Hvad er den rolle en lærer

Opgaven for den fremragende lærer er at stimulere ’tilsyneladende almindelige “mennesker til usædvanlig indsats. Den hårde Problemet er ikke at identificere vindere: Det er at gøre vindere ud af almindelige mennesker. ~ K. Patricia Cross

Jeg er helt enig med ovennævnte citat. En lærer er den, der skaber den personlighed og hele livet af børn. Det er en af ​​de ædle erhverv som den bidrager til at opbygge fremtiden for landet og samlede samfund. Lærerne spiller en vigtig og en værdifuld rolle som de påvirker livet for børn, der er fremtid i morgen. Studerende bliver påvirket af lærerens karakterer, hendes hengivenhed og engagement, hendes kompetence og hendes moral og etik. Derfor er det vigtigt, at kun de bedste og de intelligente mennesker får lov til at blive lærere, således at sikker fremtid er sikret. Denne artikel deler nogle oplysninger om, hvad er den rolle, en lærer og hvordan det samme kan bidrage til samfundet.

Rolle i skolen

Lærerne er helt sikkert rollemodeller for de studerende, så de skal være på deres bedste foran børnene. Der er forskellige roller en lærer har at spille i skolen. Den første rolle i en lærer, er en facilitator. Han bør impart al den viden og færdigheder i forbindelse med et bestemt område. Han bør også give børn med den rette indstilling, så de kan gøre bedst brug af deres viden og intelligens. En af de andre opgaver, en lærer er vejledende studerende på hvert trin. Han skal give sine elever med vejledning, støtte og inspiration, så de kan finde den rette vej, det være sig i karriere eller i livet. Vejleder er også en af ​​de gode lærere kvaliteter, da han advarer og overbeviser sine elever, hvis de er involveret i forkerte ting. Den rolle, som en lærer i klasseværelset har ændret sig markant gennem årene.

Lærerne er ikke mere de mennesker, der kommer til klassen, holde foredrag og gå ud. En ideel lærer er en person, der søger deltagelse af alle de studerende, tager studerendes meninger i betragtning, anvender forskellige undervisningsformer medier og gør læring til en sjov aktivitet. Som nogen rigtigt sagde, en god lærer underviser fra hjertet og ikke fra bogen. Så for at tage et job som lærer skal man have passion for emnet, han underviser, så han kan passere den samme lidenskab for hans elever. Et af de vigtige roller en lærer er også respekt for en elevs udtalelse. En lærer skal altid være åben for at lære nye ting og han skal holde sig opdateret med den seneste udvikling i hans emne. Det var nogle af de kvaliteter af en god lærer. Ud over at behandle de studerende, en lærer også at opretholde en dialog med forældrene, så de nære deres børn på den rigtige måde.

Rolle i samfundet

Den rolle, som en lærer i uddannelsessystemet er afgørende. Han er næsten den målestok, der afgør kvaliteten af ​​uddannelsessystemet. Det er læreren, der bestemmer om uddannelsessystemet er en succes eller en fiasko. Den er på hans skuldre, at hele uddannelsessystemet hviler da han ene mand skaber den generation. Som jeg nævnte tidligere, en lærer spiller en afgørende rolle i udviklingen af ​​samfundet. Nogen sagde engang, at hvis du ønsker at studere arten af ​​borgerne i det land så opfylde nogle lærere og studere deres natur. Efter alt, er det samfundet en kopi af lærere bor i det. Lærere hjælper blot studerende forvandle gode mennesker med en positiv attitude, selvtillid og motivation til at forfølge topkvalitet.

Fremtiden for en hel generation, afhænger af lærerne. Hvis de er korrupte og uprofessionel, så en hel generation vil resultere i den samme. Dette kan resultere i korrupt retsvæsen, forråde hær, utro bureaukrati, utroværdige politikere osv., som fører til en kaotisk og beklagelig samfund. Så en lærer er uden tvivl, en arkitekt af en ny generation, der bestemmer kvaliteten og fremtiden for vores morgen. Men pædagogiske arbejdspladser som en profession ikke får den respekt, de fortjener. Vi må forstå, at undervisning er den eneste profession, der lærer alle andre erhverv og så, dens betydning og storhed er langt højere.

Med disse indsigter om rollen som lærer, er det klart, at de gør et enormt bidrag til vores samfund og derfor skal altid holdes højt. Jeg vil efterlade dig med et citat af Jacques Barzun der viser den triste tilstand af lærergerningen …

Undervisning er ikke en tabt kunst, men hensynet til det, er en tabt tradition.

Netværksadministrator Opslaget
Webmaster Opslaget
Sommer job til undervisere
Specialundervisning Lærer Job Description
Hvordan man bliver en Endodontist
Easy et højt betalt job
Højtlønnede job uden Degree
Residency Interview Spørgsmål
Kirurg Løn ved specielle
Medical Careers List
Medicinske Sales Recruiters

Leave a Reply