Korte Karriere der betaler gode

Tror ikke, at det kun MBA og ph.d.-kandidater er ens der tjener alle pengene, er verden også fyldt med job, der ikke kræver en grad, og mange måneders træning. Disse arbejdspladser er ikke offentliggjort så meget som de job, der kræver høje faglige kvalifikationer, men disse arbejdspladser er dem, der giver dig stor karrieremuligheder og en god lønpakke. De fleste af disse jobs er ret nemme at forstå som deres uddannelse periode er meget kort, og de fleste mennesker udfører det med meget let. Bare nogle daglig timers hårdt arbejde og koncentration, og du vil være lønmodtager med en stabil indkomst.

Korte Karriere der betaler godt

Finde gode karrierer, der betaler godt med kortsigtet træning er ikke så svært. Verden er fyldt med sådanne muligheder, og ja, kan lønnen ikke være så stor i starten, men efter nogle frugtbare års hårdt arbejde kan du sikkert tjene en anstændig løn.

Scuba Diver
Hvis du er en komplet vand baby, så jobbet af en dykker er nok det bedste for dig. Der er forskellige dykning institutter over hele USA, hvorfra du kan gennemføre din certificering kursus, som ikke er så svært. Disse institutter uddanne og også hjælpe dig med at komme placeret i forskellige virksomheder, der har krav til dykkere. Dykkere kan arbejde i forskellige områder såsom marine liv, undervands svejsning og undersøiske konstruktion. Dykkere skal være ekspert svømmere og de gør toget i adskillige uger afhængigt af de projekter, der gennemføres af dem. Ja, jobbet er meget eventyrlysten, men det er også tager en vejafgift på dit fysiske helbred. På en gennemsnitlig en dykker tjener op til $ 55.000 til $ 70.000.

Bagage Handler
Et andet eksempel på korte karriere, der betaler godt er en opgave for en bagage handleren. Næsten hver lufthavn i verden har bagage håndterer, og da de fleste lufthavne har en union arbejdskraft, er lønnen ofte besluttet af fagforeningen og det respektive flyselskab. Som en bagage handleren skal du være ordentligt uddannet til at løfte, bære, indlæse, losse forskellige stykker bagage i bagagerummet og passagerer. Som en bagage handleren du måske også blive uddannet til at operere med fragt. Din uddannelse består af glat og sikker håndtering af kundernes bagage, ud over det, er ordentlig pleje og professionel adfærd på jobbet nødvendig. De fleste bagage håndterer også velbevandret med hele bagagehåndteringen afdeling af lufthavnen og de tjener næsten $ 27,000 om året.

Submarine Cook-
Dette job lyder meget usædvanligt, men er perfekt til de mennesker, der er en underlig kombination af patriotisme og madlavning færdigheder. Som en ubåd kok med mere end 4 års erfaring, du kan mere end $ 100.000, lyder meget urealistisk, men det er meget sandt. Basen løn af et undersøisk cook er $ 60.000 og du når de $ 100.000 mark lige med de bonusser, som den amerikanske flåde tilbyder. Du ser, en ubåd kok har en meget vigtig position i flåden, fordi han er ansvarlig for fodringen af ​​alle de mennesker, der arbejder på ubåden. En ubåd kok får en bonus på $ 50.000 for blot at rapportere til sin pligt. Sure dette job er en smule off the hook, men det har sine frynsegoder.

Crop Duster Pilot
De fleste mennesker haste til kontorer store flyselskaber, når de får deres pilotcertifikater, så de flyver deres fly højt på himlen. Men der er en anden race af piloter, der udfører deres arbejde lidt over jorden, kaldes de afgrøder duster piloter. Disse piloter er nødt til at navigere deres fly på et faretruende lavt niveau, og sørg for, at flyet ikke gå ned i husene og ikke skære højspændingsledninger. Folk, der er op til denne farlige job tog i næsten en måned, og lønpakke er næsten $ 90.000.

Truck Drivers
Dette job er ikke så spændende, men kan være meget farligt, hvis du leverer varen i et farligt område. At være en lastbilchauffør betyder, at du er på vej til hovedparten af ​​året, men hvis du er hyret af et godt selskab så har du en stor chance for at få en god lønpakke. Freshers får en startløn på $ 35.000 og bilister med erfaring i kørsel lastbiler kan tjene op til $ 65,000 om året. For dette job ingen kollegium eller high school uddannelse er nødvendig, så dette job måske passer nogle mennesker meget godt.

Medicinske assistenter Jobs
Læger, kirurger, læger, tandlæger, kan odontologer ikke fungere uden medicinske assistenter. Medicinske assistenter hjælpe læger og kirurger ved at udføre administrative opgaver og fuldføre de grundlæggende kliniske opgaver. De arbejder i lægens klinikker, kontorer og hospitaler. De er også ansvarlige for at holde et spor af patientens medicinske fremskridt og planlægning af aftaler for fremtidige besøg. Deres lønpakke væsentligt afhænger af sted for beskæftigelse, normalt en medicinsk assistent tjener $ 20.000 til $ 27.000.

Du har brug for en god uddannelse for at gøre dit liv godt, men for folk, der ikke kunne færdiggøre deres uddannelse, er de ovenfor givne job det bedste svar for et godt liv.

Sommer job til undervisere
Top Ti betalingsorganer Karriere
Ortopædkirurg Løn
Karriere i Computer Hardware Engineering
Jobs, der tjener flest penge
Spændende job som betaler godt
Bedste it-job for 2012
CTO Opslaget
Forskellige it-job
Hjertekirurg Løn
Lærerens Assistant Løn

Leave a Reply