Grundlæggende krav for at blive lærer

Når jeg tænker på kravene for at blive en lærer, de minder mig om en én sandhed. En uddannelse i uddannelse er ikke alt, det tager at være lærer. Der er mere. Uddannelsesmæssige krav til at blive en lærer, uden tvivl være opfyldt, men man kræver at have en stor portion tålmodighed, en følelse af ansvar, en vis mængde af kreativitet og det særlige håndelag til at undervise.

En bachelorgrad inden for undervisning eller en certificering i uddannelse er den grundlæggende uddannelsesmæssige krav for at blive lærer. Forskellige stater i USA følger forskellige godkendelsesmetoder. Kriterierne for at blive lærer varierer i de forskellige stater i USA. De fleste af stater kræver avanceret uddannelse af en eller anden art med henblik på at blive lærer. De fleste jobs i skoler ejes af lærere besidder en kandidatgrad i deres fag kombineret med nogle års erfaring på området. For så vidt angår den pædagogiske kvalifikationer en lærer er bekymret, bør det være en bachelorgrad i emnet, han / hun ville undervise og endnu vigtigere, dyb viden om emnet.

Et hurtigt kig på kravene til at blive en lærer

Du bør have en 4-årig bachelorgrad fra et godkendt universitet eller college.
I mange stater, er du forpligtet til at afholde en kandidatgrad, før du bliver en lærer eller tjene din master er kort tid efter du begynde undervisningen. Der er flere et eller to år efter studentereksamen programmer, som du kan vælge.
Du skal komme igennem en stat test for at blive certificeret lærer eller passere det velkendte Praxis test, som er meget udbredt. Det er en serie af amerikanske lærere certificering eksamener udført af Educational Testing Service.
Den studerende undervisning komponent er altid en del af uddannelsesprogrammer for at blive lærer. Det er netop et praktikophold, som giver dig hands-on erfaring i at undervise og styre eleverne.
Kravene for at blive lærer varierer fra stat til stat. Så tjek legitimationsoplysningerne for lærere i din tilstand, før de går for at opnå dem.

De grundlæggende krav til …

…Bliv en Preschool Teacher
At undervise førskole studerende, du har brug for at tage en 2-årig uddannelse i den tidlige barndom udvikling eller pædagogik.

…Bliv en folkeskolelærer
At være i stand til at undervise på folkeskolen niveau, skal du major i undervisning og mindre i et andet fag, måske en du ønsker at undervise.

…Bliv en gymnasielærer
At undervise i gymnasiet, skal du have en major i det emne, du ønsker at undervise. Kurser i uddannelse kan hjælpe.

Lærer Certificering Programmer
De fleste stater kræver, at du holder en undervisning licens til at kunne undervise. Du kan ikke kræve en stat licens til at være en privat skole lærer. Men for at være berettiget til at undervise i en offentlig skole, skal du have en licens og dette gælder for alle stater i Amerika og District of Columbia. Reglerne varierer fra én tilstand til en anden. Men generelt, er du forpligtet til at tage en eksamen, der tester din grundlæggende læse-og skrivefærdigheder og dine færdigheder i det fag, du ville undervise. Institut for Uddannelse i din tilstand er den mest pålidelige kilde til information om din statens krav til at blive lærer.

Certificeringer fungerer som legitimationsoplysninger, der kvalificerer dig til at undervise et bestemt emne eller en bestemt gruppe. For eksempel er der en tidlig barndom lærer certificering, som gør dig berettiget til at undervise de studerende i børnehaven gennem lønklasse 3, en grundskole certificering, som du kan være en folkeskole lærer og lignende sådanne certificeringer, som du er berettiget til at undervise på forskellige niveauer. Der er også certificeringer for forskellige emner, du specialisere sig i. Lærer certificering programmer involverer kurser og undervisningserfaring, hvor du er berettiget til at ansøge om en licens. Disse programmer hjælper især når du har en ikke-akademisk grad, men ønsker at komme ind på undervisningen feltet senere i din karriere. Læs mere om dette i trin for at blive lærer.

Opnåelse Undervisning Grader Online
En relativ nem måde at tjene en læreruddannelse er at få det online. Derved kan du fortsætte med at arbejde samtidig studerer, behøver du ikke at deltage i college eller flytte til et andet sted for uddannelse. Universiteter ligesom George Washington University eller Western Governors University (WGU) tilbyder undervisning grader online. For at give dig et par eksempler, The University of Phoenix tilbyder Bachelor of Science i Elementary Education, Grand Canyon University tilbyder en Master of Education i grundskole og Jones International University tilbyder en M.Ed. i Elementary læseplaner, undervisning og vurdering. Find information om online kurser, der tilbydes af de universiteter i din tilstand, ved at henvise til deres officielle hjemmesider.

Hvad det kræver at være en lærer
Stillingen som en lærer varierer alt efter kvalitet af de studerende, der undervises. De elementære, sekundære og middle school studerende skal uddannes i de grundlæggende færdigheder som sprog, matematik og elementære videnskaber. I de første år af uddannelsen, bør en lærer væsentlige udvikle gode studievaner i børn, hjælpe dem med at forstå nye begreber og tilskynde dem til at lære ved at gøre processen med at lære så behageligt og enkelt som muligt. På deres tidlig alder, har en tendens børn til at følge deres lærere på alle måder. Så det bliver varetaget af en lærer at sætte idealer før børnene og indpode gode værdier i dem. Det er lærernes ansvar at holde de studerendes moral højt og holde dem motiverede for at lære. Det minder mig om en lærer vi havde i skolen. Hun plejede at tage de studerendes bekymringer om undersøgelser eller på anden måde og rådgiver de studerende, når det er nødvendigt. Hun var altid der for os at sikre, at vi havde en god tid i skolen.

De lærere, der arbejder i uddannelseselementer gymnasier og post-gymnasier nødt til at fokusere på specifikke færdigheder. Generelt studerende på dette niveau tager specialiseret uddannelse i emner af deres interesse. Denne uddannelse omfatter udvikling af ekspertise vedrørende dette emne, i modsætning til, at for at erhverve grundlæggende færdigheder, gives under skolen. Bortset fra at udstyre de studerende med de nødvendige færdigheder, en lærer skal også forstå, at han / hun underviser unge, unge på randen af ​​at træde ind i voksenalderen, som har mange spørgsmål at finde svar på og flere udfordringer til ansigt hoved på. I denne alder, er de alle ivrige efter at udforske det ‘nye’ og det er noget deres lærere nødt til at forstå. Lærere kan spille en afgørende rolle under den efterfølgende sekundære års børns uddannelse, ved at være deres ven-filosof-guides. Jeg blev velsignet med at have lærere som disse. Lærere, der ikke bare belære, de mentored.

Nogle meget gode lærere, at jeg var heldig at have, fra dem, jeg vidste, hvad det kræver at være en god lærer. De skolelærere, som gjorde os føler at-home i skolen, dem på universitetet, der hjalp os med at bygge vores karriere, dem, der altid stod ved os, straffes os, da vi var forkert, gjort os stærke … Jeg husker dem alle, lærere, der havde en stor rolle at spille i at gøre mig hvem jeg er. Lærere går du gennem dine opdragende år og forberede dig til at starte et meningsfuldt liv. Tror du, du har alle det tager at være lærer? Vil du opfylder kravene for at blive lærer? “Tænk

Periodontist Løn
General Surgeon Løn
Analysere Myter om lærerlønninger
Karriere der betaler over 100k et år
Bedste Karriere på det medicinske område
Top Paying Grader
Et højt betalt job på det medicinske område
Top Paying arbejdspladser for kvinder
Top betalt job uden en vis grad
IT Director Opslaget
Godt betalende job uden en universitetsuddannelse

Leave a Reply