Laborant Opslaget

Laboratorieteknikere kaldes også kliniske laboratorieteknikere eller medicinske teknologer. Udtrykket »lab« er en kort form af »laboratorium«, mens en tekniker i almindelighed er en fagmand på de teknikker til et bestemt område. For eksempel er en teknisk ekspert inden for elektronik kaldes en elektronik tekniker eller en teknisk ekspert inden for bilindustrien kaldes en automotive tekniker. Ligeledes i medicinsk sprogbrug, er en ekspert i de tekniske aspekter af et laboratorium, der kaldes en laborant. Hvilke tekniske aspekter taler vi om, selvom? Ikke alene det omfatter lab sikkerhedsregler, men mange flere. Vi vil se på profilen af ​​en laborant, som vil give os en klar og grundig forståelse af laborant pligter og stillingsbeskrivelse for laborant.

Opslaget af laboranter

Laborant jobbeskrivelse og profil varierer afhængigt af tjenestestedet og arbejdets art. Puzzled? Lad mig forenkle det for dig. Navnet antyder, at laboratorieteknikere faktisk arbejde i laboratorier. De er imidlertid ikke fastholdes til at arbejde i kliniske laboratorier kun. Udover kliniske laboratorier, de er også ansat i forskningsinstitutioner, klinikker og kommercielle medicinske laboratorier. Bortset fra nogle mindre forskelle, der adskiller en laborant arbejder i et klinisk laboratorium og en laborant ansat med et forskningsinstitut, den grundlæggende karakter af arbejde langt forbliver den samme.

Medicinsk / klinisk laborant
Arbejdets art af denne gruppe af laboratorieteknikere indebærer indsamling af prøver af humant kropsvæv, blod eller kropsvæske for at identificere en lidelse eller en sygdom. Processen kræver endvidere at teste prøver ved anvendelse af visse foranstaltninger og laboratorieudstyr og derefter evaluere resultaterne. På en indirekte måde, spiller de en vigtig rolle i patientplejen. Indirekte fordi de ikke personligt kommunikere med patienterne, de hjælper med at identificere sygdommen ved at kontrollere prøven for eventuelle bakterier eller parasitter, som forårsager sygdommen. Efter testen evaluere de resultater, der er yderligere sendt til læger, og baseret på testresultaterne effektiv behandling er ordineret til patienterne.

Research Lab Technician
Jobbet af en laborant, der tilhører denne gruppe omfatter handlinger forskellige eksperimenter og undersøgelser i den relative område, der afhænger af arten af ​​den forskning emne. Brug af flere medicinske værktøjer og tests de udfører forskningen. I modsætning til hospitaler og kliniske laboratorier, der laboratorieteknikere inden for forskning kræves for at arbejde i teams, men i små forskningsprojekter de kan komme til at arbejde selvstændigt. Efter afslutningen af ​​indledende tests udført af laboratorieteknikere, er resultaterne forelagt en senior laborant til analyse.

Pligter en laborant

Afhængigt af den indstilling, du arbejder i, kan følgende opgaver ændres. Også den følgende liste er ikke altomfattende.

Undersøgelse og analyse af celler, væv og blod ved at indsamle prøver. For eksempel, at indsamling af blodprøver tage blodprøver.
Udførelse af tests for at lede efter mikroorganismer, parasitter eller bakterier i kropsvæsker og blod.
Matchende blod til blodtransfusioner.
Making prøver eller prøver at undersøge optælling af celler i blodet og unormale celler med blod eller kropsvæsker.
Brug af mikroskoper og andet avanceret laboratorieudstyr at gennemføre test.
Vedligeholdelse af laboratorieudstyr og sikre, at laboratoriet er tilførslerne godt med alle de nødvendige instrumenter.
Fortolkning af resultater og indsende de indledende test til den overlegne til yderligere analyse.
Fremskaffelse up-to-date viden om den tekniske udvikling inden for lægevidenskaben.
Sidst men ikke mindst, efter science lab sikkerhedsregler.

Sådan Bliv en laborant

Minimumskravet for at blive en laborant indebærer at en associeret grad i medicinsk teknologi. For at komme ind i forskning, har man enten have en fire-årig grad eller, for en entry-level laborant, en toårig associeret grad eller certificeringer er også tilstrækkeligt som et pædagogisk krav. Bortset fra den grad, mange arbejdsgivere overveje at have en laborant certificering at være en meget vigtig forudsætning, når de ansætter for udpegning af en laborant.

De fleste af laboratorieteknikere er ansat på hospitaler, men de kan ændre deres forte, hvis de er interesseret i forskning, som mange finder forskningen mere interessant end et regulært job på hospitalet.

Computer Job og Løn
Medicinske data Analytiker Løn
Sådan Bliv en reumatolog
Top Paying Jobs og karriere
Højt betalende stress fri Jobs
Easy Jobs, der gør en masse penge
Højeste betalende Besættelser
Top betalt job uden en vis grad
Webmaster Opslaget
Maxillofacial kirurg Løn
Bedst betalende Karriere for fremtiden

Leave a Reply