Gastroenterolog Løn

En gastroenterologist er en type læge, der har specialiseret sig i de problemer i fordøjelsessystemet. Så hvis du har nogen problemer med at spise eller nogen form for problemer med fordøjelsessystemet, en gastroenterolog er den du skal mødes!

Årlig Løn

Jobbet af en gastroenterolog er afgjort en af ​​de højeste betalende job. Data tyder, at median årsløn for gastroenterologists i Amerika i dag er så højt som USD 267.444. Dem med en større erfaring, selvfølgelig kan være i stand til at opkræve højere for deres ydelser. Hvor meget højere? Nå, kan en gastroenterolog med 1-2 års erfaring gør omkring USD 265.000, den ene med 3 eller flere års erfaring kan tjene op til USD 349.000 og en med endnu mere erfaring kan tjene op til en hjerte-stop USD 590.000!

Selvfølgelig, da de fleste af dem tjener penge baseret på, hvad de opkræver de enkelte patienter i stedet for en fast løn kan disse tal være stor forskel baseret på, hvor gastroenterolog praksis. I de højere betalende større byer, er den løn højere end i de mindre byer. Den anden faktor, der påvirker lønnen er selvfølgelig antallet af patienter, der kommer gennem hans dør og den vifte af problemer, som de lider af. Så en gastroenterolog med en masse flere patienter vil tjene flere penge end en gastroenterolog med færre patienter. Dette er hvor erfaringen tæller for et parti, da gastroenterologi er en temmelig vanskelig videnskab, folk ikke noget imod at betale flere penge til at gå til en mere erfaren læge. Derfor lønnen til gastroenterolog med flere års erfaring er markant højere.

At blive en gastroenterolog

Så indbringende som lønnen bliver, en gastroenterolog er ikke nogen nem opgave, og ofte tager en af ​​de højeste antal år til at færdiggøre uddannelsen. For at blive en gastroenterolog, skal du først afslutte din eksamen på et relateret område af videnskaben eller medicin. Dette er efterfulgt af en 4 år dedikeret kursus i medicin fra et ry medicinsk skole. Mod de senere år har du at vælge gastroenterologi som din genstand for specialisering. Dette efterfølges af et 3-årigt kursus i intern medicin, hvorefter du forventes at afslutte en 2 eller 3 år stipendieprogram involverer træning i hvordan man kan helbrede fordøjelsesproblemer. Og så er der eksamen foretaget af den amerikanske bestyrelse for Intern Medicin, som du er nødt til at passere for til sidst at blive en certificeret gastroenterolog. Det betyder, at der er en lang 13 år uddannelse (forudsat at du ikke fejle!) du er nødt til at gennemgå.

Opslaget

Så hård som denne lange og vanskelige vej til at blive en gastroenterolog er, er selve jobbet lige så krævende. Jobbet indebærer behandling af alvorlige fordøjelsesproblemer tilstande, såsom kolon polypper, tyktarmskræft, colonitis, hepatitis, galdeblæren, irritabel tyktarm, pancreatitis, mavesår sygdom. En gastroenterologist bruger forskellige teknikker til at helbrede disse sygdomme, den mest prominente, der er endoskopi. Endoskopi indebærer ind i en lille kamera med en lys gennem en lang tynd slange, som hjælper gastroenterologist undersøge problemet med henblik på at helbrede den.

Så bør du håber en dag udforske karrieremuligheder på dette område, jeg håber denne artikel viser sig nyttigt!

Medicinske Jobs i Demand
Ophthalmic Tekniker Løn
CIO Opslaget
Nemme Karriere på det medicinske område
Højtlønnede job uden Degree
Lærer Interview Spørgsmål og svar
Ortopædkirurg Opslaget
Specialundervisning Lærer Job Description
Cover Breve til lærerstillinger
Medicinske Karriere i Demand
Højeste betalende Grader

Leave a Reply