Krav til at være en Lærer

Ud af de mange godt respekterede jobs i branchen, er lærerfaget en prominent én. Disse arbejdspladser er for det meste foretrukket af dem, der ønsker at komme ind på uddannelsesområdet eller ønsker at ønsker at kommunikere med eleverne. Der er mange positive punkter i en karriere som lærer, hvoraf nogle er den følelsesmæssige tilfredsstillelse at give vigtige værdier til studerende og også jobsikkerhed. Det menes, at pædagogiske arbejdspladser er mere sikre i vanskelige økonomiske tider end dem i business industrien.

Krav at være lærer

Det vigtigste krav for at blive en skolelærer er at have gode kommunikationsevner, både mundtligt og skriftligt. Det er også bedre at have funktionel viden om nogle andre sprog sammen med at være dygtige i dit primære sprog. Den meget grundlæggende uddannelse krav for at komme i undervisningen område er at have en bachelorgrad. Sammen med uddannelse forudsætninger, er det også foreslået at få nogle praktiske viden i en uddannelsesinstitution om kursus koordinering eller basal undervisning. Ud over, som din karriere skrider frem, kan du selv ønsker at vælge en specialisering. Til arbejde i en offentlig skole, skal du indhente relevante licens og certificering. Husk, at betingelserne for undervisning certificeringer variere alt efter den tilstand du ønsker at arbejde i.

Sådan at blive lærer?

Det første skridt er at få en studentereksamen. Hvis du gør så er nødvendigt at få adgang til en bachelorgrad og andre college uddannelse. En high school diploma kan endda være nyttige for at arbejde i entry-level job i børnehaver for at få erfaring. Aspiranter, der ønsker at undervise i børnehaver bliver nødt til at tage en uddannelse i emner som tidlig barndom udvikling og lignende andre.

Den mest almindelige type af legitimationsoplysninger på dette niveau er Child Development Associate (CDA). De, der ønsker at arbejde på folkeskolen niveauer kan tage en bachelor med store selskaber i uddannelse. På den anden side vil de, der ønsker at undervise på high school niveau nødt til større hos forsøgspersoner, de ønsker at specialisere sig i og undervise. Når du er færdig med den grundlæggende uddannelse, skal du gå videre til at deltage læreren certificering program. Nogle stater kan endda bede dig om at besidde en kandidatgrad inden du ansøger om licensure.

Disse programmer primært fokusere på uddannelse på områder, som du ønsker at undervise. Når du har fuldført programmet med held, kan du derefter søge om licensure. For at blive godkendt, vil du nødt til at passere staten eksamen, hvoraf den ene er den Praxis. Disse undersøgelser beskæftige sig med kandidatens viden om de grundlæggende faglige færdigheder, undervisning færdigheder og forståelse af undervisningen emne. Når du bliver en lærer, kan du avancere i uddannelsesmæssige kvalifikationer og også dit arbejdsområde. For eksempel, kan du flytte ind i skolens ledelse i administrationen afdeling eller arbejde på et højere uddannelsesniveau position.

Bemærk, at licensreglerne ikke kan være obligatorisk, hvis du ønsker at arbejde som lærer i en privat uddannelsesinstitution. For at blive opdateret med tendenserne i lærergerningen, anbefales det at registrere med professionelle enheder, såsom National Council of Teachers of English (NCTE) og National Science Teachers Association (NSTA). Faglige organisationer som disse tilbyder frivillige certificeringer, der kan tilsættes til dine evner sætter på uddannelsesområdet. For at få mere detaljerede oplysninger om de krav, der skal være en lærer, foreslås det at komme i kontakt med din statens Department of Education. Jeg håber, at de nævnte oplysninger kunne have været nyttigt i at vide, hvordan du indtaster undervisningen feltet.

Fælles Interview Spørgsmål til Lærere
Et højt betalt job
IT-arbejdspladser, der er i Demand
Farlige Jobs, der betaler godt
Bedst betalte job i Amerika
Hvordan man bliver en Art Teacher
Bedste Karriere i Medicin
Stress-fri job, der betaler godt
Bedst betalte job
College Professor Løn
Interessante Jobs, der betaler godt

Leave a Reply