Hvordan man bliver en Art Teacher

At være en person, der er dybt interesseret i kunst til det niveau, du ønsker at lære det også, overvejer muligheden for at blive en kunst lærer kan være et godt karrierevalg for dig. Det er klart, det første dygtighed eller kvalitet skal du have for at blive en kunst lærer er kærlighed til kunsten selv og evnen til at skabe den. Men netop disse kvaliteter er ikke nok. Kunst lærere er ansvarlige for en masse andre ting, og kræver en masse personlighedstræk, der vil hjælpe dem i gang med at undervise elever fra børnehave til elementære og sekundære niveau. Disse omfatter tålmodighed og gode kommunikationsevner. Mens det niveau, hvor du gerne vil undervise vil variere baseret på personlige valg og erfaring, er der visse grundlæggende skal være afsluttet inden du at blive en succesfuld og vellønnet kunstlærer. Forklaret her er de skridt til at blive en kunst lærer.

Forfølge en karriere som en Art Teacher

For at blive en kunst lærer, er der visse krav, som du skal gennemføre. Som en kunst lærer du er forpligtet til at hjælpe børn med kreative udtryk gennem kunst, at lære dem de grundlæggende begreber, der er nødvendige inden for kunst, og i nogle tilfælde endda kunsthistorien. Du vil lære dem at starte med noget så simpelt som at tegne og blande farver, til at gøre fuldgyldigt portrætter og andre kunstværker. Kunst er ikke kun relateret til lærred, og du kan også specialisere sig i at undervise digital kunst eller grafisk design, skulptur, eller blæk kunst. Feltet er enorme og det er baseret på din interesse, som du kan vælge at specialisere sig i et af felterne. Med dette sagt, her er de trin, du skal følge for at realisere din drøm om at undervise kunst.

Lær det grundlæggende i Art
Start din karriere i kunstundervisning ved først at afgøre, hvad slags kunst du gerne vil undervise. Er det grafisk kunst, digital kunst, skulptur, keramik, skitsering, eller lærred maleri med forskellige medier såsom akvareller, olie maling, osv. Disse er ikke de eneste felter i kunst, og der er en masse mere, kan du vælge at specialisere i. Læs mere om disse områder for at beslutte, hvad du gerne vil lære. Derefter gå videre til at udvikle dine færdigheder i feltet. Tilmeld ind i nogen form for klasser eller uddannelsesprogram, der tilbyder undervisning på disse områder. For at tilmelde til kunst skole, skal du være i stand til at demonstrere en grundlæggende viden og kapacitet i nogen af ​​de ovennævnte former for kunst. Så før du gå videre og opnå en grad i den slags kunst, du er interesseret i, er du nødt til at give en portefølje af dit arbejde til kollegiet.

Attain en bachelorgrad i kunst
Det næste ideal skridt er at opnå en BA i Fine Arts med et akkrediteret kollegium, der er veludstyret med kunst studios og vil lære dig alt hvad du behøver for at lære om inden for kunst. Dette er ikke et obligatorisk skridt, og du kan springe direkte til næste trin, hvor du er forpligtet til at gennemføre et kursus i kunst uddannelse. Dog kan have en grad i Fine Art øge din viden og styrke i området.

Attain en Degree i Art Education
At være i stand til at undervise kunst, skal du udfylde et kursus i kunsten uddannelse. Nogle studerende tager kun et skridt, nemlig trin 2 eller trin 3. Men nogle gymnasier, der giver kunstundervisning kræver, at du har afsluttet en vis mængde af kurser i kunsten. Du bliver nødt til at finde ud kravene i skolen på forhånd at blive behørigt parat til at tilmelde sig eksamen i kunst uddannelse. Når du vælger et kollegium til at forfølge kunstundervisning, skal du sørge for, at det er godkendt af Det Nationale Råd for Akkreditering af læreruddannelsen. En uddannelse på dette område med udstyre dig med kritisk tænkning, historie og kulturelt perspektiv er forbundet med kunstuddannelse, udvikling af kunstneriske evner hos børn, og kunstfilosofi. De vil også have klasser, der underviser keramik, udskrive gør, maleri, skulptur og tegning at forberede dig på området. Men det er kun med løbende praksis, at du vil udvikle din styrke i kunsten.

Attain Work erfaring på området
Mens at arbejde som en fuldtidsansat kunstlærer du er forpligtet til at opnå undervisning certificering, før du er berettiget til at gøre det, er du nødt til at fuldføre en vis mængde af erhvervserfaring. I løbet af din uddannelse, er du lavet berettiget til at arbejde for at få erfaring. Som en kunst lærer, skal du oprette og udføre lektionsplaner i Studio indstillinger under vejledning af en mentor. Du vil så blive vurderet og givet tilbagemelding om, hvordan du kan forbedre dine undervisningsmetoder.

Attain Undervisning Certificering
Det er et krav fra de fleste stater skal attesteres af staten Department of Education for at undervise. Endvidere kan opfylde kravene i de respektive skoler være en nødvendighed, såsom clearing baggrundstjek, og demonstrerer kendskab til førstehjælp. At attestere med afdelingen for uddannelse, skal potentielle kunst lærere fuldføre kravene i No Child Left Behind lov, der omfatter en bachelorgrad i kunst (eller 30 semester timers undervisning i kunst) eller en masteruddannelse i Fine Arts, eller bestå PRAXIS II-prøven af ​​kunst indhold viden. Færdiggørelse disse krav berettiger dig til certificering som en kunst lærer.

I løbet af din uddannelse og i årenes løb, bør du holde udvikle din kunst portefølje, da det er en nødvendig betingelse for at søge stillingen af ​​en kunst lærer. Den er baseret på denne portefølje (som omfatter dit bedste arbejde i løbet af college og din korte erfaring med undervisning), som vil tale for dig. Du vil også nødt til at give bevis for din undervisningserfaring sammen med porteføljen. At nå alle de førnævnte legitimationsoplysninger vil hjælpe dig med at få et godt job med en stor løn. Det er vigtigt for dig at vide, at hvis du har en masse erfaring i kunsten, kan du reducere din uddannelse periode ved at vælge en kort kursus i kunst uddannelse, så du er bekendt med de begreber, der er nødvendige for at blive en kunst lærer. Desuden skal du huske, at bortset fra at lære at blive en kunst lærer ved hjælp af uddannelse, skal du også have en masse tålmodighed og store kommunikative færdigheder, så du kan give kunstuddannelse effektivt. Arm dig selv med alle disse betingelser, og du vil gøre en meget vellykket kunstlærer. Held og lykke!

Entomolog Løn, I lægmandssprog, er entomologi studiet af insekter, og der er mere end en million arter af insekter på denne planet. Lønnen ifølge nationale statistikker er omkring USD 55.000 årligt mark. Entomologi kommer under biologi og entomolog studerer insekter under laboratorieforhold samt bemærket dem i deres naturlige habitat, når de på feltarbejde. Under entomologi paraply er der forskellige emner som biomekanik, landbrug, ernæring, retsmedicin, osv. Undersøgelsen af ​​insekter har været af afgørende betydning i udviklingslandene robotter som insekter bevægelighed er blevet kopieret af robot ingeniører med gode resultater. Entomolog også spille en afgørende rolle, når det gælder landbruget som nogle insekter er ansvarlige for bestøvning og nogle for destruktion af afgrøder. Forensic entomolog studere et gerningssted og forsøge at fastlægge en tidsplan for arrangementet. På grund af alle disse forskellige arbejdsområder lønnen af ​​en entomolog svinger ifølge jobprofil.
Top Paying arbejdspladser for kvinder
Computer Hardware Engineer Løn
Medicinsk Career Information
Madanmelder Løn
Onkolog Løn
Kreative karrierer, betaler godt
Medicinsk Field Karriere List
Spine Surgeon Løn
Sådan Bliv en rekreativ terapeut
Højeste betalende job – ti varmeste Karriere

Leave a Reply