Førskole Lærer Krav

Har du elsker at arbejde med børn? Har du svælge i selskab med lyse, unge og nysgerrige sind? Nå, så bør du nok overveje en karriere som en børnehave lærer. De gør et beundringsværdigt stykke arbejde, uddannelse børn og lære dem at tænke og formidling af grundlæggende viden, som forbereder dem til børnehave.

Krav

Pædagoger defineres generelt (og adskiller sig) fra en tilstand til en anden. Mens en privat børnehave kan have en lærer med nogen kvalifikationer, er kravene generelt fastsættes af den stat, hvor skolen er baseret på.

Mens selv en high school eksamen anses for at være tilstrækkeligt, vil de fleste af dem kræver en universitetsuddannelse i barnets udvikling. Årsagen til dette er let at forstå naturligvis. Børnehave ikke rigtig har så meget af en fast pensum i stedet for en samlet uddannelse, som skolen anser for at være helt afgørende for udviklingen af ​​preschooler. Fra dette synspunkt er der flere gymnasier, som bibringer specifikke teknikker til at undervise børn i en sådan ung alder.

Staten kan også beslutte at rydde en test baseret på at håndtere forskellige dag-til-dag situationer i børnehaveklasse miljø er et af de krav. Så de kan godt nødt til at give en sådan test for at praktisere som pædagoger i deres tilstand. Rydning denne test vil give dem en undervisning licens.

De fleste stater tillader en børnehave lærer at ansøge om job, når de har et barn pleje licens. Nogle stater foretrækker og yderligere Associates grad i børnepasning / tidlig udvikling. Rådet for erhvervsmæssig anerkendelse har et bestemt kursus, der skal ansøgerne allerede har en studentereksamen. Ansøgeren forventes at vise alle deres undervisning oplevelse for de seneste 5 år, hvorefter de vil gå ind i næste fase. Dette omfatter en 2 timers test, efterfulgt af en mundtlig prøve.

Bortset fra dette, kan nogle skoler også kræve en person til at gennemgå nogle elev-lærer-programmer og har en krop af arbejde under hans bælte som hjælpelærer. Beskæftiger med børnene denne alder kan være lidt hårdt og derfor er det vigtigt at have den fornødne erfaring.

Opslaget

Men mere end de uddannelsesmæssige krav, skal lægges vægt skal lægges på de personlige kvaliteter af en spirende førskole lærer. Undervisning førskole børn har brug for en lærer til at være uhyre tålmodig. Der er et punkt, hvor undervisningen bliver mindre relateret til læseplanen og mere fokus på at sætte den rette indstilling om livet i børnene. Det er mere en blanding af kærlig og formidle viden på samme tid som enhver indsats for at undervise lidenskabsløst vil blive grundigt afvist af børnene. Barnets udvikling kan også gøre børnene vanskeligt at uddanne og derfor er det vigtigt, at en lærer kunne behændigt stille op med deres stædighed. Et andet meget vigtigt krav er evnen til at få disse børn til at socialisere med hinanden og dermed forbedre deres sociale færdigheder og deres evne til at tale med andre mennesker.

Andre opgaver omfatter ordforråd udvikling og hjælper børn med at lære at associere billeder med ord og lære det grundlæggende i sproget og tal.

Løn Range

Udsigterne for synes at være lys for et par grunde. For det første er der en betydelig arbejdskraft omsætningshastighed i dette job og dermed kravene i skolerne er ganske almindelige. For det andet er børnehaven industrien selv forventes at vokse temmelig hurtigt i løbet af de næste par år.

Medianen løn bundet på omkring $ 23,870 om året. Men lærere på bedre skoler med en rig erfaring med undervisning står til at tjene op til $ 41,660 om året.

Men bortset fra selve lønnen er trivsel formidling af viden til disse unge hjerner, der måske forme vores fremtid i de kommende år.

Bedste Karriere på det medicinske område
Ansvar af en lærer
Ophthalmic Tekniker Løn
Computer Technician Opslaget
Elementary School Teacher
Hvad betyder en lærers assistent Do
CTO Opslaget
Højest betalte erhverv
Forskellige Fields of Medicine
Højt betalende Karriere i Demand
Online Tutoring Jobs

Leave a Reply