Health Care Jobs i Demand

Sundhedspleje industri er i hastig vækst, med forskellige nye jobmuligheder for de uddannede fagfolk i sundhedsvæsenet beslægtede områder. Borte er de dage, hvor kun læger blev betragtet som rygraden i sundhedsvæsenet industrien. I dag, fagfolk andre end læger er i efterspørgslen på grund af konstant voksende sundhedspleje infrastruktur. Mange eksperter mener, at der vil betydelig vækst i sundhedssektoren, som lover mange jobåbninger for uddannede fagfolk være sig freshermen eller erfarne folk. Så hvis du er klar til at gøre mest muligt ud af denne mulighed så ville det være opfindsomme for dig at vide om nogle af de medicinske arbejdspladser i efterspørgslen med stor fremtid.

Health Care Jobs for 2012

Sygeplejerske: Sygepleje er en af ​​de alle tiders boomer sundhedssektor, i hvert fald i USA. Ifølge nogle undersøgelser, er mange sygehuse konstant behov for uddannede, registrerede, licens og certificeret sygeplejersker. Du har valget mellem at blive en fuld tid eller deltid sygeplejerske som pr dit valg. En registreret sygeplejerske kan tjene omkring $ 65.000 per år, der vil holde stigende med erfaring.

Trænere: Mere end sport, sport spillere vinde mere popularitet, og det er vigtigt for dem at være sunde og raske for at klare sig bedre i alle de kampe. Og for dette, de har brug trænere, der ikke coache dem, men giver spillerne rådgivning vedrørende forholdsregler, der skal træffes under afspilning og også hjælpe dem med skader forårsaget pga. spillet, osv. Deres job er mere som af en fysioterapeut er.

Trænede Pårørende: Behovet for plejepersonale er også stigende dag for dag som store årgange bliver ældre. Pårørende skal arbejde i hjemmet omgivelser, hvor patienterne ikke er i stand til at forlade hjemmet eller ikke kan klare sig selv på egen hånd. Pårørende generelt få udbetalt på timen basis, men kan også fungere som fuld tid eller bosiddende omsorgsperson. Specialized og erfarne pårørende kan tjene mere end freshermen.

Medicinske assistenter: Da antallet af hospitaler, klinikker, revalideringscentre, private klinikker, apoteker og plejehjem er stigende, behovet for uddannede og erfarne medicinske assistenter også er hastigt stigende. Medicinske assistenter er forpligtet til at udføre forskellige administrative opgaver i forskellige sundhedstjenestemiljøer hvilket er meget vigtigt i et velfungerende denne organisation.

Kardiovaskulære teknologer og teknikere: Jobbet af kardiovaskulære teknikere er at hjælpe læger med at identificere, diagnosticere og behandle hjerte-kar-sygdomme. Da antallet af hjertepatienter og årsagerne til hjerteproblemer går højere behovet for kardiovaskulære teknologer er stigende.

Kirurgisk teknologer: Kirurgiske teknologer assistere kirurger under en operation i en operation teater. Deres primære opgave er at forberede en operation teater for kirurgi ved at rense det og ved at holde det nødvendige kirurgiske udstyr og værktøj klar før operationen starter. Det er ganske nemt at blive en kirurgisk teknologer, som du behøver kun at gøre en kortsigtet eksamensbevis i kirurgisk teknologi.

Kliniske laboranter: Dette er igen en af ​​de recession bevis job i sundhedsvæsenet industrien. Som navnet antyder, kliniske laboranter arbejder i laboratorium indstilling, hvor de skal udføre forskellige tests, der hjælper lægerne diagnosticere forskellige sygdomme og behandle patienterne derefter.

Diætister og ernæringseksperter: Folk er i stigende grad bevidste om deres sundhed og fitness og dermed, at de altid søge råd hos deres diætister eller ernæringseksperter for at holde sig fit og holde sundhedsmæssige lidelser i skak. Bortset fra dette, er mange patienter, der lider af forskellige sygdomme eller som at komme sig efter visse sygdomme er nødt til at følge en bestemt diæt, hvor en professionel diætist eller ernæringsekspert hjælpe dem i denne opgave.

Bortset fra dette, diagnostisk medicinsk sonographer, læge assistenter, respiratoriske terapeuter, og sundhedsvæsenet ledere osv. også er nogle af de bedste sundhedspleje job i efterspørgslen, der kan hjælpe dig har en blomstrende karriere i sundhedssektoren. Så gå videre og vælge en af ​​disse karrierer, men sørg for at sætte i en masse hårdt arbejde, engagement og lidenskab i dit job at få succes.

Laborant Opslaget
Højest betalte erhverv
Quality Assurance Job Description
Art Teacher Løn
Medical Sales Løn
High School Teacher Løn
Medicinske opgaver, som kræver at arbejde med børn
Surgeon Opslaget
Kreative karrierer, betaler godt
Børnehavelærer Krav
Bedst betalte job

Leave a Reply