Godt betalende job uden en universitetsuddannelse

Opnåelse af en universitetsuddannelse er ikke en hindring for at opnå succes i en lang række områder. Dette er imidlertid ikke underminerer vigtigheden af ​​en graduering grad. Studerende, der ikke er i stand til at færdiggøre deres eksamen grader på grund af nogen begrundelse, har mulighed for at lære af kvartalsvise, halvårlige diplomkurser og forfølge deres interesseområder. Det er den dygtighed sæt og lærlingeuddannelse, der er mere vigtigt at få lateral adgang til nogle arbejdspladser.

Top betalt job for universitetsstuderende With No Grader
Der er mange job, der officielt ikke kræver grad. Tænk for eksempel erhvervet en bly tømrer. Tømrer er en færdighed, og det kræver ikke nødvendigvis fuldgyldigt uddannelse. Der er forskellige lead snedkere, der kommando mere end $ 60.000 om året. Bestemt, for en tømrer til at gøre mere end $ 50.000 om året, kræver det mange års dedikeret arbejde på dette område, og som har stærke faglige kontakter. Tilsvarende er en fotograf eller en yogalærer / instruktør er nogle andre gode muligheder for at tjene penge uden en grad. Husk, at det måske ikke er let for nogle år, og det kan muligvis være hånden i munden eksistens, men når de er etableret i den valgte karriere, kan fagfolk kommandoen høje lønninger. Det behøver ikke fastslås, at mode design er også en stor karriere for folk, der ikke ønsker at tjene en graduering grad. Inden for mode, er det din kreativitet og naturlige flair for at forstå de snørklede af design, der anses for at være vigtig for succes. Der er mange mode designe skoler bibringer graduering grader, men det er mere vigtigt at lære under interventionen af ​​ledende designere. Tilsvarende fotografering er et andet felt, hvor ingen særlig grad ikke er nødvendigt. Selv om man er nødt til at investere kapital i at købe gode kameraer, og man skal gøre stærke faglige relationer til andre professionelle fotografer, er det et felt, der kan give fænomenale afkast hvis selv når du er spottet som en talentfuld fotograf. Yoga træning og yoga instruktør kurser gives i form af certificeringer og diplomer kan også hjælpe en person tjene en anstændig indkomst.

Erhverv
Opslaget
Uddannelsesmæssige krav
Gennemsnitlige løn

Ergoterapeut Assistant
Arbejde som medicinske assistenter til ergoterapeuter i at yde behandlinger til patienterne.
En associeret grad, certificeringer og licenser afhængig af fremherskende statslige love.
$ 50,000

Byggeri Inspektører
De er ansvarlig for at kontrollere materialer og ægtheden af ​​produkter, der anvendes til konstruktion af bygninger.
Nogle stater kræver byggeri inspektører til at få licenser. Viden om byggematerialer er vigtigt, opnået gennem eksamensbevis eller certifikat kurser.
$ 50,000

Fitness Trainer eller aerobic instruktør
Hjælp og instruere folk i sundhedsvæsenet fitnesscentre for at komme i form og forbedre helbredet.
Talrige fitnesscentre giver certificeringer for fitness træner certifikater. At være i god form og har en imponerende personlighed er naturligvis forpligtet til at motivere folk til at opnå en sund krop.
$ 25.000 til $ 50,000

Truck Driver
Transport varer og råvarer fra det ene sted til andre.
Opnåelse af kommerciel kørekort (CDL) fra respektive afdelinger af motorkøretøjer.
$ 40,000 til $ 50.000

Elevator værksted
Reparation elevatorer i bolig-og erhvervsejendomme steder.
Lærlinge programmer under uddannet elevator reparation personale. Træning på nogle elevator produktionsvirksomhed. Skal have en high school eller GED grad ud over at være i et godt helbred. Certificeringer tilbydes af The National Association of Elevator Contractors som Certified Elevator Technician (CET) eller Certified Tilgængelighed og Private Residence Lift Technician (CAT)
$ 51,000

Real Estate Broker
De hjælper kunderne køber og sælger jord egenskaber.
For at blive en ejendomsmægler, skal man bruge en licens fra tilsvarende organisationer regulerer dette erhverv.
$ 40.000 til $ 100,000

Transport manager
Overvåge og kontrollere planlægge ruter for virksomheder og hjælpe dem i forvaltningen af ​​rettidig levering af varer.
Lastbilchauffører med erfaring, viden om geografi i området og gode arbejdsmoral valgt til at være transport-ledere.
$ 60,000

Elektriske Powerline Installatører
Arbejde i installation og reparation af el-og distributionssystemer.
En high school grad og supplerende uddannelse under certificering programmer.
$ 55,000

Fire Inspektører
Fire inspektører kontrollere sikkerhedsnormerne efterfulgt af boliger, fabrikker og kommercielle bygninger, således at risikoen for brand kan undgås.
Erfaring med brandslukning arbejder sammen med en studentereksamen er afgørende for at blive en brand-inspektør.
$ 55,000

Flyveleder
Flyveledere er ansvarlige for en effektiv styring af lufttrafikken i og omkring lufthavnen. De godkender, regulere og kontrollere kommercielle flyvninger.
The Federal Aviation Federation (FAA) beskæftiger de fleste af flyveledere. De, der passerer FAA regulerede pre-beskæftigelse tests er uddannet til at blive flyveledere. En kandidat med ingen universitetsuddannelse kan bevise sin kompetence ved at få optagelse i Air Traffic-Collegiate Training Initiative (AT-CTI) program.
$ 100,000

Studerende skal forstå, at disse højeste betalende job uden en grad kræver gode kompetencer og stor erfaring. Der er tilstrækkelig vækstmulighed i disse områder dog skal man forsøge at søge videregående uddannelse, hvis det er muligt.

Bedst betalende Karriere hos en associeret grad
Top Paying Jobs Lige ud af kollegiet
Åndedrætsterapeut Løn
Karrierer, som betaler godt med Little Schooling
Quality Analyst Job Description
Medicinske Karriere i Demand
Krav til at være en Lærer
Spine Surgeon Løn
Top 10 højeste betalende job
Elementary School Teacher Jobbeskrivelse
Sådan Bliv en reumatolog

Leave a Reply