.

Computer Job og Løn
Programmer Analyst Job Description
Forskellige Fields of Medicine
Overraskende sekscifret Løn
Hvad er den rolle en lærer
Retsmediciner Løn
Højest betalte job
Korte Karriere der betaler gode
Sådan Bliv en computer tekniker
Perfusionist Løn
Application Developer Opslaget

Leave a Reply