Farlige Jobs, der betaler godt

Det er ikke fordi de mest farlige jobs slet ikke er rentable. Der er nogle karrieremuligheder, som kan markeres som farligt job, der betaler godt nok for arbejdstageren at leve et respektabelt liv. Sammen med en acceptabel mængde af året løn, er disse job, der betaler godt for det meste i forbindelse med ukorrekt og risikable arbejdsforhold.

De mest farlige jobs, der betaler godt

Crab Fishermen
Dette anses for den mest farlige job i USA. Ifølge en undersøgelse foretaget af Bureau of Labor Statistics, var dødeligheden af ​​mennesker, der arbejder i dette job omkring 5.500 i år 2007 alene. Krabbe fiskere nødt til at arbejde i indefrysning kolde farvande, væk fra land, og i de vanskeligste vejrsituationer. De normalt arbejder kontinuerligt for omkring 21 timer om dagen, som kan forstås som ekstremt trættende. Men den årligt løn af Krabbe fiskere ligger et sted omkring $ 60.000, hvilket ikke så slemt.

Boreplatform Workers
Olien og olieindustrien er nogensinde boomer. Lønnen af ​​olie Riggen arbejdstagere kan variere fra $ 60.000 til en betydelig $ 100.000. Men du nødt til at bemærke, at disse arbejdere skal arbejde for omkring 12 timer om dagen, og kan have at bo i dage i midten af ​​havet. De står over for uventede og hård vejrforhold, og også nødt til at beskæftige sig med komplicerede maskiner i havet.

Elevator Mechanics
Dette er en opgave, der kræver en masse fysisk arbejde. Elevator mekanik er nødt til at udføre reparationer og vedligeholdelsesopgaver af elevatorer og relateret udstyr i dårlige arbejdsstillinger situationer. Under arbejdet har de en risiko for at få et elektrisk stød, fald fra højder, eller noget går galt med elevator ved reparation. Deres arbejde kan endda udsætte dem for støv og allergener, hvilket fører til sundhedsrisici på arbejdspladsen. Kommer på vederlag side, elevator mekanik modtager en pa løn på ca $ 68.000.

Iron Workers
Iron arbejdstagere har en høj rate af gennemsnitlig dødelighed pr. De skal arbejde i ugunstige arbejds-og vejrforhold. Jobbet indebærer at udføre opgaver i højder, som kan være meget farlige, selvom de har en effektiv sikkerhedsudstyr. Men tingene kan gå galt til tider. Iron arbejdstagere kan tjene en god mængde af lønnen, der starter fra $ 60.000 til selv $ 80.000 per år. De fleste af indtjeningen kommer gennem lønarbejde, som de bliver betalt på timebasis.

Minedrift Mechanics
Minearbejdere nødt til at gøre deres opgaver under jorden og i ubehagelige forhold. De skal arbejde i trange miljøer, hvor der er lav lys og luft. De løber en risiko for at blive knust under sten. Imidlertid er minesektoren tage passende skridt til at forbedre arbejdsforholdene for deres ansatte. Generelt kan en minedrift mekaniker tegne en årsløn på omkring $ 46.000.

Piloter
Et job som pilot er mere risikabel end farlig. Piloter skal være virkelig forsigtig mens du flyver et fly. Den sværeste opgave for piloter er ved at tage start og landing af et fly. Desuden skal en pilot sikre, at alle instrumenter, flystyringssystemer, og motorer fungerer korrekt, før en start. Selv en lille fejl kan gøre tingene værre. Holde bort fra de risici, der er involveret i denne flyselskab job, piloter optjene en median pa løn på ca $ 120,000, afhængigt af arbejdsgiveren og for den type flyvemaskine.

Andre højt betalende Farlige Jobs

job …”
Beskrivelse
Betal

Armed Forces
Vær med forsvaret kan gøre for en interessant, men meget farlig karrierevalg. Disse personer er respekteret og tjen attraktive indkomster dog at være en del af de væbnede styrker betyder, at du kan bogføres som helst i verden. Risiko for død, personskade, samt psykiske skader gøre dette til en af ​​de mest farlige jobs i verden.
Ca $ 60,000

Elektrisk Linje værksted
Også kendt som en svend lineman, elektriske linje reparatører folk, der reparerer knækkede elledninger. De personer som regel nødt til at arbejde under ugunstige forhold, som de fleste magt linjeskift er forårsaget af storme eller dårligt vejr. De skal klatre elektriske poler som en del af deres arbejde, og deres job har nogen fast tidsplan. Til arbejde i sådan et farligt arbejde, er elektriske linje værksteder godt betalt.
Mellem $ 55.000 til $ 85,000

Truck Driver
Mens man kører en lastbil ikke kan forekomme en farlig job, dette erhverv er ikke så simpelt som det lyder. Lastbilchauffører skal køre store lastbiler, 18-hjulede rigge, over hele landet i alle vejrforhold. Kørsel enorme køretøjer på tværs af forskellige terræn, og under alle vejrforhold er, hvad kvalificerer det som en af ​​de mest farlige jobs at søge om.
Mellem $ 30.000 til $ 75,000

Police Officer
Jobbet profil af en politibetjent omfatter jagt ned og pågribe forbrydere. De har også til at patruljere i gaderne og stoppe volden, og hjælpe med at holde fred. En politibetjent måtte have til at bruge magt, hvis nødvendigt for at holde uskyldige mennesker fra at blive såret. Der er store ændringer af ham blive skudt på eller komme til skade i rækken af ​​tolden.
Ca $ 50,000

Fishing Vessel Deckhand
Fiskeri, eller rettere kommercielt fiskeri, er fortsat det mest farlige job af dem alle. Fiskerne er nødt til at trodse det åbne hav, og dårligt vejr, hver gang de går ud i havet. Fiskerfartøj deckhands er normalt på dækket hjælpe med fangsten i meget prekære forhold. Storme, eller bare de enorme bølger udgør en stor risiko for disse personer, mens de udfører deres job.
Ca $ 48,000

Tagdækker
En tagdækker er nogen, der enten indeholder eller reparationer taget af strukturer. Risikoen i dette job kommer fra det faktum, at de er på taget forbehold glatte overflader og kraftige vinde. Meget af deres arbejde indebærer brug af stiger for adgang til tag, og falde ned fra taget eller fra stigerne er en væsentlig årsag til skader i denne karriere.
Ca $ 40,000

Submarine Cook-
En af de mest høje betalte job, arbejdet i en ubåd kok er også en farlig en. Madlavning for befolkningen i ubåden, og at også på store dybder, er noget ikke alle ønsker at gøre. Jobbet betyder også, at du vil være under vandet, i en ubåd, i længere tid ad gangen.
Ca $ 175,000

Pearl Diver
Som med alle dykning og undervandssvømning job, også en opgave for en perle dykker er givende, men yderst farlig. Dykning på uafprøvede farvande, kan indebære risici for sådanne dykkere. Disse dykkere udbetales normalt dagligt, afhængigt af hvem benytte deres tjenester.
Ca. $ 1000 per dag

Bounty Hunter
Dusørjægere er de mennesker, der opsporer flygtninge, der har sprunget kaution og bringe dem tilbage i forvaring. Det betyder, at de mennesker, de sporer er kriminelle og for det meste hensynsløs og farlig. Dusørjægere får udbetalt godt (en provision på kaution beløb), men denne indtægt kommer med farerne ved at blive skudt på og jagede dem selv.
Ca $ 100,000

Byggeri arbejdsmand
Byggeri arbejdere er de mennesker, der bistår i byggeprojekter. De er den, der giver alle de manuelle arbejdskraft, der får byggeriet klar. Normalt, de har lidt at ingen sikkerhedsudstyr, og er nødt til at arbejde i farlige forhold for at tjene til livets ophold.
Ca $ 35,000

Disse er nogle karrierer, der menes at være de mest farlige jobs, der betaler godt. Blandt de ovenfor nævnte, er et job som en krabbe fiskere anses for at være en af ​​de mest farlige jobs i Amerika, med en god mængde af lønnen.

Lærer Interview Spørgsmål og svar
Vaskulær kirurg Løn
Adjunkt Løn Range
Højeste betalende Besættelser
Sådan Bliv en rekreativ terapeut
IT Tekniker Løn
Åndedrætsterapeut Løn
Højt betalende Karriere i Demand
Medicinsk Field Karriere List og Løn
Fælles Interview Spørgsmål til Lærere
Residency Interview Spørgsmål

Leave a Reply