Fordele ved at blive lærer

Jobbet af en lærer er spændende og givende. Der er mindre involveret stress. Dette job giver dig en platform til at forbinde med nysgerrige, unge sind og bringe en positiv forandring i deres liv. Som lærer, få dig til at spille en central rolle i udviklingen af ​​grundlæggende læring færdigheder hos børn, indprente gode værdier i dem, dyrke deres sind og lære dem ikke bare lære fra bøger, men erfaringer fra livet. I hans unge alder, mener kids dig som deres rollemodeller, du inspirere dem, påvirke dem. Og det er en stor fordel af at være en lærer – at have en chance for at spille en vigtig rolle i en persons liv.

Undervisning på skoleniveau

Du hjælper børn udvikler grundlæggende læse-, skrive-og verbale færdigheder.
Du underviser dem grundlæggende matematik, naturvidenskab eller sprog.
Du lære dem at udtrykke sig, interagere med mennesker, få venner og dermed hjælpe dem med at udvikle sociale færdigheder.
Når de er i skole, du er deres forældre. Du spiller en central rolle i at dyrke dem og gøre dem den slags mennesker, de bliver.
En ekstra fordel af at være deres lærer er at have mulighed for at se dem vokse.

Undervisning på et højere niveau

Du er medvirkende til at hjælpe dine elever mestrer det emne, du underviser.
Du hjælper dem finpudse deres færdigheder i faget og udvikler emne ekspertise.
Hvis du er god til, hvad du gør, du optjener dine elevers respekt, deres beundring.
Du får en chance for at dele deres forhåbninger, en chance for at opbygge deres drømme og en chance for at give dem vinger.

Den rolle, som en lærer i livet af hans elev faktisk aldrig ender. Henry Brooks Adams har med rette sagt, En lærer påvirker evigheden, han kan aldrig vide, hvor hans indflydelse stopper. Med dine elever, vokse dig. Du vokser fra forældre til ven, fra vicevært til mentor og fortsætte med at påvirke de studerende, der beundrer dig hele deres liv. De husker du for hvad de har fået fra dig, de er taknemmelige for dig for hvad du har lært dem. Det er en af ​​fordelene ved at være lærer – du bliver husket for lange år.

Fordele, såsom en mindre hektisk arbejde tidsplan, mindre job stress, en anstændig løn og jobsikkerhed er uløseligt forbundet med lærergerningen. Lad os se på dette aspekt af undervisning og forstå, hvordan at blive lærer kan være nyttig i denne henseende.

Mindre Arbejdstid: En undervisning job kræver, at du arbejder for omkring seks timer om dagen, som er mindre i forhold til dem, der arbejder i erhvervslivet. Du behøver ikke at være på jobbet i ni og ti timer hver dag, bortset fra dage med aktiviteter efter skole og studerende ture. Denne måde, du får mere tid til din familie og til at forfølge andre interesser. Dybest set, du har et liv uden for arbejdet og at være i et job som underviser, kan du opretholde en god work-life balance.

Rejser: Vinter ferier, forår pauser, fridage i sommer og festival ferie kommer pakket med en undervisning job. Helt et par gange om året, får du en chance for at nyde en to eller tre ugers ferie. Måske ingen andre erhverv er velsignet med så mange helligdage. Du kan tilbringe din ferie tid med familie, venner eller i jagten på dine personlige interesser. Ferien kan også bruges til professionel vækst. Mange lærere vælger videregående uddannelse eller tage yderligere kurser for bedre karrieremuligheder. Nogle bruger denne tid til at tjene ekstra penge ved at tage aktivitet klasser eller optage andre job.

Løn og andre ydelser: De lønpakker af lærere er ganske konkurrencedygtige. Lærerlønninger spænder et sted mellem $ 40.000 og $ 45,000. Udover den perk af ferie omkring år er lærerne er berettiget til forskellige forsikrings-og pensionsordninger, der er betalt af deres skoler. Mange skoler tilbyder omfattende sundheds-og sygeforsikring til lærerne. Regeringen har pensionsordninger lærere i offentlige skoler. Ud over disse monetære ydelser skal lærerne finansieres i skolematerialer som også stipendier og undervisningsprogrammer. True, lærerstanden lover finansiel sikkerhed.

Bliver i dette erhverv, får du en mulighed for at udvikle sig som en person. At være i stand til at formidle viden til de studerende, er du nødt til at fortsætte med din udøvelse af det samme. Du skal være på forkant med den skiftende tid for at holde dine elever opdateret. At være i stand til at undervise i et emne, skal du være ekspert i det. Som lærer, interaktion med eleverne (for det meste børn eller teenagere) bliver en del af dit job, som du har brug for at besidde særlige kvalifikationer. Og i opfyldelsen af ​​disse krav til undervisning job, vokse dig som person.

Som lærer er du en person, dine elever ser op til og henter inspiration fra. Realisere dette gør dig til en mere ansvarlig menneske.
At undervise godt, du behøver at vide godt. Det er klogt at lære, hvad du kender og vigtigt at vide, hvad du underviser. Din undervisning job kræver, at du for at holde trit med tiden, at holde dig opdateret på det emne, du underviser i, er, hvad dit job krav. Dette tilskynder dig til at blive et emne ekspert.
En anden fordel ved at blive lærer er, at du får mulighed for at være en del af den konstante læringsproces. Nogen har sagt, at hver elev lærer sin lærer, en ny undervisningsstil. Sandt det er. Ved at ændre dine måder, mens undervise elever i forskellige intelligenser eller varierende evner, få dig til at lære så meget.
Undervisningen omfatter talekunst, spontanitet og åndsnærværelse. Dette kræver store kommunikative færdigheder. At være en lærer, skal du tale med en klasse af 50 ulige studerende, der kommer fra forskellige baggrunde. Det tager en masse selvtillid at gøre det dag ud og dag ud. Improviserede spørgsmål fra studerende, nogle underlige, nogle vittig, er en dagligdags affære. Som lærer er du forventes at kende alle svarene. Denne efterspørgsel af dit job gør dig mere bevidst, mere sikker, mere spontan.
Som lærer er man omgivet af lyse unge hjerner, nysgerrig efter at vide alt om verden, især hvis du underviser på en skole. Du kommer til at tilbringe størstedelen af ​​din tid på dagen, med børn, tale med dem, forstå dem, lære dem, lære af dem. Tid brugt med børn er tid sat til god brug. Som lærer er du med børn i fem til seks timer hver dag, griner med dem og græd med dem, til tider bliver deres ven, til tider deres værge. Ja, der er meget lidt stress involveret i en undervisning job, som tilbringe tid sammen med børn i sig selv er en stor stress buster.
Som du lærer et nyt sæt af studerende hvert år, er der mindre monotoni i en lærers job. Hvad du underviser kan gentage men dem du lære det til, er nye. Hvis din skole / institut tillader det, kan du få en mulighed for at udtænke nye måder at undervise på, formulere forskellige pædagogiske strategier og opfinde måder, hvorpå læring kan gøres sjovt for de studerende. Dette gør du udvikle kreativitet.

Et af de vigtigste fordele ved at blive en lærer er, at du kan bidrage til udformningen af ​​fremtidige generationer. Du får en chance for at give næring til unge hjerner og gøre en forskel for samfundet.

Højeste betalende job med en kandidatgrad
Perfusionist Løn
Top betalt job uden en vis grad
Trin for at blive lærer
Lærer Interview Spørgsmål
Neonatolog Løn Range
Computer Networking Løn: Løn af en netværksadministrator
Finansiering Major Løn
Systemer Analytiker Opslaget
Specialundervisning Lærer Job Description
Akademisk Tenure System

Leave a Reply