Forskellige erhverv på det medicinske område

Healthcare industri er en af ​​de hurtigst voksende økonomier. På trods af recession, er denne industri opretholdt en stabil vækst i de seneste par år. Denne sektor beskæftiger en kæmpestor 14 millioner mennesker i USA alene. Hvert år er nyere muligheder for en karriere i det medicinske område genereret. Ofte er medicinske karriere kun forbundet med læger, sygeplejersker, medicinske assistenter, teknikere mv Men der er mange andre forskellige jobs på det medicinske område, som du måske ikke være opmærksomme på.

Forskellige erhverv på det medicinske område

Sundhedspleje industri tilbyder mange jobmuligheder i kerne sundhedspleje samt sundhed support. Hvis du ønsker at gøre karriere inden for dette område, men er utilbøjelig til blod eller sygdom og derefter tekniske job kan være dine ting.

læger.
Dette er de mest respekterede og højeste betalende job i det medicinske område. Læger er også blandt de højeste betalende fagfolk i landet. Men karrierevej at blive en læge er meget vanskeligt, lang og besværlig. Du er nødt til at tilbringe flere år i uddannelse og praktik, før du kan øve dig på egen hånd.

Sygeplejersker
Sygepleje job er kun ud for læger, når det kommer til respekt og indtjeningspotentiale. Som en sygeplejerske, kan du arbejde i forskellige områder såsom neonatal, pædiatrisk, hjerte, kræft osv. Man kan blive en sygeplejerske efter udløbet af en formel fire-årig grad kursus i Bachelor of Nursing (BSN) eller kan tage en nemmere vej af to år associerede grad. Erhvervelse af en licens er et must, hvis du ønsker at arbejde som sygeplejerske.

Medicinske assistenter
De, der ikke ønsker at tage den vanskelige vej til at blive en læge eller sygeplejerske, men ønsker at blive involveret i patientbehandlingen, kan vælge karriere medicinsk assistent. Medicinsk assistent jobbeskrivelsen omfatter planlægning af aftaler, genudlægning patientinformation til lægen, der dokumenterer diagnose information og behandling procedurer, føre tilsyn administrativt arbejde og tage sig af forsikring papirarbejde på patientens vegne. De uddannelsesmæssige krav kan variere som pr de specifikke behov i job position. Medicinske assistenter meste arbejder i private klinikker eller små samfund indstillinger.

Fysioterapeut
Dette er en tilfredsstillende karriere uden besværet med nødsituationer og uregelmæssige arbejdstider. Fysioterapeuter hjælpe patienterne til at genvinde mobiliteten. De foreslår fysiske behandlinger, der bidrager til at styrke musklerne i handicappede patienter. For at blive en fysisk terapeut, er man nødt til gennemføre en formel uddannelse i fysioterapi.

Paramedicinere
Dette er en anden spændende besættelse for unge der ønsker at gøre karriere i medicinsk felt. Paramedicinere og EMTs er altid i efterspørgslen. De er de første at rapportere om synet af ulykke, uheld eller naturkatastrofe. Deres arbejdstid er meget uregelmæssig og kan undertiden strække sig over de normale grænser.

Diætister og ernæringseksperter
På grund af bevidsthed om ens helbred og udseende, er efterspørgslen efter ernæringseksperter og diætister steget. Det er de eksperter, der guider dig angående din kost, enten for at overvinde vægt problem eller som en gratis terapi med dit primære behandling for at overvinde en sygdom.

Teknikere
Der er række tekniske arbejdspladser til rådighed i det medicinske område. De uddannelsesmæssige krav og erfaring varierer efter den enkelte type af job. Nogle af disse job kræver høj grad af ekspertise sammen med foreskrevne uddannelse, mens nogle kun har brug for en studentereksamen eller en associerede grad sammen med en certificering i respektive områder. De forskellige medicinske område erhverv i tekniske område omfatter laborant, dialyse tekniker, der opererer værelse tekniker, X-ray tekniker osv.

Liste over andre beskæftigelser i medicinsk område

Bortset fra de ovennævnte karriere, der er antallet af andre spændende karriere muligheder på dette område. Nedenfor er nogle andre karrierer i det medicinske område.

Audiolog
Kiropraktor
Electroneurodiagnostic teknolog
Environmental Health Specialist
Epidemiolog
Forensic Scientist
Genetiker
Sundhed Educator
Histologist
Medical Records Administrator
Patient repræsentant
Psykoterapeut
Stråling Terapeut
Ultralyd teknolog

Det var nogle af de karrierer på det medicinske område. Så hvis du virkelig er interesseret skal du sørge udforske de forskellige muligheder åbne for dig.

Webmaster Løn
Sådan Bliv en gymnasielærer
Web Developer Opslaget
Kinesiolog Løn
Bedste betalte jobs lige ud af kollegiet
Ophthalmic Tekniker Løn
Adjungeret professor Løn
Sådan Bliv en rekreativ terapeut
Jobs, der betaler over 100K
Medicinske Karriere i Demand
Online Jobmuligheder for Lærere

Leave a Reply