Et højt betalt job på det medicinske område

Den medicinske industri vokser i et hurtigere tempo, og den har brug for eksperter, teknikere, forskning fagfolk, forskere og andre assistenter i forskellige områder af medicin. Før du er færdig med dine studier, er det vigtigt at tage et kig på højeste betalende job i det medicinske område, så du kan vælge den, du er interesseret i. Bortset fra dette, ville det også hjælpe dig med at vælge de relevante emner, der kan hjælpe dig kvalificere sig til de bedste arbejdspladser i det medicinske område. Et hurtigt kig på de forskellige medicinske områder vil også hjælpe dig med at planlægge din karriere i overensstemmelse hermed. Det kan ske, at du ikke kan få en optagelse i den bedste medicinske kollegium eller du måske ikke ønsker at blive en læge på alle, men stadig ønsker at arbejde i det medicinske område. I sådanne situationer, skal du vide om de industrier, der er forbundet med medicinsk strøm, så du kan komme i tanke om andre sandsynlige muligheder, der ville lade dig udforske den medicinske indgivet på en anden måde.

Højeste betalende Medicinsk Jobs

Først vil jeg fortælle dig om de populære og indbringende karriere i det medicinske område, og ingen tvivl om det er læger, der regerer branchen. Men ikke alle læger har de bedste medicinske karriere. Nedenfor er nogle af de læger, der er berettiget til store lønninger.

Kirurger: Kirurger, ingen tvivl dominerer højt betalt job. Lønnen er forskelligt for forskellige kirurger men neurokirurger får den højeste løn, der er et eller andet sted omkring $ 250.000 pr år.

Anesthesiologists: Anesthesiologists arbejder med kirurger og spiller en meget vigtig rolle i enhver form for kirurgi. De administrerer og bistå hele kirurgi og dermed er den næstmest indbringende karriere. De tjener omkring $ 230,000 om året.

Tandlæger: Den tredje mest indbringende karriere på det medicinske område er tandlæger. De tager sig af de orale sundheds-og tandpleje lidelser hos patienterne. Odontologer og periodontists tjener omkring $ 220,000 om året.

Gynækologer: Den primære opgave gynækologer er at behandle graviditet og reproduktive sundhedsrelaterede problemer, som kvinder. Men de giver også generel lægehjælp til kvinder og de nyfødte babyer. De tjener omkring $ 205,000 om året.

Bortset fra dette er der generelle læger, obstetrik, genetikere, dyrlæge diætister, kiropraktorer, børnelæger, osteopatisk læge, psykoterapeuter, og psykiatere, som tjener mellem $ 140,000 – $ ca. 185.000 Det var nogle af de højt betalt job. Nu vil jeg fortælle dig om de arbejdspladser, der er tæt forbundet med medicinske område.

Andre job, der betaler godt

Nedenfor er nogle af de relativt højt betalt job, der er afgørende for at køre den medicinske industri gnidningsløst.

Sygepleje: Løn af sygeplejersker er forskellige som pr deres ekspertise og specialiteter. Sygeplejerske få op til $ 100.000 året. Lønnen som sygeplejerske afhænger også af, om en kandidat har en grad eller et eksamensbevis i sygepleje. En vis grad holder betales mere. Bortset fra dette, erfaring også tæller før lønningerne er faste.

Terapeuter: Der findes forskellige former for terapeuter, såsom erhvervsmæssig og fysioterapeuter. Deres primære opgave er at hjælpe og rehabilitere fysisk eller / og psykisk svækkede patienter. De tjener omkring $ 70.000 – $ 80,000 om året. Terapeuter med kandidatgrad er betalt den højeste.

X-ray Teknikere: X-ray teknikere tjener et eller andet sted omkring $ 50.000 – $ 60.000 om året. På lønskalaen er underlagt deres kvalifikation. Grad indehavere er betalt mere end diplom og certifikatindehavere. Løn er også underlagt byen og placeringen af ​​hospitalet sammen med erfaring fra kandidaten.

Pharmacy Technician: Jobbet af et apotek tekniker er at fordele de foreskrevne medicin til patienterne under vejledning af en farmaceut. De kan tjene op til $ 40.000 – $ 60.000 om året. Igen lønnen er underlagt kvalifikationer og erfaring af kandidaten og placeringen af ​​apoteket.

Bortset fra dette, er der retsmedicinere, medicinske assistenter, tandplejere, respiratoriske terapeuter, ultrasonographers, og læger assistenter mv, som tjener et sted mellem $ 40,000 – $ 80.000 per år afhængig af deres kvalifikationer og erfaring. Det var nogle af de medicinske arbejdspladser, der betales godt.

Før du vælger nogen af ​​disse højt betalt job på det medicinske område er det tilrådeligt at konsultere en karriere rådgiver, som vil dele mere indsigt om bedste karriere i medicin. Håber du får dit drømmejob snart. De bedste hilsner,

Cover Breve til lærerstillinger
Bedste Karriere i Medicin
Retsmediciner Opslaget
Medicinske data Analytiker Løn
Quality Assurance Job Description
CTO Opslaget
Typer af Mental Health Professionals
Finansiering Major Løn
High School Teacher Løn
Medical Careers List
Onkolog Opslaget

Leave a Reply