Karriere arbejde med børn med kræft

Livet kan komme til en brat ende, da den yngste familiemedlem er i ulidelig smerte og problemer på grund af en af ​​de mest livstruende medicinske tilstande – kræft. Med fremskridt inden for lægevidenskaben, kan forskellige typer af kræft kan helbredes, men det stadig at være en af ​​de største udfordringer inden for det medicinske samfund. For millioner af børn over hele verden, der er diagnosticeret med en form for kræft hvert år, tager det lidt tid, før livet vender tilbage til normalitet. Ikke desto mindre med dygtige læger og ekspert børnelæger, kan den vanskelige opgave kræftbehandling hos børn styres effektivt. Hvis du er en person, der er motiveret til at arbejde for børn i det medicinske område, værter af karrieremuligheder venter din opmærksomhed.

Karriere i pædiatriske behandlinger relateret til kræftsygdom har været vidne til en enorm vækst som hospitaler og sundhedscentre enheder kræver en god støtte personale til at øge overlevelsesevne børn, der lider mod truslen fra kræft. Så i starten, kan du være en børnelæge, der er indirekte hjælper barnet til at forblive sunde, eller du kan være en familie støttende sygeplejerske tage sig af barnet, når han er på hospitalet. Lige fra kræftspecialister, kemoterapi teknikere til kardiologer, forskellige læger kan være nødvendigt at hjælpe børn bekæmpe lidelse. Et stort antal af kræft fonde rekruttere sygeplejersker, hjælpepersonale og læger til at arbejde med børn kræftpatienter.

Karriere for de medicinstuderende i Pediatric Kræftbehandling
I processen med at få diagnosticeret, plejet og behandlet for kræft, efter læger spiller en central rolle. Karriere i nogen af ​​de følgende felter er direkte eller indirekte nyttig i behandling af kræftpatienter, der omfatter selv børn.

Practice Nurse
De er en del af den primære sundhedssektor teamet og arbejder normalt med GPS at levere vurdering, screening, behandling, pleje og uddannelse til patienter i alle aldre. Generelt de er de professionelle, der gøre patienterne komfortabel på hospitalet for diagnose og tjek ups. For at blive en praksis sygeplejerske, en kræver to års erhvervserfaring uddannelse samt gode praktikpladser indlæg undersøgelser.

Klinisk hematologist
Kliniske hæmatologer er eksperter i behandling af medicinske tilstande, der involverer blodet. For kræftdiagnose, teste de patienternes blodprøve for at få en detaljeret viden om muligheden for kræft. Læger, der specialiserer sig i onkologi hæmatologi arbejder specielt med patienter, der er diagnosticeret med blodkræft. De kan også være involveret i medicinske spørgsmål i forbindelse med blodtransfusion, stamcelletransplantationer og knoglemarvstransplantationer.

Onkologer
Det er de medicinske fagfolk, der specialiserer sig i behandling af cancer. Medicinske onkologer, stråling onkologer og kirurgiske onkologer er nogle af de specialiteter i dette brede felt. Når et barn er diagnosticeret med kræft, hun eller han skal træffes for at en konsulent onkolog til kridt ud den videre behandling planen.

Pædiatriske sygeplejersker
Pædiatriske sygeplejersker tager sig af børn patienter i en plejeenhed. De er specielt uddannet til at tilbyde støtte, omsorg og kærlighed til børn patienter kæmper med komplekse sygdomme som kræft.

Radiograf / Radiografi Assistant
Radiografer eller røntgen assistenter er sundhedspersonale, der hjælper radiologer i at tage røntgenbilleder og forbereder patienter til korrekt diagnose. De også hjælpe læger analysere x-ray ved at give en beskrivelse af den interne billede af patientens komplikation område. De forklarer også patienterne om, hvordan processen med X-ray, vil blive gjort. Radiografi assistenter også sikre fuldstændig patientpleje som mere end begrænset eksponering for skadelige x-ray stråling er farlig

Clinical Support Worker
Ansat som hospitalet hjælpepersonale, kliniske støttedata arbejdere hjælpe lægerne med at diagnosticere og behandle patienter. I de senere år på grund af stigning i efterspørgslen på arbejdskraft er assisterende krav på hospitaler steg i vid udstrækning.

Patolog
Patologer er MD eller DO grad indehavere og da patologi er en anerkendt subspeciality på det medicinske område, er det en af ​​de mest konkurrencedygtige karriere. Der er forskellige specialiteter i dette område, og alle er optaget af at finde den rigtige årsag og udvikling af sygdommen.

Hospitalsapotekere
Hospitalsapotekere er de læger, der er ansat i hospitalsfarmaci tjenester. Bliver eksperter inden for medicin, ikke de kun udlevere recepter, men de er også involveret i køb og kvalitetstest af lægemidler. I tilfælde af børn sundhedscentre, der behandler kræft og lignende sygdomme, også hospitalsapotekere rådgive patienter i forskellige aspekter af medicinen.

Hospital Management Jobs
Cancer institutter dedikeret til barn patienter har brug for fremragende ledelse til at udføre med maksimal effektivitet. Direktion, administrator og formand for forskellige sygehusenheder er ansvarlige for at føre tilsyn alle de værker på hospitalet. Disse læger har stor erfaring i at håndtere lederstillinger kan se frem til forskellige hospitalsledelsen karriere muligheder.

Disse er blot nogle af de mainstream karriere for børn, der lider af kræft. Indirekte kan der være mange flere medicinske fagfolk, der hjælper børn patienter til at bekæmpe kræft i forskellige stadier. Der er bestemt ingen mangel på medicinske arbejdspladser i dette område. Dog skal kandidaterne forstå, at nogen af ​​de ovennævnte medicinske jobs kræver års konsekvent uddannelse og erhvervserfaring at etablere som en succesfuld professionel. Derfor skal medicinstuderende gøre målrettet indsats for at søge grader i deres interesseområder fra gode medicinske skoler.

Arbejde med børn, og hjælpe dem med at leve et bedre liv kan give dig enorme jobtilfredshed, og selv de lønninger på dette område er konkurrencedygtige i sammenligning med andre erhverv. Du skal bare nødt til at have tålmodighed til at fuldføre de lange års uddannelse. Efter dette, kan du få certificeringer og licenser og arbejde som læge. Tilsvarende som rådgiver og børnepsykolog man kan hjælpe børn de-stress fra traumer af sådanne dødelige sygdomme. Ved at arbejde som et team, kan familiemedlemmer, rådgivere, kræftspecialister og læger sikre, at barnet er i stand til overlevende kræft og er i stand til at leve et normalt liv.

Høj løn Jobs
Krav til online undervisning Jobs
CTO Opslaget
General Surgeon Løn
Bedste it-virksomheder til at arbejde for
Spændende job som betaler godt
Ortopædkirurg Løn
Førskole Lærer Krav
Interessante Jobs, der betaler godt
Børnehave Lærer Job Description
Top Paying medicinske karriere

Leave a Reply