Lærer Assistant Opslaget

En lærer assistent er én, der handler underordnet Lead Lærer og hjælper med forskellige aktiviteter i forbindelse med undervisningen. Forvaltning af klasseværelset og generelt tilsyn er de vigtigste ansvarsområder en hjælpelærer. Er forbundet med børn, jobbet af en lærer assistent involverer mange opgaver, der tilsyneladende enkel, men til tider vanskelig at håndtere. Den børnehaveklasse lærer assistent jobbeskrivelse og af assistents generelt leveres i kort gennem følgende afsnit.

Opslaget af læreruddannelsens Assistant

Stillingen som en lærer assistent leveres kort sagt i de følgende afsnit.

Bistå ved planlægningen og gennemførelsen af ​​daglig program af en ledende lærer i skolerne er det primære ansvar hjælpelærere.
Klasseværelse tilsynet i fravær af Lead Teacher er en opgave, som skal udføres lejlighedsvis.
Forberedelse af en egnet læringsmiljø for børn, forsyne dem med de nødvendige materialer, brevpapir mv og etablering af interesse centre er nogle andre ansvarsområder lærer assistenter.
De skal deltage i personalemøder, konferencer og de krævede træningsprogrammer.
Den ledende Lærerne udfører forskellige aktiviteter, der fører til følelsesmæssige, intellektuelle og sociale udvikling af børn; assistenterne skal også hjælpe lærerne med held at gennemføre disse aktiviteter.
Der er faglige organisationer, der arbejder i retning af udvikling af børn i deres tidlige dage. Lærer assistenter forventes at deltage i programmer, der gennemføres af sådanne organisationer.
For at hjælpe børnene med at udvikle gode vaner herunder at personlig hygiejne er en tilsyneladende mindre men vigtige opgave, der skal varetages af assistenter, nogle af de opgaver, der er forbundet med personlig hygiejne er pottetræning og ble forandring.
Indberetning til Lead Lærer i tilfælde af overholdelse af problemer med børn.
Læreren assistent bør også bidrage til at opretholde en pæn og ren klasseværelse.
Han / hun skal være opmærksom på National Association for uddannelse af små børns (NAEYC) etiske regler.

Fysiske krav
Kandidat til jobbet som lærer assistent bør opfylde en række kriterier med hensyn til fysiske krav. Han / hun skal være i stand til at løfte en vægt på op til 40 pounds. Klatring trappen, er evnen til at strække og bøje også nogle af de minimale forventninger. En hjælpelærer skal også have evnen til at skubbe nødevakueringssystemer spande, der vejer omkring 150 pounds.

Specialundervisning Lærer Assistant
One-to års erfaring er nødvendig for arbejde som en specialuddannet pædagog assistent. Da den person (kandidat) har at gøre med børn, der har handicap, forventes det for ham / hende til at opfylde de forpligtelser, de tildeles med en smule mere forsigtighed. Ansøgere med kendskab til basal førstehjælp, træning og certificering i CPR er altid givet mere præference til dette job. I nogle tilfælde er det også nødvendigt for kandidater, der skal uddannes i ikke-voldelig kriseintervention.

Dagpasning Teacher Assistant
Undervisningen assistent jobbeskrivelse for en daginstitution er ikke meget forskellig fra den ovennævnte. For at ansøge om dette indlæg, bør man have en »Associate Degree i Early Childhood ‘eller’ High School Diploma«. Planlægning forskellige aktiviteter, der hjælper med at stimulere kognitive færdigheder og som fremmer deres udvikling er en af ​​de vigtigste opgaver. At tage sig godt af de børns sundhed og garantere deres sikkerhed er også en af ​​de vigtige opgaver.

Jobbet af en hjælpelærer er dog sekundært til den for en Lead Lærer, det er ikke mindre vigtig. Man skal have mange forskellige kompetencer og vigtigst af åndsnærværelse til at håndtere børn. Genoptagelsespunktet af en lærer assistent bør omfatte målsætningen om at ansøge om et job og en kort redegørelse for færdigheder, at man besidder.

Jobbet beskrivelse i artiklen bør være en hjælp for de interesserede. Enhver opgave, som kredser om eller involverer børn, byder på mange muligheder for at lære, jobtilfredshed er også en af ​​de vigtige faktorer, der driver folk til dette job. Beskæftiger sig med børn som vi ved er ikke en let opgave. En slags og kyndig person, der er lige så stærk i forbindelse med nødsituationer, skal være den rigtige kandidat til jobbet som lærer assistent.

Høj indkomst Jobs
Hvad karriere tjener flest penge?
Retsmediciner Opslaget
Medicinsk Career Information
Easy et højt betalt job
Web Developer Løn
Ortopædkirurg Opslaget
Liste over Karriere i Medicin
Application Manager Jobbeskrivelse
Åndedrætsterapeut Opslaget
Førskole Lærer Krav

Leave a Reply