Gennemsnitlig indkomst i USA

Hvert år folk fra alle hjørner af verden kommer til USA i jagten på de højeste betalende job, der kan løfte deres levestandard. Selv om der er mennesker, der har gjort rigtig gode penge her, er nogle ses at være kæmper for at skabe et mærke for sig selv. Den gennemsnitlige amerikanske indkomst er virkelig god og de avancerede muligheder for mennesker med forskellige kvalifikationer er høje. Før vi kommer til at kende den gennemsnitlige indkomst i USA, lad os først kender de faktorer, som indkomsten for mennesker er afhængige af.

Faktorer, der påvirker Gennemsnitlig amerikansk Income

Den gennemsnitlige indkomst i USA er i vid udstrækning påvirket af din placering af job-og uddannelsesmæssige kvalifikationer. Den gennemsnitlige indkomst vil variere afhængigt af den tilstand, hvor du bor. Mennesker, der bor i de større steder som New York, Los Angels, Texas eller Washington ville tjene mere i forhold til dem, der bor i fjerntliggende dele af landet. Så du behøver at vide af den gennemsnitlige indkomst i forskellige dele af landet.

Uddannelsesmæssige kvalifikationer er også en af ​​de væsentligste parametre, der afgør løn til arbejdspladser. Dem med en doktorgrad og kandidatgrad kan forvente gode job med gode lønpakker og bonusser. Erfaring også spørgsmål, når det afgøres løn til professionelle. Nu, i næste afsnit, så lad os vide i detaljer om den gennemsnitlige indkomst i USA.

Gennemsnitlig indkomst Data for USA

Ifølge forskellige løn undersøgelser, er den gennemsnitlige amerikanske indkomst for personer, der er ældre end femogtyve år omkring $ 44.000. De high school-dimittender har masser af åbninger i USA arbejdsmarkedet og deres gennemsnitlige løn menes at være omkring 33.000 dollar om året. Men den reelle modtager af den stærke amerikanske økonomi er dem, der har en bachelor-grad eller højere end det. Antallet af tilbud til bachelor grad indehavere er mange og deres løn menes at være højere end det nationale gennemsnit også. Den gennemsnitlige amerikanske indkomst for bachelor-grad indehavere er omkring $ 57,000 om året. De gennemsnitlige indtjening for kandidatuddannelser indehavere er en god $ 69,000 om året i USA.

Mennesker med professionelle grader i områder som ledelse, medicin og teknik kan have gennemsnitlige løn på over på $ 100.000, som er fantastisk! Den gennemsnitlige indkomst i USA for erhverv, såsom software ingeniører, softwareudviklere, tekniske officerer kan være i størrelsesordenen $ 55.000 til $ 70,000 om året afhængigt af placeringen af ​​job og den slags arbejdsgiver. Medicinske og sundhedspersonale ses gør det højeste beløb af penge med deres løn i den brede vifte af $ 55,000 og 200.000 dollars om året og endnu mere for meget erfarne specialister. De, der arbejder for ansete virksomheder med stordrift i flere lande tjener meget mere end dem, der arbejder for de relativt mindre firmaer.

Husstandenes medianindkomst i USA, som pr de gennemførte undersøgelser er omkring $ 46,000 om året. Nu taler mere om husstandsindkomst, kun sytten procent af den samlede befolkning faktisk gør over $ 110,000 om året.

Den gennemsnitlige indkomst i USA var faldet i den tid af den økonomiske recession som følge af lønnedgang og tab af arbejdspladser i stor-skala. Men med en genoplivelse og stabil vækst efter recessionen, er lønningerne forventes at røre gamle højder i den kommende tid. Ifølge eksperter, få sektorer som bank-og finanssektoren, sundhedssektoren, informationsteknologi og uddannelse har det største potentiale til at hjælpe folk tjene pæne lønninger. Så tænk over disse faktorer, før du tager et job i USA. Held og lykke!

Et højt betalt job, der involverer arbejde med børn
Medicinsk Field Karriere List og Løn
Sådan Bliv en gymnasielærer
Bedst betalende Karriere hos en associeret grad
Part-Time højt betalt job
Top Medical Jobs
Sådan at blive kirurg
Web Developer Løn Range
Medical Sales Løn
Hvad karriere gøre gode penge
Bedste medicinske karriere for fremtiden

Leave a Reply