Højest betalte IT Jobs i efterspørgslen for 2012

På grund af efterspørgslen på markedet, og den løn rækkevidde, job i Information Technology (IT) sektor indgår i de bedste betalende job 2012. Den gennemsnitlige løn for dem, der arbejder i it-job kommer ind på andenpladsen kun til dem i sundhedssektoren. På grund af en drastisk stigning i disse karrieremuligheder, mange mennesker ser frem til at komme ind i denne højt betalte sektor og finde en IT job. Ifølge en nylig undersøgelse på arbejdsmarkedet, er job inden for softwareudvikling og andre områder af det tilbage og ansættelse ser op igen.

IT Jobs i efterspørgslen i 2012

Database administratorer
Som navnet portrætterer, database administratorer, også kaldet DBAS, er ansvarlige for den komplette vedligeholdelse og anvendelse af virksomhedens databaser. De er som regel hyret af store virksomheder for at udføre database implementering og vedligeholdelse. Medianindkomsten af ​​DBAS er optaget på omkring $ 80.000 per år.

Projektledere
IT projektledere arbejder i rollen som en team lead for et bestemt projekt. De føre tilsyn med arbejds-og projektudvikling gennemføres af teammedlemmer som programmører, kodere, forfattere, support-medarbejdere osv. På nuværende tidspunkt en IT projektleder generelt modtager en median løn på omkring $ 91,000 om året.

Software Engineers
Software ingeniører er ekspert kodere, der er velbevandret inden for alle aspekter af kodning og programmering. De er ansvarlige for gennemførelse af projekter inden for den frist for leverancer som fastsat af klienten. Disse fagfolk kan vælge at være almindeligt certificerede i deres respektive områder som arbejde. Den gennemsnitlige indkomst for disse edb-programmører menes at være $ 90,000 om året. Med medianen løn, er dette helt sikkert en af ​​de bedst betalte IT job.

Netværksadministratorer
Netværksadministratorer eller blot »netværk admins ‘, primært fokusere på at styre og overvåge funktionen af ​​netværkskomponenter i et system. Fælles systemer, der skal arbejdes på include LAN / WAN, servere, computer hardware, datasikkerhed, VPN, routere, etc. Det vurderes, at denne IT-ekspert trækker årlige indtjening på over $ 80.000.

Web Designers
Webdesignere er software programmører, der primært er beskæftiget inden for design online websider og grænseflader. Ligesom software kodere også disse nødt til at bruge en bred vifte af programmeringsfunktioner sprog såsom HTML, XHTML, XML, JavaScript, Flash, PHP, ASP, og mange andre. På nuværende tidspunkt kan webudviklere modtage en årlig median løn på ca $ 77.000. Dette er en af ​​de bedste it-arbejdspladser, hvor du kan bruge din kreativitet til det yderste.

Spil designere og udviklere
Jobbet af spillets designere og udviklere består af at komme op med en idé om spillets design og udvikle det. Selvom begge disse job er teknisk set forskellige, der indgår arbejde i koordination med hinanden. Den gennemsnitlige optjening af spillets designere og udviklere kommer til omkring $ 85,000 og $ 90,000 hhv. Denne type karriere er mest egnet til dem, der har en forkærlighed for kodning og interesse for gaming. Disse karriere sikkert komme på listen over top ti arbejdspladser i it-branchen.

Computer Support Specialister
Computer Support specialister er IT-personale, der arbejder i støtte gruppen af ​​en specifik praksis af en virksomhed. De er de første kontaktpunkt for computerbrugere, der har et problem med systemerne. It-support personale arbejder normalt under det andet niveau IT-support gruppe, som de også rapportere til. Disse personer kan endda blive it-ingeniører, DBAS og netværksløsninger admins med relevant certificering. Deres median løn varierer fra $ 61,000 til $ 65.000, hvilket er temmelig anstændigt.

For at gøre det store på IT-området, sammen med de nødvendige uddannelsesmæssige kvalifikationer og erhvervserfaring, du også nødt til at besidde certificeringer. Disse certificeringer er helt sikkert nyttige i at øge job og indkomst udsigter. Nogle af de faglige enheder til certificeringer er Microsoft, Red Hat, CompTIA, Cisco, og så videre. Lønnen tal it-fagfolk, der er nævnt ovenfor, er blot et groft skøn og kan variere afhængigt af forskellige variabler, herunder erfaring.

Vaskulær kirurg Løn
Bedst betalte job
Bedst betalende Karriere for fremtiden
Bedst betalende arbejdspladser for kvinder
Bedste medicinske karriere
Grundlæggende krav for at blive lærer
Sjove Karriere der betaler godt
Elementary School Teacher Jobbeskrivelse
Onkolog Løn
Forskellige Jobs på det medicinske område
Få en Online Undervisning Job

Leave a Reply