Hudlæge Løn

Jobbet af en hudlæge indebærer, gør nøje observation af hud, negle og hår, og afsløre de forskellige problemer i dem. Baseret på diagnosen, beslutter de den passende type af behandling, som kan bringe hudens tilstand tilbage til normal. De er eksperter i at behandle komplekse hudsygdomme og lidelser, såsom hudkræft, kløe i huden, udvikling af udslæt på huden, acne, eksem og også visse typer af hudallergi. De er udmærket klar over de procedurer, som f.eks dermabrasion for korrekt behandling af ar og også laserbehandling og botox indsprøjtninger til at håndtere aldring og udvikling af rynker på huden. Strålebehandling og kirurgi kan også anvendes til at behandle nogle af huden spørgsmål.

Sådan Bliv en hudlæge?

For at blive en hudlæge, skal du udfylde din bachelorgrad i medicin
Praktik er meget afgørende for dermatologi studerende at få praktisk viden
Efter praktikopholdet føres ud i livet, de studerende nødt til at fuldføre residency program
I residency program, studere de studerende vigtige emner såsom almen kirurgi, pædiatri, gynækologi og obstetrik
Uddannelse i familiens praksis er også bibringes i residency program
Når residency programmet er slut, kan den endelige certifikat kun opnås efter clearing eksamen, som kontrolleres af den amerikanske bestyrelse of Dermatology

Lønoplysninger

Lønskalaen af ​​en hudlæge, afhænger af forskellige faktorer, såsom placering af tjenesten eller individuel praksis, antal års kvalitet erfaring og færdigheder hos lægen, evnen til at lære de nye teknikker i professionen og også om, hvordan dedikeret og fokuseret indsats af lægerne er. Den gennemsnitlige løn for en hudlæge har vist sig at være omkring USD 140.000 om året. Lønnen Tallene har altid været imponerende for de dygtige og fortjener kandidater. Selv dem, der har en oplevelse mindre end tre år kan tjene op til USD 120.000 om året, ifølge forskellige løn undersøgelser, der blev foretaget. Da erfaring og dygtighed sæt stiger, er lønnen potentiale til at stige på en stor tempo. Med omkring 10-13 års erfaring, er det ikke alt for svært at tjene omkring USD 190.000 om året.

Indtægten af ​​dermatologer med deres egen private praksis, er kendt for at tjene mere end de lønnede eller ansatte fagfolk. Men at oprette en godt kørende praksis kræver tid, tålmodighed og store investeringer og dermed i de indledende faser, indtil den praksis fuldt bliver etableret, kan de lønnede dem tjener mere end de selvstændige dem. Der er mange selvstændige dem tjener over 250.000 dollars om året. I visse særlige tilfælde, selv dette tal stiger til USD 400.000 om året mærke. Medianen løn af dermatologer har vist sig at være omkring USD 230.000 om året.

Vi konkluderer, at dette er et meget prestigefyldt og meget givende område. Folk, der har ægte interesse på dette område bør give det en oprigtig prøve.

Et højt betalt job i Demand
Højt betalende Entry Level Jobs
Hvordan man bliver en Endodontist
Førskole Lærer Krav
Kreative karrierer, betaler godt
Top Medical Jobs i Demand
Oral Surgeon Løn
Elementary School Teacher Jobbeskrivelse
Bedst betalende job med en associeret grad
Sådan Bliv en specialuddannet pædagog
Højest betalte job

Leave a Reply