Elementary Teacher Løn

Undervisningen er i sandhed en ædel profession. Ved at videregive viden ind i hovederne, der er sultne for at blive uddannet, virkelig lærerne gøre nationen en tjeneste ved at uddanne dets masse og hjælpe dem optrappe i livet ved hjælp af deres uddannelse produktivt. Grundskoler er, hvor den grundlæggende viden bibringes børnene der.

En lærers Package

Nu lønpakke afhænger af en række faktorer, såsom profilen af ​​din arbejdsgiver (uanset om det er en stor, berømt skole eller ej), din erfaring i undervisning og andre frynsegoder og fordele forbundet med dit job.

Den årlige median løn for det elementære lærer i USA i april 2010 var USD 40.332. Så mens dette er den gennemsnitlige løn, kan tallene variere baseret på de ansættelsesvilkår. For eksempel viser statistikken, at en lærer med en oplevelse af mere end 20 år tjener en elementær lærer løn på næsten USD 70.000 årligt. Men som jeg sagde, kan dette tal blive drøftet på grundlag af de ovennævnte faktorer. Efter alt, ankom tallet til er en statistik, og kan kun være så korrekt.

Jobbeskrivelsen

Først folkeskole lærerne er i charge med udformningen af ​​undervisningen tidsplan for dagen og for året. De har brug for at have kendskab til alle de emner, der indgår i pensum af elementære skoleelever som engelsk, Samfundsvidenskab, Matematik, Kunst og Håndværk og idræt. De skal også forberede materialer til de klasser forhånd. De er også til opgave at arbejde for at bevare de registre over de studerende og tager specialklasser for dem, hvis dette er nødvendigt.

Bortset fra dette, det elementære lærer også at overvåge de studerende, tager klasse prøver og give den nødvendige feedback til forældrene og de studerende. Han eller hun skal også se på vejledning af studerende, hvis nogen egensindige adfærd er bemærket.

En ting mere, som læreren er ansvarlig for, er at finde om, hvad der er de emner, som de studerende nyder, at finde ud af deres passioner og interesser og få deres forældre til at tilmelde dem for specialiserede klasser for de emner, således at den studerende kan forbedre i hans interesseområde.

De fleste skoler kræver mindst en bachelorgrad i uddannelse fra en prospektiv folkeskole lærer. Andre skoler kan også kræve en kandidatgrad så godt. Certificering eksamener for at få licens til at undervise også kan gøres obligatoriske. Det er overflødigt at sige, at de elementære lærere også burde være veluddannede i de fag, de underviser.

Lønnen til side, undervisning job ved naturen generelt en tendens til at være meget givende. Så bortset fra følelsen af, at du laver samfundet en smule godt ved at uddanne nogle af sine yngste borgere, har du også en god løn for at vise for det!

Computer Technician Løn
Bedste Karriere på det medicinske område
Liste over et højt betalt job
Application Manager Jobbeskrivelse
Special Skole Lærer Løn
Arkivar Løn
Top Paying arbejdspladser for kvinder
Lærer Interview Spørgsmål og svar
Internist Løn
Spændende job som betaler godt
Medicinske Jobs fra Home

Leave a Reply