Lærer Interview Spørgsmål og svar

En lærers opgave er vigtig. Der er absolut ingen mulighed for fejl, når de ansætter en lærer til dine børn. Uanset om du er en hoved-eller en forælder, du skylder det til de børn at have en god, pålidelig pædagog. Men når du ved, at den person, du har valgt, er den rigtige? Hvis du ikke kan finde svaret på det spørgsmål, bør denne liste over interview spørgsmål og foreslåede svar til at gøre en forskel for dig. Lad os komme i gang med et par underviser interview spørgsmål og nogle prøve svar.

Før vi virkelig gå på, skal du huske på, at karakteren af ​​de spørgsmål, skal baseres på det niveau, læreren bliver valgt til. For eksempel vil børnehavelærer interview spørgsmål være måde forskellige fra dem for specialundervisning lærer. Det er også vigtigt, at den person bliver interviewet skal være virkelig interesseret i dette område, eller andet, kan du bare går i stå med den forkerte person! På de spørgsmål og svar nu.

Lærer Interview Spørgsmål og Sample svar

De følgende spørgsmål er gode valg som underviser interview spørgsmål:
Hvorfor valgte du at komme ind i dette erhverv?
Dette spørgsmål er det mest indlysende af alle spørgsmål, der stilles til en lærer interview. Ærligt, der er ingen rigtige eller forkerte svar på et sådant spørgsmål, men det er tilrådeligt at styre klar fra at være politisk korrekt. De fleste mennesker, der kommer i undervisningen enten har en affinitet over for børn og ikke kan finde mere glæde i noget som helst andet end at bruge deres tid i at give disse små mulighed for at vokse og lære noget nyt hver dag af deres liv. En anden grund til en masse mennesker ønsker at vie deres liv til området for undervisningen er inspiration fra en gammel lærer, der har efterladt et varigt indtryk på dem, i det omfang, de ønsker at komme ind i samme erhverv.

Hvad er dine største styrker og svagheder?
Et andet spørgsmål med en meget høj sandsynlighed for at blive spurgt, dette spørgsmål kræver ekstrem ærlighed når besvaret. At være sandfærdig vil være bevis for din integritet og tilføje til din troværdighed, og dermed øger dine chancer for at få jobbet, at du får interviewet til. Mens du kan være nogen, der er ambitiøs og drevet, ikke gå til yderligheder, når de lægger frem din ambitiøse streak. Også forsøge ikke at lyde narcissistisk. Husk, at du søger stillingen af ​​en lærer betyder, at du lægger børnene / studerende før dig selv. Der er absolut ikke plads til en oppustet ego i et erhverv som sådan. Samtidig, lyder ikke alt for negativ, når vi diskuterer dine svagheder. Det vil ikke rigtig hjælpe din sag enten.

Fortæl os om dine tidligere resultater.
Igen, ikke lyve! Glem ikke, hvis du har erfaring, din nye tjenestested er godt i stand til at udføre en baggrund indskrive på dine faglige poster. Fibbing eller manipulation med poster til at ligne en over-achiever er en absolut NEJ! Din ærlighed vil blive accepteret måde mere end dit behov for at ligne en falsk succes. På ingen måde bliver det foreslået, at stolthed tages i middelmådighed, men du vil meget hellere være ærlig og sige noget, der vil skabe en positiv effekt, snarere end en negativ. Hvis du føler skuffet over ikke at have meget til din kredit, kan du godt fortælle interviewerne, at du søger at ændre din track record, og at alt hvad du behøver, er en chance for at bevise sig selv. Denne form for optimisme kunne hjælpe dig score jobbet måde mere end løgne ville.

Hvad tror du er den rette tilgang til disciplin?
Det er klart, du ved, at en lærers position kræver at være en disciplinarian også. Mens være venlig og imødekommende over for dine elever er altid en god idé, er det også vigtigt at vide, hvor grænsen går. Den hellighed lærer-elev forholdet må ikke være brudt. Respekt er vigtigt, så du skal sørge for du oprette en respekt værdig billede, mens stående før de studerende. En anden faktor, der skal holdes for øje, er, at på intet tidspunkt kan du slå partiske. For så vidt angår straf angår, korporlig afstraffelse er en streng nej. Alt du behøver er at være streng, ikke ond. Disciplinen vil følge for sikker.

Hvordan kan du håndtere kritik?
Et godt spørgsmål at stille, at finde ud af, om læreren kan håndtere kritik godt er meget vigtigt. Mens kritikken bliver hovedsagelig faglig kritik, er det afgørende, at læreren kunne håndtere at vide, at hans / hendes metode fungerer ikke er helt egnet og sandsynligvis nødt til at gennemgå en forandring. Stivhed på lærerens rolle i dette aspekt kan næppe accepteres. Efter alt, er hvis undervisningsstil ikke gør den studerende meget godt, metoden kræver en ændring.

Den førnævnte var en idé med spørgsmål og svar. En række andre spørgsmål, der ville helt sikkert være nyttigt at spørge, er:
Hvorfor vil du arbejde for vores skole?
Er du fortrolig med at bruge forskellige former for teknologi som et pædagogisk værktøj?
Ville du være i stand til at håndtere et barn, der er socialt isoleret?
Hvorfor skulle du få lejet når der er andre kandidater, der er lige så eller bedre kvalificeret end du er? Hvad adskiller dig?
Hvordan vil du kommunikere med forældrene til en vanskelig elev?
Hvad er dine tanker om hold undervisning?
Hvem / Hvad i henhold til dig er en succesfuld lærer?
Hvordan ville du håndtere en studerende, der er konstant sent til time?
Hvem eller hvad i livet har været din bedste lærer?
Endelig har du nogen spørgsmål til os?

Jeg vil gerne tro, at det givne sæt af spørgsmål vil hjælpe dig ud næste gang du er i hver ende af interviewet. Så gå videre og få forberedt.

Bedste computer job for fremtiden
Easy et højt betalt job
Krav til at være en Lærer
Børnehave Lærer Job Description
DO Vs. MD
Periodontist Løn
Kindergarten Teacher Løn
Gennemsnitlige løn i USA
Retsmediciner Løn
Et højt betalt job i Demand
Højt betalende Entry Level Jobs

Leave a Reply